inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. siz doğa hanımı öneriyorsunuz o zaman değil mi? nasıl ulaşabilirim kendisine? yeri kadıköyde mi hala? güzellik merkezi gibi bi yerde mi çalışıyor yoksa bireysel mi?geçmiş olsun. ben iki aydır ağır bir tedavi görüyorum o yüzden igneliye ara verdim. birkaç yerime yaptırdım hicbirinde iz kalmadı. Kabuk bile az oldu, olmadi gibi birşeydi. Kendi hatamla yaptığım şeyler vardı onlar bile geçti. Göğsümde sadece birinde kalın olan tüylerden iki üç tanesi cıktı.düzenli gitmedim. bana medikasol birde hanetan sür demişti kabuktan sonra. o kremleri ben kendi.yaptığım izler için heraksam kullandım çok toparladı. göğüs en az acıyan yerdi. tedavim bitince ankaradan gelicem. ben 4 kez habersiz randevu iptal ettim.sonra helallik almak için yazdım.sağolsun iyilesin yeter ki olur öyle şeyler dedi. Zaten yüzüm rahatsız etmiyor alınanların yarısından çoğu çıkmadi boyun da çok az var . kan aldırmam bile yasak iğneli yaptiramam
inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. siz doğa hanımı öneriyorsunuz o zaman değil mi? nasıl ulaşabilirim kendisine? yeri kadıköyde mi hala? güzellik merkezi gibi bi yerde mi çalışıyor yoksa bireysel mi?
teşekkür ederim evet yoğunluktan alamıyorlarmış bu sezonsağolun allah razı olsun. Ben böyle şeylerde tavsiye ediyorum demekten korkuyorum. Kendim şahsi olarak memnun kaldım. Bu iş biraz ciltle alakalı galiba. Yani uzman bir yere kadar uzmanlığını yapıyor sonra kişinim cildine kalmış. Yani benim cildin iyi tepki verdi sizinkisi verirmi bilmem. Doğa hanımın yeri kadıköyde sadece iğneli epilasyon yapılan klinik .adresi randevu alınca veriyor habersiz gelişler yüzünden mağdur ediliyorlar diye randevu almadan vermiyor ben ta en başta arkadaşım adres verince habersiz uğradım kabul etmediler içeride işlem vardı. İlk önce biraz bozuldum sonra bende oraya başlayınca anladım o kadar yoğunlarki randevusuz başa çıkamazlar. İnstagram sayfası var numarası flan var. numara adres vermek yasak vermiyorum yasak olmasa da vermem çünkü ben memnun kalmış olabilirim siz belki cildiniz başka tepki verecek memnun kalmayacaksınız bilemem. Randevu alabilirmisiniz onuda bilmiyorum intagramfa yazın yeni müşteri almıyoruz yazmışlar. Ne diyeyim işallah kurtulursunuz
Merhaba arkadaslar istanbul'da doga igneli epilasyona giden var mi aranizda nasildir yeri nerededir fiyat ne kadar yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba. Ben istanbula yeni taşındım. Ankara'da kötü bir iğneli epilasyon geçmişim oldu. Ben çok pinpirikliyim tüm sayfaları okudum. 3 farklı yerden randevu aldım biri de Doğa hanım. Ama Doğa hanımı buradan bulmadım. Geçen sene koltukaltı için gitmiş bir arkadaşım önerdi sayfasına baktım. İnstagramdan ulaştım baya soru sormuştum hepsini cevaplamış. bakalım ayın 13 üne ön görüşme aldım. Şu an yurtdışındayız yarın ülkeme dönüyorum. görüşme sonuçlarını da buraya yazarım.
başka bir başlıkta yanlış doğa epilasyonu aradığını yazmış bir üye var bu herkesin gittiği memnun kaldığı yer neresi kadıköyde mi yere ve instagram sadece bir tane doğa epilasyon çıkıyor hesabı kapalı aceba o mu nasıl emin olabilir yardımcı olabilirmisiniz
aa ben de şaşırdım şimdi normalde tam tersi sosyal medyada bile büyümek isterler teşekkür ederim cevabınız için.Evet kendisinin instagram hesabı o. Eskiden herkese açıktı. Sonra dışarıya kapattı. Kendisini takip ediyordum fakat geçenlerde farkettim ki beni takipçi listesinden çıkartmış. Hatta birçok kişiyi çıkartmış. Şu an 201 "vip" takipçisi var (!) Çok ilginç bir tavır gerçekten.
aa ben de şaşırdım şimdi normalde tam tersi sosyal medyada bile büyümek isterler teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederim. Hiç hoş bir şey değil yaptığı. Sonuçta şimdiki müşterileri ona ömür boyu gitmeyecek, bi yerde artık seanslar bitecek ve yeni müşteriye ihtiyaç duyacak. Mesaj atıp sebebini sorayım dedim, sonra dedim ki gerek yok. Belki ilerde giderim diyordum, șu tavırdan sonra gitmem. Kendi bilir.
Beni eklemedi diye bir şey yazmadım. Hararetle savunmak isterken yanlış okumuşsunuz :)Siz hic kendisine işlem yaptırdınız mi bilmiyorum ama işlem yaptirmadıysanız sadece sizi eklemedi diye böyle yazmanız bana gore haksızlık gibi.
