How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doç Dr. Ömer Özkan

Teşekkür ederim,dediğim gibi ne hikmetse takıldım Özkan'a:)Sanırım ilk adres orası olacak!Kendisi ile ilgili burun konusunda bize yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler;tecrübelerinizi paylaşmanız adına...

ltf görüşürseniz sizde beni bilgilendirin bu arada hadi nuralla ilgili bilginiz varmı acaba?onun hakkında hiçbirşey duymadımmdda

Arkadaşlar Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Doktorlar hakkında benide bilgilendirirmisiniz lütfen

sllm cnm antalyada doktor sıkıntısı varr bizde araştırıyoruz birde burun estetiği olanlar bir yardıcı olsalar daha iyi olacaklar fakat kinse foto koymuyor şu iyi bu kötü demiyorr ben yaşadığım şehirde olmak istiyorum sana şu kadar soylemeliğimki bu tür şeyler birazda şans herkes her doktordan mmnun kalacak die bişi yokk ama tabii çoğunlukk ne dersee o mesela ben geçen gün kemal islamoğlunu yaptığı burunu gördümm anlatamamm yanii sizee görmeniiz lazımm adam neşteri düşürmüşş resmen burnunun üzerinde dikiş varr burnunun şeklinin kötülüğünü geçtimm bu neyin nesi yannii sakın diyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm:(

Lidyamm,
Sitede aramalardan yaptığım araştırma sonucunda Ömer Özkan'a ameliyat olmuş kişilere ulaştım,yorumlarına baktım,hepsi memnun.Lakin son zamanlarda sitede aktif olmadıklarından demek ki,yardım alamıyoruz,ona ameliyat olan 4-5 kişi var,sende arama butonundan ömer özkan diye yazarsan onunla ilgili yazılmış yorumları okursun,beklemekle olmuyor,en azından fikir sahibi olursun;)

Lidyamm,
Sitede aramalardan yaptığım araştırma sonucunda Ömer Özkan'a ameliyat olmuş kişilere ulaştım,yorumlarına baktım,hepsi memnun.Lakin son zamanlarda sitede aktif olmadıklarından demek ki,yardım alamıyoruz,ona ameliyat olan 4-5 kişi var,sende arama butonundan ömer özkan diye yazarsan onunla ilgili yazılmış yorumları okursun,beklemekle olmuyor,en azından fikir sahibi olursun;)

orontes
sitede yazılan yorumları daha önce okudum fakat bu kişilerin aktif olup seninle irtibat kurup kurmadıklarını merak etmiştim yazılanlar sana tatmin edici geldiyse senin adına sevindim eğer ömer beye yakın zamanda ameliyat olursan deneyimlerini paylaşmanı bekleriz;)

Bazıları fotoğraf da koymuş,lakin arkadaş olamadığımızdan sanırım göremedim.Sana şöyle de diyeyim:;TAVSİYE EDİYORUM adlı bağlantıda Antalya'da tavsiye edilen estteih cerrahları arasında ilk sırada Ömer Özkan vardı.Hatta keşke dedim öncesinde bu kadar ince eleyip sık dokusaydım:)Ben araştırmalarıma devam ediyorum,elbette kendisi beni ameliyat ederse ilk işim seninle paylaşmak olacak:)))Benim revizyon durumu kesin.İşte kim sorusuna uzun süredir Ömer Özkan cevabını veriyorum,bakalım.;)Ama şu muayene ücreti hakikaten tuzlu:)))

Ve ve ve yine şansımı deneyerekten,ÖMER ÖZKAN ile ilgili bizimle paylaşımda bulunacak arkadaşları beklemekteyiz:)

Ve ve ve yine şansımı deneyerekten,ÖMER ÖZKAN ile ilgili bizimle paylaşımda bulunacak arkadaşları beklemekteyiz:)

orontes benim ilk ameliyatım olacağı için biraz ağırdan alıyorum araştırmalarımı senin revizyon olduğu için daha dikkatli olman lazım hayırlısı olsun bakalımm;)

