Merhaba ben Zeynep Hanım'ın yanındaki uzmana randevu alabildim. Buradaki konuşmayı tamamen okudum. Benim dikkatimi şu çekti. Sizin şahsınıza söylemiyorum. Zeynep hanım için aradığımda telefona bakan kişi bekleyen 200 kişi olduğunu o yüzden Zeynep hanıma veremeyeceğini, yanındaki uzmana verebileceğini söyledi. Ama siz ben 5 gün sonrası için hemen aldım yazmışsınız. Yani beni de Zeynep hanım almadı. Sizi eski müşterisi olduğunuz için almış sanırım , sizin adınıza sevindim. Yanındaki kişiye işlem yaptırmak istemiyorum ama kimseden alamadığım için mecburum. Yanındaki uzmanın ücreti de az ücret değil. Siz farkında olmadan bana Zeynep Hanım'ın aslında isterse kendisine randevu verebildiğini öğretmiş oldunuz teşekkür ederim.
Merhabalar ben kendisine yüzüm için başladım, şifremi unuttuğum için burayı güncelleme imkanım olmamıştı. İlk seanstan itibaren tam tur ata ata ilerlemesek de gerçekten etkisini görmeye başladım, tam olarak kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum başta biraz sık gidiyordum fakat tüyler azaldıkça seans araları iyice azaldı, seans süresi de aynı şekilde. Yüzümde çoğu erkekten bile daha fazla kıl varken artık hiç yok desem yeri :) kendisi işinde çok titiz ve çok başarılı bir insan aynı zamanda çok cana yakın, kültürlü hoş sohbeti olan bir uzman ben kendisinden çok memnun kaldım açıkçası gözüm kapalı tavsiye edebilirimMerhaba arkadaşlar son mesajın üzerinden zaman geçmiş ama Doğa İğneli Epilasyona gidenler süreçleri nasıl ilerledi? Memnun musunuz? Güvenilir mi? Tüylerinizden kurtuldunuz mu ya da başka bir yere mi devam ediyorsunuz? Yeni başlayanlar veya eskiden gidenler konuyu güncellerseniz çok iyi olur.
Benim de yüzümde oldukça fazla kıl var ve artık kalıcı bir çözüm istiyorum ama daha önce iğneli epilasyon deneyimim olmadığı için çok tedirgin oldum. Burada bir çok yer hakkında yazılanları okuyunca insan emin olamıyor, burası hakkında da sadece sözlükte bilgi olduğu için daha çok kişiye ve gidenlere danışmak istedim en doğru bilgiye sahip olabilmek adına. Bir de iz kalıp kalmama konusunda çok ciddi çekincelerim var ama kendilerinden randevu alıp bekleyeceğim gidenlerde de iz konusunda bir şikayet yok sanırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim.Merhabalar ben kendisine yüzüm için başladım, şifremi unuttuğum için burayı güncelleme imkanım olmamıştı. İlk seanstan itibaren tam tur ata ata ilerlemesek de gerçekten etkisini görmeye başladım, tam olarak kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum başta biraz sık gidiyordum fakat tüyler azaldıkça seans araları iyice azaldı, seans süresi de aynı şekilde. Yüzümde çoğu erkekten bile daha fazla kıl varken artık hiç yok desem yeri :) kendisi işinde çok titiz ve çok başarılı bir insan aynı zamanda çok cana yakın, kültürlü hoş sohbeti olan bir uzman ben kendisinden çok memnun kaldım açıkçası gözüm kapalı tavsiye edebilirim
Rica ederim ne demek umarım siz de en kısa sürede kurtulursunuz zor bir süreç ama tek kalıcı çözüm ne yazıkkiBenim de yüzümde oldukça fazla kıl var ve artık kalıcı bir çözüm istiyorum ama daha önce iğneli epilasyon deneyimim olmadığı için çok tedirgin oldum. Burada bir çok yer hakkında yazılanları okuyunca insan emin olamıyor, burası hakkında da sadece sözlükte bilgi olduğu için daha çok kişiye ve gidenlere danışmak istedim en doğru bilgiye sahip olabilmek adına. Bir de iz kalıp kalmama konusunda çok ciddi çekincelerim var ama kendilerinden randevu alıp bekleyeceğim gidenlerde de iz konusunda bir şikayet yok sanırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Kaç seansta biteceği seansların uzunluğuna göre değişir, eğer her seansta var olan tüylerin tamamına ya da büyük çoğunluğuna işlem uygulanırsa 7-10 seans hatta daha kısa sürede bile tamamen bitebilir ama seanslar kısa kısa alınırsa 30 seans da sürebilir bu tamamen randevunun kaç dakikalık olduğuna göre değişir bence. ince tüyler konusundaysa özellikle belirtirseniz rahatsız olduğunuz kısmı çalışır, ince tüylerde çalışmıyorum gibi bir tutumları yok bildiğim kadarıyla tabi bir fotoğraf atıp kendisinden görüş alabilirsiniz daha net olacaktır.