Kadın senelerdir klinik şartlarında çalışan, seviyeli ve disiplinli biri. Profilini kapattığı için müşteri kaybedeceğini düşünen var :) Ben takipteyim kendisini. Uluslararası egitimlere giden, sayfasında ingilizce bilgilendirmeler yapan bir kadın için sayfasını kapatmış hic hos degil diyenler profili açık, hatta takipçi satın almış, insanları yakan ve insan yerine koymayanlara igneli yaptırsınlar bence. Dalga geçer gibi insanları asagılar, yakarlar ama kimse onları elestirmez gel gelelim isini iyi yapan kisileri kötüleme hakkını bulabilirler. Bu ülkenin insanları böyle işte. Kendisini birebir tanıyorum, reklam olarak düşünülecekse de reklam olsun, en azından doğru reklam olur. Cunku ben seneler önce kendisine gidip çözüm buldum. Lazer magduruydum ve davalık olmuştum lazer merkeziyle. Ben sonuç alınca cevremdeki bir cok kisiye de çözüm olmus birisidir Doga Hanım. Güzellik salonu deği, sdece bu işe yönelik bir merkezi var. Bu isi hafife alanlar gibi herkese gel gel yapmadığı için eleştiriliyor ise bence en iyisini yapıyor. Klas kadın. Birebir tanıyorum ve seviyorum.
Hic uygulama yaptirmayan birisiniz, isini bilmiyorsunuz ama oldukca emin bir sekilde 'karalayabiliyorsaniz' ben de tanidigim, hizmet aldigim biri hakkinda ovgulerimi yazabilirim. Reklam ile yorum ve kasitli karalama arasindaki farki da algilayabilecek insanlar var aramizda. Kimse icin kotu bir temenni de bulunmadim. O cumledeki ironiyi anlayamamanizdan dolayi sizi de anliyorum... Bir ogretmen olarak reklamlara devam edeyim ben en iyisi.İğneli uygulamasıyla ilgili hiçbir yorumum olmadı, ben baska bir tavrı hakkında yorum yapıyorum. O tavrı da hoş bulmak zorunda değilim.. Siz takipteymișsiniz zaten, size göre bir sorun yok ki.. Sizi takipçi listesinden çıkarsa bi "noldu acaba?" dersiniz, dürüst olun lütfen..
"profili açık, hatta takipçi satın almış, insanları yakan ve insan yerine koymayanlara igneli yaptırsınlar" şu temenniyi hiç iyi niyetli bulmadım, belirtmeden geçemeyeceğim.
Ben zaten söyleceğimi söyledim bu başlıkta, size iyi reklamlar. Kolay gelsin.
Beni eklemedi diye bir şey yazmadım. Hararetle savunmak isterken yanlış okumuşsunuz :)
ben size anlayışlı bir şekilde yorum yapmışken sizin bunu yazmanız doğru değil. Neyi hararetle savunucam ben ? Yeri geldi kendisinin randevu saatleri konusundaki aşırı disiplinli olusunu eleştirdim. Ayrıca siz ne yazdığınizi bilmiyosunuz galiba basbaya beni eklemedi yazmissiniz ha silmiş ha eklememiş ayni kapıya çıkıyor . Ben hararetle savunmuyorum ama siz hararetle kötülemeye çalışyorsunuz . Eski mesajlarınıza baktım siz de Ankaradasiniz anladığım kadariyla. Ve buradaki Ankaradaki gitmediginiz igneliciler hakkındada buna benzer şeyler yazmışsınız sizin normaliniz bu herhalde. Ben karşımdakinin yetişkin bir insan olduğunu düşünüp kibar bir tarzda yazdım size çok ayıp.
insanlara engel olup hakka girince
Kendisine sadece bir kez cevap veremedim derslerimden ötürü. 12.sınıfım vs. Sebebini kendisine belirttim. Defalarca da özür diledim. Daha sonra instagramda paylaşımlarını takip ederken kendisini takdir eden ve kendimi hatırlatan bir mesaj yazdım. Numaramı ve önceki diyaloglarımızı hatırlatmadım diye güven problemleri yaşadıklarını söylediler artık cidden neler neler demedim özürler diledim ki 18 yaşındayım sınava 2 hafta kaldı zaten gerginim. Ama kendisine zerre bir saygısızlıkta bulunmadım. Kendisinden engel yedim. Hem whatsapptan hem de instagramdan. Hiç beklemediğim ve üzüldüğüm bir davranışı oldu.
insanlara engel olup hakka girince mi??? Ben kime engel olmuşum pardon? Gitmeyin mi dedim? Ben kendi tercihimden bahsettim. Okuduklarınızdan o kadar farklı anlamlar çıkartıyorsunuz ki.
Saldırgan üslup da sizde, çeşitli ithamlar da maalesef.. Yazdıklarımın hiçbir yerinde hakkınızda yorum yapmamışken siz bi de alenen bana hakareti sıkıştırdınız iki üst yazınızda, ona bile karşılık vermedim. -siz şimdi o hakareti de farketmezsiniz ya neyse-
Hak meselesinde bu kadar hassassınız madem, hakaretinizle ilgili hakkımı helal edip etmeyeceğimi de bir düşünün derim. Bayağı bir düşünün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?