Teşekkür ederim,dediğim gibi ne hikmetse takıldım Özkan'a:)Sanırım ilk adres orası olacak!Kendisi ile ilgili burun konusunda bize yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler;tecrübelerinizi paylaşmanız adına...
ltf görüşürseniz sizde beni bilgilendirin bu arada hadi nuralla ilgili bilginiz varmı acaba?onun hakkında hiçbirşey duymadımmdda
Arkadaşlar Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Doktorlar hakkında benide bilgilendirirmisiniz lütfen
Lidyamm,
Sitede aramalardan yaptığım araştırma sonucunda Ömer Özkan'a ameliyat olmuş kişilere ulaştım,yorumlarına baktım,hepsi memnun.Lakin son zamanlarda sitede aktif olmadıklarından demek ki,yardım alamıyoruz,ona ameliyat olan 4-5 kişi var,sende arama butonundan ömer özkan diye yazarsan onunla ilgili yazılmış yorumları okursun,beklemekle olmuyor,en azından fikir sahibi olursun
Ve ve ve yine şansımı deneyerekten,ÖMER ÖZKAN ile ilgili bizimle paylaşımda bulunacak arkadaşları beklemekteyiz:)
ömer özkan'a ameliyat olmuş arkadaşlar yardımınıza,deneyimlerinize ihtiyacım var!
orontess:)bu kdar erkenmi inanamıyorum şimdiden ben bile heyecanlandımm ama bak görürsünn herşey güzel olcak moralini yüksek tut şimdiden geçmişş olsunn kalbim seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?