Son düzenleme:
Bu kadar beklediğime göre daha dikkatli davrandığım aşikar:)))Şehir dışı zor,yani kontroller,yolculuk vs.Ama Antalya'da illaki burnunu yaptıracağın bir doktor vardır,o kadar yaptıran var.Mernem de düşünüyordu,bizzat gidip görüşmedi herhalde.Valla sekretere yoğun olmadığı bir zaman için randevu verin diyeceğim,10 dakikalık iş değil,önceden olanlar paylaşımda bulunmuyor ki,işleri bitti,memnunlar herhalde:)

Yarın kendisinden telefon bekleyeceğim,ki ameliyata tam karar verirsem,detaylandıracağımız bir görüşme olacak.20 Ocak düşünüyorum,keşke deneyimleri olan kişilerin paylaşımlarından daha çok yararlanabilseydim.Ama olmadı,takip ediyorum,pek yazan olmuyor.Umarım her şey yolunda gider,olumlu düşünüyorum ama işte revizyon durumu vesaire az stres olunuyor,Ömer Özkan'a güveniyorum,umarım yanılmam!

Age6 desteğin ve yardımların,fotoğraf paylaşımın için çok sağol.Son dakika gördüm gibi oldu ve çok beğendiğimi de belirtmek isterim.

Bugün Ömer Bey ile görüşmem vardı,ameliyat öncesi netleşecek olan görüşmemiz:)Görüşme erken saate alındı,ameliyatı varmış-son anda-gelişmiş;apar topar izin alarak görüşmeye gittim.Her zamanki gibi muayenehanesi doluydu,bu sefer kendisine ameliyat olmuş biri revizyon diğeri ilk ameliyatı olan iki hastası ile karşılaştım.Revizyon olan arkadaş içeri inanılmaz pozitif girdi,"kainat güzeli" olacağım diye espri yaptı,o kadar mutluydu ki,espriler arka arkaya geldi;bu hoşuma gitti.İnsanın operasyon sonucunda istediğine kavuşması bu olsa gerek,yarattığı hava da bu oluyor.Diğer burun 15 günlüktü-ilk ameliyatıymış:-şişlere rağmen süperdi ve şişleri kafasına takan hastaya bunlar bir insin,o zaman göreceksin diyerek teselli ettim,deneyimli biri olarak:)))

Daha detaylı görüşmemiz sonucunda isteklerimi,beklentilerimi ifade ederek,aynada bizzat eliyle yapacağı burnu bana göstermesini isteyerek,:))-burun tasarımı profilden olduğu için,benim sorunumda daha çok önden görünümünde-görüşmemize devam ettik.Seri olarak yapacaklarını ifade etti;bir ayrıntı birçok doktorun mesafeli olduğu" kapalı teknik" uygulayan bir doktor.Yani burun deliklerinden girerek müdahale ediyor,kesme işlemi olmadan.Benim ilk ameliyatım "açık teknikle" olmuştu,nasıl olur filan derken gerek olursa açık da olabilir,dedi,ama hastalarını kapalı teknikle yapmış bir doktor;kapalı teknik birçok doktor tarafından tercih edilmiyor bildiğim kadarı ile,zordur ondan;)Kafamdaki soru işaretlerine cevap aldım,ikna oldum ve hatta kendisi bizzat " gerek olursa" revizyon da yaptığını söyledi.Umarım olmaz;muayenehanesinin bu kadar dolu olmasını anlamak için kendisi ile görüşmek yeterli oluyor,hastayı rahatlatması,yumuş kıvamına getirmesi vesaire;birkaç doktorun çok zor bulduğu işlemleri kolaylıkla yapacağını ifade etmesi,güven vermesi.Hastalarının da bana " Rahat ol" demesi benim için çok önemliydi.;)Ve ve kendisi artık prof olmuştur duyurulur,doçentlikten profesörlüğe yükselmiştir;bu da bir not olsun:)
Nihayetinde,20 Ocak Cuma akşam 7 gibi ameliyat olacağım,o gün ameliyat edeceği kişilerden ikinci sırada olan hastasıymışım:)Önemli olan sonuçtur,ben sizlerle görüşmeyi ve notlarımı paylaştım.Umarım umarım her şey gönlümce ve gönlünüzce olur,şans dileyin bana;)2,5 yıl önce burun ameliyatı oldum,bu revizyon olacak.Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim,ben bu sitede bunun için aylardır soru sordum,araştırdım,pek cevap alamadım,mağduriyet yaşadım,bu yüzden bilhassa gelişmeleri paylaşacağım.Keyifle paylaşacağım günler olur;) umarım...

