Doğa iğneli epilasyon UZMANI nın mükemmelliği

Ozlem3461

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
5
0
1
30
Doğa iğneli epilasyon işini çok iyi yapan bir merkez, yüzüm için 10 aydır gidiyorum ve artık bitti. Kesinlikle iz falan kalmadı. Hatta iğneli epilasyonun doğru yapılmasından dolayı cildimde yenilendi.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun çok güzel olmuş ben de kendisine gittim evet çok iyi bir uzman ama mükemmelik Allaha mahsustur. Mükemmelik falan çok abartılı ifadeler. Hem kendisinin böyle reklamlara ihtiyacı yok. Arkadaşıma tavsiye etmiştim sormuş hazirandan önce saat bulunmuyor demişler. insanlara faydam olsun diye dersen anlarım ama reklam gibi gerek yok. Memnunum yüzüm bitti dersin ama övgüler mükkemmel falan fazla bence yani litfen yanlış anlama yüzün harika bebek gibi olmuş

doğa hanım randevu vermiyor 2021 ye bile razıyım dedim tersledi..

Canım sen burada ankarada başka bir yere gitmiyormuydun.dört beş farklı yere de gittin diye hatırlıyorum. Başka bir başlıktada doğa hanıma resim gönderdim tüylü bir yüz değil dedi demistin.lazer yüzünden yüzü kıllanan müşterileri var diye onlara saat bırakıyordur. Ben orada devam ederken de oyle yapıyordu. Hatta lazerden yüzü killanmis gençkızlara öncelik veriyor diye hakkında beni almadi diye şikayet yazan birinin şikayetini paylaşmıştı sayfasında. Boyle bir tarzı var kimine gore iyi oluyor kimine göre kötü . Bana iyi oldu çünkü ben de lazer agda vardı. Ama gittiğim yerler arasinda ince tüyleri de ondan başka alacak başka uzman yoktu. Bence sen ankarada bir suru uzmana zaten gittin istanbula da bunun için gidecek kadar ince tuylerini takma.

evet ankarada cook uzmana gittim ama hep iz sorunum oldu tüylerim gercekten ince ama cok yoğun alınması lazım ankarada alabilen tek bi kisi oldu onada cok düzenli gittim bitmedi kendide neden bitmiyor tüh diyodu artık bırakmıstım doga hanım daha kötülerini gördügü icin ciddiye almıyor haklı belki ama psikolojimi bozdu bu tüyler. İşlem gördükleri için cok uzun boyları da

bu ankaradaki uzmanlarda bir iz problemi var canım maalesef benim eski mesajlarima bak oku bıyık bilgemi ankaradaki sozde meşhur uzmanlardan biri mahvetmişti ama çok şükür Allaha gecti. Korkma geçiyor madicasol ve hametani karıştır sur geçiyor. Bunu da doğa hanim onermisti. Aslında başladığında ince kalın ne varsa aliyor ama ben oradayken bile lazer mağduru kızlara yetişmeye çalışıyorlardı simdi daha da yogunlardir herhalde. Başlayabilsen takmayacak bir kadın değil baya ilgileniyor ama istanbulda tavsiye ettigim arkadaşım bile hazirandan önceye alamamış. Hatta bana göre almasina gerek olmayan inceleri bile almıştı. İyi ki almış çünkü simdi aldırmak istesem ankarada kime aldıracaktım.

deneyecegim tesekkür ederim benim de doga hanıma gitmem gerekiyor bu yüzden hem inceleri alıyor hem iz yapmıyor umarım randevu verir

Doğa iğneli epilasyon işini çok iyi yapan bir merkez, yüzüm için 10 aydır gidiyorum ve artık bitti. Kesinlikle iz falan kalmadı. Hatta iğneli epilasyonun doğru yapılmasından dolayı cildimde yenilendi.

Özlem hanim, kac seans sürdü? Ve en son ne zaman yaptirdiniz igneli epilasyonu?

terleyecek bi insan oldugunu düşünmüyorum. Cok yoğun calıstıkları için 2021 dolu diye biliyorum

Bir de ben gidebilsem yüz tüylerim için tek güven veren doğa hanım oldu bana bu konuda

biraz geç oldu ama bugün kendilerine yazdım akşam gibi döndüler bana haftaya randevu oluşturabiliriz dedi şaşırdım. birkaç ay sonrasına verir diye düşünmüştüm gördüğüme göre çok hızlı çalışıyor kendisi. ilerleyen zamanlarda 40 dakika gibi bir deneme süresi alıp bakıcam duruma.

Müşterisi değilseniz öyle haftaya bulmak mümkün olmuyordu ben gittiğim için biliyorum sanslıymıssınız

Müşterisi değilseniz öyle haftaya bulmak mümkün olmuyordu ben gittiğim için biliyorum sanslıymıssınız
Evet o sıra hormon sonuçlarıma baktırdığım için gidememiştim tekrar yazdığımda yer bulamadım bugün tekrar yazdığımda bilgilerimi aldı randevu iptali olursa haber verecekmiş onu bekliyorum ben de bir yere gidesim gelmedi başka

giderseniz tüm gelişmeleri buraya da yazar mısınız.kim yapıyor,ücret ne kadar ,işlem ne kadar sürüyor.

Bu Doğa Hanımın yeri yurdu açık adresi telefonu kimsede yok mu yahu saatlerdir arıyorum. Instagramı yok numarası yok Googleda sadece yorumlar var adresi yok. Kaç kişiye sorulmuş söyleyen de olmamış

Bu Doğa Hanımın yeri yurdu açık adresi telefonu kimsede yok mu yahu saatlerdir arıyorum. Instagramı yok numarası yok Googleda sadece yorumlar var adresi yok. Kaç kişiye sorulmuş söyleyen de olmamış
ben de araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. iletişim bilgilerini bilenler yazarsa çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…