Age6 desteğin ve yardımların,fotoğraf paylaşımın için çok sağol.Son dakika gördüm gibi oldu ve çok beğendiğimi de belirtmek isterim.
Bugün Ömer Bey ile görüşmem vardı,ameliyat öncesi netleşecek olan görüşmemiz:)Görüşme erken saate alındı,ameliyatı varmış-son anda-gelişmiş;apar topar izin alarak görüşmeye gittim.Her zamanki gibi muayenehanesi doluydu,bu sefer kendisine ameliyat olmuş biri revizyon diğeri ilk ameliyatı olan iki hastası ile karşılaştım.Revizyon olan arkadaş içeri inanılmaz pozitif girdi,"kainat güzeli" olacağım diye espri yaptı,o kadar mutluydu ki,espriler arka arkaya geldi;bu hoşuma gitti.İnsanın operasyon sonucunda istediğine kavuşması bu olsa gerek,yarattığı hava da bu oluyor.Diğer burun 15 günlüktü-ilk ameliyatıymış:-şişlere rağmen süperdi ve şişleri kafasına takan hastaya bunlar bir insin,o zaman göreceksin diyerek teselli ettim,deneyimli biri olarak:)))
Daha detaylı görüşmemiz sonucunda isteklerimi,beklentilerimi ifade ederek,aynada bizzat eliyle yapacağı burnu bana göstermesini isteyerek,:))-burun tasarımı profilden olduğu için,benim sorunumda daha çok önden görünümünde-görüşmemize devam ettik.Seri olarak yapacaklarını ifade etti;bir ayrıntı birçok doktorun mesafeli olduğu" kapalı teknik" uygulayan bir doktor.Yani burun deliklerinden girerek müdahale ediyor,kesme işlemi olmadan.Benim ilk ameliyatım "açık teknikle" olmuştu,nasıl olur filan derken gerek olursa açık da olabilir,dedi,ama hastalarını kapalı teknikle yapmış bir doktor;kapalı teknik birçok doktor tarafından tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile,zordur ondan
Kafamdaki soru işaretlerine cevap aldım,ikna oldum ve hatta kendisi bizzat " gerek olursa" revizyon da yaptığını söyledi.Umarım olmaz;muayenehanesinin bu kadar dolu olmasını anlamak için kendisi ile görüşmek yeterli oluyor,hastayı rahatlatması,yumuş kıvamına getirmesi vesaire;birkaç doktorun çok zor bulduğu işlemleri kolaylıkla yapacağını ifade etmesi,güven vermesi.Hastalarının da bana " Rahat ol" demesi benim için çok önemliydi.
Ve ve kendisi artık prof olmuştur duyurulur,doçentlikten profesörlüğe yükselmiştir;bu da bir not olsun:)
Nihayetinde,20 Ocak Cuma akşam 7 gibi ameliyat olacağım,o gün ameliyat edeceği kişilerden ikinci sırada olan hastasıymışım:)Önemli olan sonuçtur,ben sizlerle görüşmeyi ve notlarımı paylaştım.Umarım umarım her şey gönlümce ve gönlünüzce olur,şans dileyin bana
2,5 yıl önce burun ameliyatı oldum,bu revizyon olacak.Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim,ben bu sitede bunun için aylardır soru sordum,araştırdım,pek cevap alamadım,mağduriyet yaşadım,bu yüzden bilhassa gelişmeleri paylaşacağım.Keyifle paylaşacağım günler olur
umarım...