orontess:)bu kdar erkenmi inanamıyorum şimdiden ben bile heyecanlandımm ama bak görürsünn herşey güzel olcak moralini yüksek tut şimdiden geçmişş olsunn kalbim seninle...

orontess:)bu kdar erkenmi inanamıyorum şimdiden ben bile heyecanlandımm ama bak görürsünn herşey güzel olcak moralini yüksek tut şimdiden geçmişş olsunn kalbim seninle...

Sağollll,ne güzel ifade etmişsin,"Güzel olacak" diye:))))İçtenliğine inanıyorum,çünkü seninle biz bu başlık altında ve hatta birçok başlıkta ;)cebelleştik ve pek iyi sonuçlar alamadık,birbirimize yazıp durduk.:)))Bir arkadaş sağ olsun bana Ömer Bey'in yaptığı burnun fotoğrafını gönderdi,bence "iyi".Önden fotoğrafını göndermiş,o benim için önemli,hoşuma gitti,yani ben üzerine giderek fotoğraf kaptım:))))Sağ olsun arkadaş yardımcı oldu,son anda karardan önce fotoğrafını gördüm,yine görüşmeden önce hastalarını da gördüm nihayet canlı kanlı:)))Bir de sana yazmıştım,benim için Antalya'da olması gerekiyor,doktor benim burdaki son şansım desem,anlarsın!Şöyle ifade edeyim,boş durmadım,çok araştırdım,sana yazmıştım,senin görüştüğün doktor ile de görüştüm diye;o kadar farklı idi ki ömer bey'den-burnuma yapılacak işlemlerden tut,zorluğu,yaptırmasan da olur ifadesi vesaire-ama Ömer Bey aksi,bana güven verdi,bu çok önemli,yoksa ameliyata nasıl karar vereceksin?Doktor niyetli değilse,seni tatmin etmediyse...Ama yine diyorum,her şey bir yana bu karar aşamasında olması gereken bir ayrıntı ama önemli olan SONUÇTUR!Bir aksilik çıkmasın ve dediğin gibi güzel olsun.Bu macerada burda bitsin;)Ama ben çekip gitmem,-kendimden bildiğim için;-)-gelişmeleri yazarım.Takip edersin artık;)

yya age6 nın resimlerini göremedim bende merak ettim o burunu neyse artık orontes bir hayırlısıyla ameliyat olurda inşallah beğenir sonra bana bir resmini gönderirde bende ömer özkan ile ilgili ffikir sahibim olurum.

Sen iyi gidiyorsun,acele etme.Ben etmiştim,iyi değil.İyice düşünüp,araştırıp öyle karar vermeli.Senin burnun revizyona gerek kalmadan gayet iyi olacak,bunu düşünüyorum.Bence zor bir burun değil,doktorların önüne gelen birçok burunun benzeri,doktoru zorlayacak bir burun değil ama elbette bu bizim yorumumuz;aslolan doktor yorumudur,onun görmesi lazım.Bu yüzden seni bir doktor görsün;)Hem boş durma,git görüş,kafana hangisi yatarsa olursun,bu kadar;)Ama bence beni bekle;)Şurda ne kaldı,offf yine başlıyor:))))

Back