Ömer hocanın çalıştığı hastanede çalışıyorum. onun bölümünde danışmanım. ve kesinlikle tavsiye ediyorum acayip hastası var. uzak şehirlerden onun için kalkıp geliyorlar ve herkes çok memnun. 1 kez muayene olun kesinlikle pişman olmazsınız derim ben.
Arkadaşlar ben yakın bir tarihte Ömer bey ile burun ameliyatı konusunda görüşeceğim. Size buradan gelişmeleri bildiririm. Nedense Antalya konusunda kimse ne açıklayıcı bilgi veriyor nede resim paylaşıyor hepimiz burada bekliyoruz. Neyse kendisine özel muayene olacağım. Muayene ücreti 200 tl...:=) Bilginizeeeee....:=) Ona göre değerlendirin artık....:=)
Canım merhaba dediklerine çok katılıyorum hangi doktora gitsem içem bi şeyleri sinmiyor sonuncusu da arkadaşım sayesinde hüsran oldu...:=) Neyse ama aslında burnum kemerli ve büyük ama çok sırıtmıyor içerde problem var sadece onu düzelttirebilirim ama ne biliyim olmuşken biraz da şeklini düzeltsem diyorum bir de çok pahalı bu ameliyatlar ya doktorlar çıldırmış olmalı ne o öle 5 10 milyar paralar acaba diyorum ssk da sadece deviasyon mu olsam....:=)
kızlar ömer özkan ile görüşmeye gidicem ama önce yardınlarınızı bekliorum hadii ltf yya burun estetiği olan yokmu şu koskoca forumda nasıl iştir anlamadım antalyalılar nerdesiniiz lütfen yardımı olun
Lidyamm,Görüştün mü?İzlenimlerin neler?Ben de kendisiyle görüşmeye gitmek istiyorum lakin bu 2. ameliyat olacağı için bu sefer yoğurdu üfleyerek yeme derdindeyim.1.. ameliyatımı 'seçkin okşar'a'
sevgili orontes geçmişş olsunn revizzyonn içinsee sen çok dikkatli olmlısın bugün kursta bir kız arkadaşımın burnunu gördüm k.islamoğlu yapmış inan vazgeçtim yaptırmaktan antalyada çok korktumm çok ömer özkan ile ggitmedimm ben görüşmeye ama bence eğer inknın varsa istanbull emre ilhan ii diorlar 2.ameliyat önemli o arkadaşımda burda olmıcakk herldee kızı çok kötü yapmışş mafetmişş aman dikkat ett ömer özkanı bilmiorumm daha gitmedimm ii araştırr cnm
Başka bir yere gitmem zor çalışıyorum ama ömer özkan isminde duruyorum,genellikle onun ismi zikrediliyor;farkındaysan.ah ah 2009 a geri dönsem:)çok dikkatli olmalıyım haklısın lakin burnum kusurlu zaman geçtikçe de kusurlar belirginleşiyor.Düzeltme yaptırmam şart yani,sen özerdem ile görüştün mü?paylaşır mısın?İletişim halinde olsak:)
hayatıım ben annemle gittim özerdemle görüşmeye ben burun ucu diyerek gittimm kemiğime ellensin istemiyorum belki törpülerler ama kırılmasını istemiorum benim burnum gaga burun gibi değil ucu yuvarlak ve düşük hanii ben düşündümm burun ucum düzeltilsinn yeter dedimm işte senin burnun yamuk dedi sen aynaya bakmıyomusun dedi üzerinden biraz almam lazım dedi antalyadakinler en iyi burunları istiyorlar neden bilmiorum dedi türkler şöyle türkler böyle dedii kadınlar klübünde sizzden bahsediorlar onların üzerine size geldimm dedim kadınlar eskiden mahallelerde dedikodu yapıolardı şimdi orda yapıolar dedi:)alemm yanii açıkçassıı biz hiç elektrik alamadıkk ondan annemde bende güven vermedi bizee çok üstten konuşuyoo bu hoş değill minneti yokmuşş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?