Benim de yüzümde oldukça fazla kıl var ve artık kalıcı bir çözüm istiyorum ama daha önce iğneli epilasyon deneyimim olmadığı için çok tedirgin oldum. Burada bir çok yer hakkında yazılanları okuyunca insan emin olamıyor, burası hakkında da sadece sözlükte bilgi olduğu için daha çok kişiye ve gidenlere danışmak istedim en doğru bilgiye sahip olabilmek adına. Bir de iz kalıp kalmama konusunda çok ciddi çekincelerim var ama kendilerinden randevu alıp bekleyeceğim gidenlerde de iz konusunda bir şikayet yok sanırım. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Merhaba, buraya yazmadan önce randevu alıp beklemeye ve araştırmaya devam etmiştim. Randevu zamanına kadar ilk defa işlem yaptıracağım burada daha önce yaptıranlardan fikir almaya çalıştım. Ben de üç buçuk - dört ay civarı randevuyu alıp bekledim. Başka bir yer ile karşılaştırma yapamam ancak gayet hızlılar ve şu ana kadar leke sorunum olmadı.Merhaba siz Doğa hanımdan randevu alabildiniz mi ? Kendisine haftasonu için tekrar yazdım iki kişi çalışmalarına rağmen Şubat için verebileceğini söyledi. Benim Ocak ayına kadar birkaç seansa ihtiyacım var. Siz yer bulduysanız ne kadar süre beklemiştiniz ?
Merhaba, buraya yazmadan önce randevu alıp beklemeye ve araştırmaya devam etmiştim. Randevu zamanına kadar ilk defa işlem yaptıracağım burada daha önce yaptıranlardan fikir almaya çalıştım. Ben de üç buçuk - dört ay civarı randevuyu alıp bekledim. Başka bir yer ile karşılaştırma yapamam ancak gayet hızlılar ve şu ana kadar leke sorunum olmadı.
Siz randevu aldıktan sonra buraya yazdınız anladım. Peki bariz bir azalma gördünüz mü ? Sizce beklememe değer mi ? Aslında öğrenmek istediğim şu, vucudum yoğun, Doğa hanımdan alacağım randevuyu bekleyene kadar başka bir yerde işlem yaptırayım mı yoksa bekleyip ona mı yaptırayım ? Doğa hanımı instagramdan takip ediyorum. Gösterdiği kadarıyla çok hızlı çalışıyorlar. Başka bir yerde de maddi açıdan bir kayıp yaşamak istemiyorum. Daha önce gittiğim uzmanda yüzüm için bir seansı 8 saat sürdüğünden tekrar mağdur olmak istemiyorum. Şu an Süsen hanıma gidiyorum kalın tüylerde sorun yaşamadım memnunum ama ince tüyler için çok hızlı diyemem. Cevap verirseniz mutlu olurum
Ben ciddi bir azalma gördüm. Önce kalın kıllara çalışıldığı için şu an yüzümde neredeyse sayılabilecek kadar az kalın kıl var ama kademeli olarak ve seyrelterek devam edildiğinden ince tüylerim hâla olduğu gibi duruyor. Bu durum bile beni rahatlattı. İz konusu benim için çok önemli ve sürece ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum bu şekilde bir sorun yaşamadım. Dakika kısmına çok dikkat ediyorlar. Instagram sayfaları nasılsa aynı o şekilde çalışıyorlar ve süreler de aynı verdikleri gibi oluyor. Bekleyip beklememe tamamen size kalmış benim içime sindiğinden ve o sırada görüştüğüm yerler de uzak tarihler verdiğinden istediğim yerde başlamayı bekledim. Bekleme süreci oldukça zor geçti çünkü tüylere hiç müdahale etmedim ama yapabilecek bir şey yoktu. Ben şu an gayet memnunum.
