Doç.Dr salih aydın da burun estetiği oldum

Merhaba arkadaşlar,KK yeni üye oldum .yıllardır sürekli bir burun estetik Dr arayışındaydım.KK sürekli takip ettim üye değildim.sırf yazbileyim sizinle paylaşayım diye üye oldum:bicak:kızlar ben çok okudum sizin yazdıklarınızı burun estetiği konusunda ön yargılarınızı kırın sizin birçoğumuzun gereksiz endişelrinz yüzünden nerdeyse 10 yıldır korkudan burnumu yaptıramadım.ama bir deli cesareti geldi bana 2 hafta önce gittim doç.Dr salih aydınla görüştüm(daha önce ssk da çalışıyordu ve annemin 20 yıldır sıkıntı olan kulağını ameliyat etti kendisini o sayede tanıdım,şuan kendi kliniği var)Eki Görüntüle 2047065 6 gün sonrada burnumu yaptırdım.şuan 1 hafta oldu bugün atellerim ve silikon tamponlarım çıktı (deli gibi acıdığını söylediğiniz,çıkartılırken korkudan panik atak krizi geçireceğim )çok hafif bir acı burundan kıl çekmesi gibiydi.çok yanlış bilgiler var!isteyen herkeze yardımcı olurum, ben çektim siz çekmeyin :nazar:
merhaba..bende Salih Aydın a ameliyat randevusu alacağım.muayene olmuştum..burnunuzun şuan daki halini degönderebilirmisniz

Çok haklısın bende çok korktum,ama salih bey o kadar ılımlıki aklındaki soruları yanıtsız bırakmayacak emin ol.iyiki buzamana beklemişimde ona oluşum. Ücretsiz muayane ediyor.bence git görüş fikrin olur :kahve: kaburga dan kulak burun yapan bir çılgın salih bey.allah razı olsun ondan :21:çok güzel hissediyorum
merhaba..memnunmusunuz bende olacağım da..resminiz var mı

X