- 11 Aralık 2021
- 472
- 180
- 31
-
- Konu Sahibi bebelercee
Ayrıca vajinal akinti yaşıyorum:)Aşılama gününü saymazsak 2 günüm su sekilde gecti.
Aksam 9-10 itibariyle sol kasik ağrım oldu. Söyle bir yarım saat agridi. Yatakta yatıyordum. Agrisini hissettim.Birde goguslerimde siskinlik oldu.Duphaston isimli ilaci kullandığım icin olabilir, bilemiyorum.
Aşılama gününü saymazsak 3. Günüm su şekilde geçti. Muhtemelen duphaston nedeniyle goguslerim sisti. Onun haricinde bugün yol yürümem gerekiyordu. Yürüdüğümüz belli zaman sonra sanki sol kasigim da rahatsızlık hissi hissettim. Sanki sol kasigim yürümem istemiyor gibiydi.
Şuan saat 22.49 ve oturgudum yerden hatta uzandigim yerden sol kasik ağrım başladı.baya zaman oldu gecmedi.Bugün aşılama günü hariç 4. Günüm. Şuan isyerindeyim. Çok hareket edince rahatsızlık hissi oluyor. Ve şuan çok hafif adet ağrısı gibi her iki kasigim da ağrıyor. :) sanki ileri zamanda regl olacak misim da, reglye 1 gün kalmış gibi:) göğüs hassasiyeti yok.
Benimde doktorum Bülent hoca bende 22mayis da aşılama oldum inşallah hamileyizdirŞuan saat 22.49 ve oturgudum yerden hatta uzandigim yerden sol kasik ağrım başladı.baya zaman oldu gecmedi.
InsallahBenimde doktorum Bülent hoca bende 22mayis da aşılama oldum inşallah hamileyizdir
Herhangi bir belirtiniz var mi.? Ben 10 haziranda beta hcg baktiracagim.:)Benimde doktorum Bülent hoca bende 22mayis da aşılama oldum inşallah hamileyizdir
Aşılama öncesi reglin 2.gunu gonal f sonra 3kutu daha bı iğne verdi ardından ctsi çatlatma iğnesi pazartesi de 6 gibi asilamami oldum ertesi günü duphastona başladım günde 3 kere ve hala devam ediyorum ilk asilamam daha öncesinde bı tedavi uygulamadık sadece eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü Bülent hoca eşime vitamin yazdi onları kullandık ve sonunda doğal yoldan olmadığını düşününce aşılamaya gittik.Biraz karışık anlattım kusura bakmayınInsallahben 26 mayista saat 4.30 civarı aşılama oldum. Tedavi esnasinda kullandığı iğneler aynı mı acaba :) kaçıncı asilamaniz?
Bende 7 Haziran da baktiracagim 2gundur bı belirtim yok 2gun öncesine kadar kasıklarımda batma ağrı ve sol bacağımın üst kısmında ağrı vardı sonra gitti ve bugün sadece bel ağrısı karın şişkinliği ve göğüs hassasiyeti var belirtiler gidince umutsuzluğa düştüm acikcasuHerhangi bir belirtiniz var mi.? Ben 10 haziranda beta hcg baktiracagim.:)
Canım merak ettim acaba kaç tane yumurtan olustum birde bulent hoca eşinize hangi ilaçları yazdı.:) eşime astalife ve empryl isimli ilaçları yazmıştı. Astalife kullanabildi ancak empryl isimli ilaca alerjik reaksiyon gösterdi. Sürekli acillerdeydik. İshal kusma bağırsak ağrısı yapti. Gonal f kaç ml igne vuruldun.Aşılama öncesi reglin 2.gunu gonal f sonra 3kutu daha bı iğne verdi ardından ctsi çatlatma iğnesi pazartesi de 6 gibi asilamami oldum ertesi günü duphastona başladım günde 3 kere ve hala devam ediyorum ilk asilamam daha öncesinde bı tedavi uygulamadık sadece eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü Bülent hoca eşime vitamin yazdi onları kullandık ve sonunda doğal yoldan olmadığını düşününce aşılamaya gittik.Biraz karışık anlattım kusura bakmayın
Bende öyle canım. Belirtiler olunca seviniyorum, olmayınca umutsuzluğa kapılıyorum. Allahim yüzümüzü guldursun insalalhBende 7 Haziran da baktiracagim 2gundur bı belirtim yok 2gun öncesine kadar kasıklarımda batma ağrı ve sol bacağımın üst kısmında ağrı vardı sonra gitti ve bugün sadece bel ağrısı karın şişkinliği ve göğüs hassasiyeti var belirtiler gidince umutsuzluğa düştüm acikcasu
2 tane oluştu biri 17.8cm diğeri de 15 di gonal f i 75 vuruyordum sonra 3gunluk bı iğne verdi adını unuttum valla canım eşime de astalife ve empryl verdi 5.kutu da bizde bı sıkıntı yapmadı sadece benim kafama takilan cumartesi gece 12de çatlatma iğnesini vuruldum pazartesi aşılama oldum aşılama yapmadan önce hiç kontrol etmedi çatlayıp catlamadigini ama çatlama zamanındaki gibi akıntım vardı yarın sabah bı idrarda baksam mı acaba meraktan olucemCanım merak ettim acaba kaç tane yumurtan olustum birde bulent hoca eşinize hangi ilaçları yazdı.:) eşime astalife ve empryl isimli ilaçları yazmıştı. Astalife kullanabildi ancak empryl isimli ilaca alerjik reaksiyon gösterdi. Sürekli acillerdeydik. İshal kusma bağırsak ağrısı yapti. Gonal f kaç ml igne vuruldun.
