Doç.Dr salih aydın da burun estetiği oldum

Merhaba arkadaşlar,KK yeni üye oldum .yıllardır sürekli bir burun estetik Dr arayışındaydım.KK sürekli takip ettim üye değildim.sırf yazbileyim sizinle paylaşayım diye üye oldum:bicak:kızlar ben çok okudum sizin yazdıklarınızı burun estetiği konusunda ön yargılarınızı kırın sizin birçoğumuzun gereksiz endişelrinz yüzünden nerdeyse 10 yıldır korkudan burnumu yaptıramadım.ama bir deli cesareti geldi bana 2 hafta önce gittim doç.Dr salih aydınla görüştüm(daha önce ssk da çalışıyordu ve annemin 20 yıldır sıkıntı olan kulağını ameliyat etti kendisini o sayede tanıdım,şuan kendi kliniği var)Eki Görüntüle 2047065 6 gün sonrada burnumu yaptırdım.şuan 1 hafta oldu bugün atellerim ve silikon tamponlarım çıktı (deli gibi acıdığını söylediğiniz,çıkartılırken korkudan panik atak krizi geçireceğim )çok hafif bir acı burundan kıl çekmesi gibiydi.çok yanlış bilgiler var!isteyen herkeze yardımcı olurum, ben çektim siz çekmeyin :nazar:

Merhabalar yazınız cesaretlendirici olmus teşekkürler. Bende cesaret edemeyenlerdenim ve hala korkuyorum. Bana özelden msj atarak konuşabilmeliyiz.
Benim de çocukluk zamanindan kalma bir durum var burun ucu düşüklüğü. Ve bir bayan olrak özgüven eksikliği yaratıyor. Insallah bende bian once yaptırır ve rahatlarım.

Hangi hastanede oldunuz ameliyatı ben de yarın olacağım bakalim neler yasayacağım hafif hafif heyecan ve korku bastirmaya baslad

Dün ameliyatımı oldum sandıgim kadar ağrım yok şişmeye başladım yavaş yavaş gözlerim şişti dudaklarım sişti burnum tıkalı agrı kesici agrıyı idare ediyor durumum şimdilik bu korkmayın

Dün ameliyatımı oldum sandıgim kadar ağrım yok şişmeye başladım yavaş yavaş gözlerim şişti dudaklarım sişti burnum tıkalı agrı kesici agrıyı idare ediyor durumum şimdilik bu korkmayın
Merhaba, bende salih beye amiliyat olcam. Siz memnun kaldınız mı acaba son halinden? Tamponlar ne kadar süre kaldı acaba birde hastanede yattınız mı 1 gece acaba cvplarsanız memnun olurum

Merhaba, 3 Ocakta yazmışım ameliyat olmadan önce şimdi oldum Salih Aydın Hocamıza ve gelip hemen yorum yapayım istedim. 28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 2 hafta ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 1 hafta oldu ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 2 hafta ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

Merhaba arkadaşlar,KK yeni üye oldum .yıllardır sürekli bir burun estetik Dr arayışındaydım.KK sürekli takip ettim üye değildim.sırf yazbileyim sizinle paylaşayım diye üye oldum:bicak:kızlar ben çok okudum sizin yazdıklarınızı burun estetiği konusunda ön yargılarınızı kırın sizin birçoğumuzun gereksiz endişelrinz yüzünden nerdeyse 10 yıldır korkudan burnumu yaptıramadım.ama bir deli cesareti geldi bana 2 hafta önce gittim doç.Dr salih aydınla görüştüm(daha önce ssk da çalışıyordu ve annemin 20 yıldır sıkıntı olan kulağını ameliyat etti kendisini o sayede tanıdım,şuan kendi kliniği var)Eki Görüntüle 2047065 6 gün sonrada burnumu yaptırdım.şuan 1 hafta oldu bugün atellerim ve silikon tamponlarım çıktı (deli gibi acıdığını söylediğiniz,çıkartılırken korkudan panik atak krizi geçireceğim )çok hafif bir acı burundan kıl çekmesi gibiydi.çok yanlış bilgiler var!isteyen herkeze yardımcı olurum, ben çektim siz çekmeyin :nazar:
Merhaba suanki burnunuz nasil bende o doktorda oldum

İŞ SEBEBİYLE AMELİYATIMI ERTELEDİM ; 5 GÜN SONRA AMELİYAT OLUYORUM ÇOK HEYECANLIYIM RÜYALARIMA GİRİYOR.BENİM MERAK ETTİĞİM BİKAÇ BİŞEY VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ..AMELİYATTAN ÇIKTIĞIMIZ ANDA AĞRI ÇOK VAR MI HEMEN ŞİŞLİK MORLUK OLUŞUYOR MU :/ BİDE TAMPONU KAÇINCI GÜN ALDI SİZLERDE 6.GÜN UZUN GELDİDE BANA
Memmun musunüzgün peki bir yıl geçmiş oturmuştur

Merhaba :) burnunuz çok güzel olmuş maşallah:) ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. Henüz aklımda biçok isim var kesin karar vermedim ama salih beye olmak istiyorum büyük ihtimal. Ameliyat sonrası ilk gününüz nasıl geçti, morluk vs oldu mu? O gece hastanede mi kaldınız? Dikişleriniz ne zaman düştü aşağı yukarı? Teşekkürler :)
Oldunuz mu peki beğendiniz mi

Hanımlar son durumlarınızı ve yorumlarımızı paylaşır mısınız? Bende ameliyat olmakistiyorum salih bey e
Tavsiye etmiyorum.sorunlarımı düzeltemedi. yaptigi değişim genel ifademi negatif etkiledi.tabi bu işlerde iki kere iki dört etmiyor.hekim bişeyleri duzeltirken başka bir anormal durum da cikabiliyor, estetik öngörü onemli.burnunuz düzgün ancak kemerli ise şansınızi deneyin ancak zor bir burun ya da revizyon ise riske etmeyin. Diğer hastalarina da bakarak bunu rahat söyleyebilirim

Tavsiye etmiyorum.sorunlarımı düzeltemedi. yaptigi değişim genel ifademi negatif etkiledi.tabi bu işlerde iki kere iki dört etmiyor.hekim bişeyleri duzeltirken başka bir anormal durum da cikabiliyor, estetik öngörü onemli.burnunuz düzgün ancak kemerli ise şansınızi deneyin ancak zor bir burun ya da revizyon ise riske etmeyin. Diğer hastalarina da bakarak bunu rahat söyleyebilirim
Teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun

X