- Konu Sahibi nisenise22
konu tekrarı olmasın dıe buran devam edıyım dedım. 2011 yılı altınca aydan sonra amelıyat olna oldu mu? su ana memnunmu? ve fıyat bılgısı verebılırse. hem bana yardımcı olur. hemde guncellemıs oluruz... teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisenise 22 arkadaşım sen ameliyat oldunmu selahaddin hocaya? ben 4 gün önce oldum henüz alçıda o yüzden bilemiorum daha nasıl olduunu .. sen olduysan ameliyattan kaç gün soora nefes alabildiini yazarmısın ? ben hala alamıorumda
zayca'cım mrb ben 13nisanda selahattin beye ameliyat oldum hiç bir sorun yasamadım profilime önce ve 4.gün resmimi koydum bugün bantlarım cıktı şişlik var burnum büyük duruyor ama selahattin bey şiler iner dedi 5 6 aya burun yerine gelir şişte olsa fena durmuyor bir iki güne kadar bantsız resimlerimi de koyucak baska sormak istedigin bişey varsa yardımcı olabilirim cnm
nisenise 22 arkadaşım sen ameliyat oldunmu selahaddin hocaya? ben 4 gün önce oldum henüz alçıda o yüzden bilemiorum daha nasıl olduunu .. sen olduysan ameliyattan kaç gün soora nefes alabildiini yazarmısın ? ben hala alamıorumda