Rica ederim. Çok iyi yapmışsınız. Cildiniz uygunsa zaten beklemek sizin için kolaylaşacaktır. Umarım sağlıkla ve kolaylıkla tüy probleminden kurtuluruz :)Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben dün doğa hanımdan cildimi kontrol etmesi için görüşme randevusu aldım. Görüşmeye göre bekleyip beklememe kararı vericem.
merhaba, ismimi andığınız için yanıt yazma ihtiyacı duydum. işlem yaptırdığım yerdeki izler tamamen vücudun iyileşme mekanizması ile ilgili ve doğalmış. bunu ben değil bir dermatolog söylüyor, siz sorduğunuzda bu bilgiyi sizinle de paylaşmıştım, siz de o mesajı okuyup yanıtlamıştınız yani bilginiz var. bu nedenle "en son obsessedone isimli üye bana mesaj atmıştı doğa hanimdan sonra taa nisan ayında bacağı için gittigi başka yerde aylardır geçmeyen değişik bir iz kalmış onları geçirmeye çalışıyor mesela" kısmını silmenizi rica ediyorum zira gerçeği yansıtmıyor.Buraya doga hanıma gitmeden önce başka yerde yaşadığım iz olayını yazmıştım, mesajla doga hanimda mi oldu diye soruluyor. Hayır ben şuan bulunduğum yerde ankarada gittiğim yerlerde bıyık ve yanakta delik leke yaşadım doga hanımla alakası yok hatta yanağımdaki lekeli görüntü dogada azaldı. İzle ilgili tekrar soracak olan olursa herkese toplu cevap olsun diye genele yazıyorum sürekli kk ya giremiyorum. Sadece bana özel bir durum değil doga hanıma gidip iz yaşamayıp başka yerde iz olanlar var. başka üyelere de sorarsanız benim cevabımı beklemezsiniz en son obsessedone isimli üye bana mesaj atmıştı doğa hanimdan sonra taa nisan ayında bacağı için gittigi başka yerde aylardır geçmeyen değişik bir iz kalmış onları geçirmeye çalışıyor meselaburada yazan bbreniko isimli üyede başka bir yerde iz kalmış ama o doğaya gitti mi bilmiyorum. İzle ilgili sadece bana sormayın kk ya sık giremiyorum. bu üyelere de sorabilirsiniz
tekrar yazıyım başka yerde oldu dogayla ilgisi yok. Bi de izler çok kötü de olsa geçiyor merak etmeyin kızlar benimkiler bıyıktaydi onlar bile geçti. Ankarada olanlar için emel baloğlu ve sevgi güzellik tavsiye ederim ikisi de iyidir.
merhaba, ismimi andığınız için yanıt yazma ihtiyacı duydum. işlem yaptırdığım yerdeki izler tamamen vücudun iyileşme mekanizması ile ilgili ve doğalmış. bunu ben değil bir dermatolog söylüyor, siz sorduğunuzda bu bilgiyi sizinle de paylaşmıştım, siz de o mesajı okuyup yanıtlamıştınız yani bilginiz var. bu nedenle "en son obsessedone isimli üye bana mesaj atmıştı doğa hanimdan sonra taa nisan ayında bacağı için gittigi başka yerde aylardır geçmeyen değişik bir iz kalmış onları geçirmeye çalışıyor mesela" kısmını silmenizi rica ediyorum zira gerçeği yansıtmıyor.
bu yoruma dair cevabımı size özelden bildireyim, burası kısa ve öz olsun. sizin vesileniz ile ben de buradan sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Canım yazılan yorum silinmiyor nasıl silcem bi desene. Silmeyi gerekecek kadar ne var anlamadım geçmişse iz gecmistir yani. Ben dogada iz kaldı demedim zaten onu anlatmaya çalıştım yazılan şeyler birbirine girdiği için durmadan mesajla bu soruluyor ben de başka yerlerde benim gibi iz yaşamış kişilere de sorabilirsiniz sık girmiyorum kk ya dedim. En son özelden iz kaldı diye yazanlardan biride sendin diye seni yazdım ismin gecmis kusura bakma .Sen mesajla bana yazmıştın doğadan sonra bacağım için gittiğim başka yerde iz kaldı diye. Ben kafamdan uydurmuyorum. Kalmayıp geçtiyse iyi sevindim ben geçer merak etme demiştim hatta sana. Gerçeği yansıtmıyor falan demene ne gerek var anlamadim sanki yanlış birşey mi yazmışız, burada izler geçiyor korkmayın diye yazan benim zaten. sanki özel bir sır yazmışız tanımam etmem seni yorumu sil falan. neyse ya aynı sorularla ugrasamicam bir de duyar kasılmasını hic cekemicem. okuyan okuduğunu anlasin bir zahmet öyle gitsin gideceği yere hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?