- 30 Ekim 2008
- 705
- 179
- Konu Sahibi figenahmet1987
fotoyu göremedim canım ama yüklü müBu olabilirmi :) kontrole gidince çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoyu göremedim canım ama yüklü müBu olabilirmi :) kontrole gidince çektim
2 saat sürüyormuşkaç saat sürüyor operasyon
Korkmanızı gerektirecek hiç bir durum söz konusu değil emin olun,bende çok korktum ama boşuna imiş,simülasyon yalan bence siz istediğinizi anlatım salih bey en doğalını yapacaktır ,geçmiş olsun şimdidenBende cuma günü Salih bey ile görüştüm ,aksilik olmazsa 24ünde ameliyat olucam.Similasyon yapılmadı ama nedense doktor bey güven verdi umarım dilediği gibi olur ,korkularımda çok var. :/
Bende 10 gun oldu ameliyat olali salih beye cok memnunum icin rahat olsunBende cuma günü Salih bey ile görüştüm ,aksilik olmazsa 24ünde ameliyat olucam.Similasyon yapılmadı ama nedense doktor bey güven verdi umarım dilediği gibi olur ,korkularımda çok var. :/
epey kalıyormuş :/Benim 7. Gunde cikti
Benimki de 6.günde çıktı gayet normal, ayrıca ameliyat sonrası hiç bir ağrım olöadı,sadece migrenim tutmuştu ilaç verdiler geçti,12.gün düğüne gittim.ameliyattan çıkınca hafif bir morluk oluyor 2.gün başlıyor 3.gün azalıyor 6 gün sadece sarı şekilde oluyor,hızlı geçiyor yaniepey kalıyormuş :/
Benim 1 ay olacak hala dikisler duruyor uzadida ne zaman duser ki.Neyseki bitti hersey tamponumda cikti ve hersey yolunda gibi.sadece burun ucundaki dikisler erimedi ve aciyor.tampon bekledigimden iyi cikti
sahiden miiiiii korktum şimdi benımkide iyice kurudu ama canım acıyor dokunamıyorum bugün tam 1 hafta olduBenim 1 ay olacak hala dikisler duruyor uzadida ne zaman duser ki.
1 hafta daha cok yenisin. 1 haftalikken benimde aciyordu. Korkmasam elimle cekicem. Kendiliginden dusmesini bekliyorum artik. 1.nci ay kontrolune kadar dusmezse eger doktora aldiricam.sahiden miiiiii korktum şimdi benımkide iyice kurudu ama canım acıyor dokunamıyorum bugün tam 1 hafta oldu
Merhaba :) burnunuz çok güzel olmuş maşallah:) ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. Henüz aklımda biçok isim var kesin karar vermedim ama salih beye olmak istiyorum büyük ihtimal. Ameliyat sonrası ilk gününüz nasıl geçti, morluk vs oldu mu? O gece hastanede mi kaldınız? Dikişleriniz ne zaman düştü aşağı yukarı? Teşekkürler :)17.günüm ve sonuçtan şimdiden çok memnunum .Dikişlerim düşse dahada memnun olacağım.Salih bey çok yetenekli gerçekten
Merhaba ,ben internetten araştırıp buldum ve sadece kafamı karıştırmamak adına sadece Salih bey ile görüştüm.Başka hiçbir doktorla görüşmedim ve pişmanda değilim. Ameliyattan çıktım hastanede bile kalmadım sıfır agrı vardı. zaten ilerleyen günlerde de hiç ağrı olmadı korkmayın bende çok fazla korkuyordum. Tampondan da korkuyordum ondan da hiç ağrı hissetmedim hatta ağlıycaktım ama bu mu yani dedim :))) Belli bir süre tıkanıklık oluyor içi iyileşene kadar bunlarda çok doğal evreler şişlikte tam inmiyor şuan 3 ayım bitti hafif şişlik mevcut ara ara tıkanma oluyor.Dikişlerim 10 gün içersindedüştü zaten aşırı belli olmuyordu şeffaf olduğu için.Yardımcı olabildiysem ne mutlu şimdiden geçmiş olsun.Merhaba :) burnunuz çok güzel olmuş maşallah:) ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. Henüz aklımda biçok isim var kesin karar vermedim ama salih beye olmak istiyorum büyük ihtimal. Ameliyat sonrası ilk gününüz nasıl geçti, morluk vs oldu mu? O gece hastanede mi kaldınız? Dikişleriniz ne zaman düştü aşağı yukarı? Teşekkürler :)