Bu arada reglime 6 gün kaldı yarın 5 gün kalmış olacak erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu hiç denedin mi2 tane oluştu biri 17.8cm diğeri de 15 di gonal f i 75 vuruyordum sonra 3gunluk bı iğne verdi adını unuttum valla canım eşime de astalife ve empryl verdi 5.kutu da bizde bı sıkıntı yapmadı sadece benim kafama takilan cumartesi gece 12de çatlatma iğnesini vuruldum pazartesi aşılama oldum aşılama yapmadan önce hiç kontrol etmedi çatlayıp catlamadigini ama çatlama zamanındaki gibi akıntım vardı yarın sabah bı idrarda baksam mı acaba meraktan olucem
Maşallah. 75 lik vurulmaniza rağmen 2 yumurtaniz oluşmuş. Harika:) peki eşinizin değerleri yukseldi mı bu vitaminler sayesinde.2 tane oluştu biri 17.8cm diğeri de 15 di gonal f i 75 vuruyordum sonra 3gunluk bı iğne verdi adını unuttum valla canım eşime de astalife ve empryl verdi 5.kutu da bizde bı sıkıntı yapmadı sadece benim kafama takilan cumartesi gece 12de çatlatma iğnesini vuruldum pazartesi aşılama oldum aşılama yapmadan önce hiç kontrol etmedi çatlayıp catlamadigini ama çatlama zamanındaki gibi akıntım vardı yarın sabah bı idrarda baksam mı acaba meraktan
Kuzum ben hiç gebe kalmadım. Ama işte erken gebelik testi kullanip sonuç alan var.Bu arada reglime 6 gün kaldı yarın 5 gün kalmış olacak erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu hiç denedin mi
Cok şükür canım benim yumurtlamamda sıkıntı yoktu her ay günü gününde regl oluyordum eşimin de vitamin sayesinde yükselmiş.Bende hiç hamile kalmadım canım nasıl bı his bilmiyorum şuan karnım ağrıyor regl ağrısı gibi afedersin iki gündür de lavobaya çıkamadım stresten mi nedirMaşallah. 75 lik vurulmaniza rağmen 2 yumurtaniz oluşmuş. Harika:) peki eşinizin değerleri yukseldi mı bu vitaminler sayesinde.
Benimde yumurtami kontrol etmedi canim, çatlayıp catlamadigini:) benim de o aklımda soru işareti açıkçası. Ama onlar iyi bilir:)
Bence doktorun söylediği gün kan ver direk. Çünkü insan sonra üzülüyor. Stres oluyor. O yüzden bence doktoru dinle. Bebek olacak olma ihtimali bile insanı mutlu ediyor.:) benim biraz psikoloji allak bullak o yüzden.
Maşallah. Çok guzel.Cok şükür canım benim yumurtlamamda sıkıntı yoktu her ay günü gününde regl oluyordum eşimin de vitamin sayesinde yükselmiş.Bende hiç hamile kalmadım canım nasıl bı his bilmiyorum şuan karnım ağrıyor regl ağrısı gibi afedersin iki gündür de lavobaya çıkamadım stresten mi nedirBekleyeyim bakalım 7 haziranı
İnşallah hamileyizdir regl ağrısı mi hamilelik belirtisi mi ikiside benzermiş inşallah güzel haberi alırız bu arada progesteron hapını düzenli icebiliyor musun benim bazen saatleri bir iki saat erken ya da geç oluyorMaşallah. Çok guzel.Bende pcos var. O yüzden 2 ayda bir regl oluyorum. Bn bir yumurtam oldu. Benimde dün regl ağrısı yaşadım. Ama bilmiyorum ki. Insallah hamile kalırız bu ay:)