Eli yavas degil,bana gore yeterice hizli hattaMerhaba Doğa Hanım'ın hızı nasıl acaba?
Merhaba Doğa Hanım'ın hızı nasıl acaba?
Acıbadem vs. Kremlerinde e vitamini de oluyor kıl köklerini tekrar canlandırmış olursunuz. Scar x krem kullanabilirsin yaraların izi kalmasın diye. Onda e vitamini yok.
Önemli değilBuna hiç dikkat etmedim. E vitamini sadece cildin yenilenmesine yardımcı oluyor diye düz mantık düşündüm açıkcası. Doğru zeytinyağı da tüyleri çoşturuyordu onda da e vitamini var diyeydi. Şu an yüzümde kabuklar veya yara yok. Bacağım ve göğsüm kabuk tutmaya başlıyor, pembe renk alıyorlar sonra koyu bir renge dönüşüp kabuk oluyorlar bende. onlara da krem sürmek yasak. Uyarı için sağol.
Doğa hanıma gittim eli hızlı ilgili başka merkeze gidiyordum doğa hanıma geçtim 5 gün oldu bakalım hakkımızda hayırlısı
yüz bölgeme gittim yanaklarımın alt kısmı boyun kısmı. 9 gun oldu henuz cıkmadılar diğer gittiğim merkezde yara olurdu bunda olmadı 5-10 tane nokta var sadece. 45 dk çalıştı. sımdılık kıllar cıkmadı gucsuzmu cıkacak sızın gıbı bılmıyorum ama buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?