Bu gün Semih beye olduğum meme büyütme ameliyatımın üstünden tam 25 gün geçti. Çok uzun zamandır istediğim bir ameliyattı ve doktor araştırmamda Semih beyle yolumuz kesişti. İyi ki de kesişmiş. Ameliyatım için kısıtlı zamanım vardı. Semih beyle ilk randevuma giderken bir soru listesi hazırlamıştım çok uzun zamandır istediğim bir ameliyat olduğu için araştırmak ve sorular biriktirmek için baya bir sürem olmuştu:). Semih bey benim sorularımı sormama gerek kalmadan hepsini yanıtladı ne istediğimi beni dinleyerek tam olarak anladı ve anladığını da hissettirdi. Ertesi gün ameliyatımı yapabileceğimizi söyledi. Ameliyatımda olması gerektiği gibi gayet güzel geçti bir gece hastanede kaldım bu süre boyunca doktorum çok ilgiliydi hemşirelerle hep iletişimdeydi. Ameliyattan bir kaç saat sonra nefes alamıyormuşum gibi geldi ve panik oldum panik olunca da arttı tabi hemşireler kontrol edip problem olmadığını söyleyip sakinleştirmeye çalıştılar daha bir dakika olmadan doktorum beni aradı ve beni telefonda sakinleştirdi. Böyle ufak detaylar benim için çok önemliydi. Ameliyat sonrasındaki süreçte de bir problemim olduğunda doktorum hep en kısa sürede benimle iletişime geçti. Tabi ameliyat bu ağrım sızım oldu biraz normal olarak ama şimdi çok daha iyiyim ve hala iyileşme sürecindeyim her gün de daha iyi olmaya devam ediyorum. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum işini seven, karşısındakini anlayıp dinleyen çok iyi bir cerrah kendisi.