- 11 Aralık 2021
- 472
- 180
- 31
-
- Konu Sahibi bebelercee
Benimde 2 saat olmasada bazen 1 saat sarkiyor. Söyle yapıyorum. Sabah 9 öğlen 3 akşam 9 içiyorum. :)İnşallah hamileyizdir regl ağrısı mi hamilelik belirtisi mi ikiside benzermiş inşallah güzel haberi alırız bu arada progesteron hapını düzenli icebiliyor musun benim bazen saatleri bir iki saat erken ya da geç oluyor
Vajinal akintim oldu az da olsa. Sabah kasık ağrısı vardim öğlen yoktu. Akşam başladı.Bugün aşılama gününü saymazsak 5. Günüm. Sabah ve öğlen kasik agrisi olmadi. Rahmim sanki sertleşmiş gibiydi. Ve gaz oldu. Şuan sol kasik ağrım var belli belirsiz.
Benim bugün aşılamanın 12.gunu pembe kan geldi bı iki damla sonra kesildi Bülent hocayı aradım progesteron a devam dedi kan verme gününe kadarBugün aşılama günü hariç 6 günüm.
Yürüdüğümüz sol kasigimda bir rahatsızlık oluyor. Bazen gün içinde sanki sol kasigimda atma oldu. Cokk cok hafif, ağrı bile sayılmayacak bir his mevcut. Vajinal beyaz akınti var. Yoğun degil. Az. Göğüslere şişkinlik, hafif göğüs ucu ağrısı var.
Merhaba canım. Insallahh tutunmustur. Belki yerlesme kanamasidir. Lütfen kendini üzme. Sakın ol. Balkona çık, sandalyene otur meyveni al, hava al. Pek yürüyüş ve ev işi yapma. Yemeğini ye hatta seni mutlu edecek şeyleri ye. İnan psikoloji daha önemli:)Benim bugün aşılamanın 12.gunu pembe kan geldi bı iki damla sonra kesildi Bülent hocayı aradım progesteron a devam dedi kan verme gününe kadar
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum canım ama işe geldiğim için biraz da olsa yoruluyorum.Gogus hassasiyeti karın ağrısı dışında belirtim yok sende nasıl durumMerhaba canım. Insallahh tutunmustur. Belki yerlesme kanamasidir. Lütfen kendini üzme. Sakın ol. Balkona çık, sandalyene otur meyveni al, hava al. Pek yürüyüş ve ev işi yapma. Yemeğini ye hatta seni mutlu edecek şeyleri ye. İnan psikoloji daha önemli:)
Insallah herkese bir nebze olsun yardımcı olurum. Sonuç ne olursa olsun, gunn gün hissettiklerimi kendimde gördüklerimi yazacağım insallah:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Merakla takip ediyorum sizleri bende bu ay olacağım inşallah pendik medipol düşünüyorum ama Anadolu yakasında nereye hangi doktora gidilir bilmiyorum araştırıyorum bi taraf dan inşallah güzel haberlerinizi de okuruz burada
Bulent bey belkide anadolu yakasının en iyi doktorudur. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız:)Merhaba inşallah hamilesinizdir. Benim de 2 tane düşüğüm var. Bülent beye gideceğim ama elimde veri olması açısından genetik test sonuçlarımı bekliyorum. Trombofili panelim çıktı ama kromozom ile ilgili olan testim henüz çıkmadı. İnşallah ben de olumlu sonuçlar alabilirim.
Aşılama günü hariç 9. GünAşılama günü hariç 9. Gün
Bulaşık makinesi boşaltinca ve çocuklarla oynayınca sol kasik ağrım olmaya başladı. Bırakıp dinlendim. Onun haricinde goguslerim sişik, çok fazla olmasa bile. Beyaz, süt kesigi gibi akintim oldu az. Başka bir belirti denilebilecek bir durum yok.
Teşekkür ederim canım benim. Dualarına talibim :)Umut her zaman vardır güzel haberlerinizi bekliyoruz