Doç.Dr salih aydın da burun estetiği oldum

Merhabalar yazınız cesaretlendirici olmus teşekkürler. Bende cesaret edemeyenlerdenim ve hala korkuyorum. Bana özelden msj atarak konuşabilmeliyiz.
Benim de çocukluk zamanindan kalma bir durum var burun ucu düşüklüğü. Ve bir bayan olrak özgüven eksikliği yaratıyor. Insallah bende bian once yaptırır ve rahatlarım.

Hangi hastanede oldunuz ameliyatı ben de yarın olacağım bakalim neler yasayacağım hafif hafif heyecan ve korku bastirmaya baslad

Dün ameliyatımı oldum sandıgim kadar ağrım yok şişmeye başladım yavaş yavaş gözlerim şişti dudaklarım sişti burnum tıkalı agrı kesici agrıyı idare ediyor durumum şimdilik bu korkmayın

Merhaba, bende salih beye amiliyat olcam. Siz memnun kaldınız mı acaba son halinden? Tamponlar ne kadar süre kaldı acaba birde hastanede yattınız mı 1 gece acaba cvplarsanız memnun olurum

Merhaba, 3 Ocakta yazmışım ameliyat olmadan önce şimdi oldum Salih Aydın Hocamıza ve gelip hemen yorum yapayım istedim. 28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 2 hafta ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 1 hafta oldu ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

28 Ocak Ptesi ameliyat oldum bugün 2 hafta ve şeklinden çok memnunum. Korkmanızı gerektirecek hiçbişey yok tamponlarla nefes alıp vermek 3 4 gün zor oluyor sadece. Dr.Salih Aydın ı şiddetle tavsiye ederim Nasıl isterseniz öyle yapıyor şekil şemal olarak.

Merhaba suanki burnunuz nasil bende o doktorda oldum

Memmun musunüzgün peki bir yıl geçmiş oturmuştur

Oldunuz mu peki beğendiniz mi

Hanımlar son durumlarınızı ve yorumlarımızı paylaşır mısınız? Bende ameliyat olmakistiyorum salih bey e
Tavsiye etmiyorum.sorunlarımı düzeltemedi. yaptigi değişim genel ifademi negatif etkiledi.tabi bu işlerde iki kere iki dört etmiyor.hekim bişeyleri duzeltirken başka bir anormal durum da cikabiliyor, estetik öngörü onemli.burnunuz düzgün ancak kemerli ise şansınızi deneyin ancak zor bir burun ya da revizyon ise riske etmeyin. Diğer hastalarina da bakarak bunu rahat söyleyebilirim

Teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…