Doç Dr. Ömer Özkan

orontes sen de bizim geçtiğimiz yollardan geçmişsin :) insan tecrübelerden yararlanmak istiyor sen bu konu da oldukca iyi davranmışsın teşekkür ederiz..

ömer özkana burun estetiği olan arakadaşlar var mı acaba?

Omer Ozkan'a burun ameliyati olmus bir yakinim vardi memnundu sonuctan dogal duruyordu baya. Solunum sorunuda yoktu. Ucreti digerlerinden fazlaymis ama olsun diyordu az verip 2.kez doktor arayacagima fazla verir icim rahat girerim diyordu ameliyata.
Aslinda Istanbulda cokiyi doktorlar var okursan gorursun forumdan. Biriki doktorun neredeyse butun hastalari memnun ornekleride mevct resimleriyle.Bir bak istersen.

Bende gecen sene oldum. Ucreti fazla bence baya fazla ama tabi pr. olunca birde dergilerde basında yer alınca böyle olur marka oluyosun. Ama tabi tecrübe konuşuyor. Markaya ödemek lazım. Bir tane kumaş chanel sırt cantası 3900 euro.
Bu burun bende ödeyip yaptım. Tabi hayal ettiğim burun olmadı ama biraz düzeldi öncesinden iyi. Ve arkadaşlarımın daha az verip sonucunu gördüğümde iyiki parayı kısmayıp ödeyip tecrübeli dr ameliyat olmuşum düşüniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…