How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doç Dr. Ömer Özkan

mernem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
345
1
0
Antalya
Merhaba Antalyada Doç. Dr. Ömer Özkan'a burun ameliyatı olan var mı acaba çok metini duydum ama kendisine ameliyat olan birini henüz görmek kısmat olmadı. Eğer doktor beye ameliyat olan birileri varsa benimle irtibata geçebilirler mi?

Bende duydum ya meme küçültmek istiyorum bende bilen varsa çok makbule geçer

ben de duydum ömer beyin ismini
.
ve sonunda ameliyat olan birisiyle tanıştım arkadaşlar.amwl çok memnun ameliyat olan kişi.

Bize biraz daha bahseder misin canım ameliyat olan arkadaşından nasıl memnun yaniii neyi kastediyorsun ayrıca kendisine ne ameliyatı olmuş...:)

Ömer hocanın çalıştığı hastanede çalışıyorum. onun bölümünde danışmanım. ve kesinlikle tavsiye ediyorum acayip hastası var. uzak şehirlerden onun için kalkıp geliyorlar ve herkes çok memnun. 1 kez muayene olun kesinlikle pişman olmazsınız derim ben.

Ömer hocanın çalıştığı hastanede çalışıyorum. onun bölümünde danışmanım. ve kesinlikle tavsiye ediyorum acayip hastası var. uzak şehirlerden onun için kalkıp geliyorlar ve herkes çok memnun. 1 kez muayene olun kesinlikle pişman olmazsınız derim ben.

Merhaba bizsizegeldikbitlendik,

Ben meme buyutme ameliyati olmak istiyorum.Omer bey meme buyutme ameliyatlarini nekadara yapiyor?
Birde hangi marka meme protezi kullaniyor kendisi?
Kullandigi yontemler neler kas ustu kas alti?

Tesekkur ederim

Arkadaşlar ben yakın bir tarihte Ömer bey ile burun ameliyatı konusunda görüşeceğim. Size buradan gelişmeleri bildiririm. Nedense Antalya konusunda kimse ne açıklayıcı bilgi veriyor nede resim paylaşıyor hepimiz burada bekliyoruz. Neyse kendisine özel muayene olacağım. Muayene ücreti 200 tl...:=) Bilginizeeeee....:=) Ona göre değerlendirin artık....:=)

bizim hastanede muayene ücreti 200tl ameliyat fiyatları hakkında bilgi veremiyorum çünkü bunu muayene esnasında kendisi belirliyor. ameliyatın şekline göre ve malzemeye göre farklı fiyatlar çıkabiliyor. ama herkes çok memnun kesinlikle görün tanışın derim ben. başka doktorların yapmaya çalışıp bozduklarını bile ömer hoca süper düzeltiyor. yarık dudaklı bebekten, cinsiyet değişimine kadar hepsni başarılı sonuçlandırdı.

Arkadaşlar ben yakın bir tarihte Ömer bey ile burun ameliyatı konusunda görüşeceğim. Size buradan gelişmeleri bildiririm. Nedense Antalya konusunda kimse ne açıklayıcı bilgi veriyor nede resim paylaşıyor hepimiz burada bekliyoruz. Neyse kendisine özel muayene olacağım. Muayene ücreti 200 tl...:=) Bilginizeeeee....:=) Ona göre değerlendirin artık....:=)

Merhaba mernem,

Yakin tarihte omer be ile gorusecegini yazmissin.senden ricam meme buyutme ucretini ve protez markasini ogrenirsen beni cokk mutlu edersin....ben tr de degilim kendisine nasil ulasacagimi bilmiyorum,bana yardimci olursan cok mutlu olurum.

Arkadaşlar Ömer beyle yakında görüşeceğimi söylemiştim ben henüz görüşmedim ama yakın bir arkadaşım(kendisi erkektir) görüştü. Şimdi neler olduğunu anlatacak. Bir kere Ömer bey randevusuna 30 dak. geç gelmiş, ikincisi bayağı bekledikten sonra odasında kendisi ile görüşmüş ve muayenehanesi doluymuş bu artı bir nokta bence. Şimdi kötüleri sıralıyalım: Geç gelmesinin yanı sıra 200 tl ödediğiniz bir muayene 10 dak. sürmüş ve çok tatmün edici cevaplar alamamış kendisi. Bu da demek oluyor ki ben de kendisine muayene olmaktan vazgeçtim. Uzun süredir forum sayesinde Ömer beye ameliyat olan birilerini görmek istiyorduk ikimizde ama görememiştik sanırım Ömer bey de arkadaşımın karşılaştığı en kötü ve kaba şey kendisinden daha önce ameliyat olmuş hastalarının resimlerini görmek istemesine rağman kendisi göstermemiş ve gösteremeyeceğini söylemiş. Bu arada ameliyat fiyatı da paket olarak burun ameliyatı için 5500 tl imiş . Evet kısacası kendisini eledim. Ben bu fiyata zaten sonuçlarını bildiğim burda ki bir çok arkadaşımızın ameliyatını yapan diğer doktorlara da ameliyat olabilirim. Doktorların kısacıuk bir bilgilendirmek için aldığı bu muayene adı altında ki bu fahiş fiyatlarda bence çok büyük haksızlık. Tabiiki özel muayene olmak istiyorsanız belli bir ücret ödeyeceksiniz ama arkadaşımın dediği kadarıyla 10 dakika muayene içinde çok fazla bu fiyat bence.... Evet izlenimler böyle yeni doktorlar araştırmak lazımmmmm....:=)

Slm mernem,

Vermis oldugun bilgilerden dolayi tesekkur ediyorum.Baska dr.hakkinda bilgin olursa ve bizleride bilgilendirirsen cok memnun olurum.sanirim burun ameliyati olmak istiyorsun,sana tavsiyem lutfen dr.ne istedigini anlamasini sagla...ayrica ben iki burun ameliyati olmus ve ucuncu ameliyati bekleyen biri olarak hicbir zaman mukemmeli arama hatta burnunda belirlibir sorun da yoksa ameliyat dahi olma derim.benim biraz talihsizlik birazda ihmalkarlikla birlikte bu hale geldi,simdi ikinci ameliyatimi oldugum dr.ucuncu bir ameliyat yapicak ama ne zaman yapicak oda mechul?eger yardimci olabilecegim bir konu olursa cekinmeden sorabilirsin

Canım merhaba dediklerine çok katılıyorum hangi doktora gitsem içem bi şeyleri sinmiyor sonuncusu da arkadaşım sayesinde hüsran oldu...:=) Neyse ama aslında burnum kemerli ve büyük ama çok sırıtmıyor içerde problem var sadece onu düzelttirebilirim ama ne biliyim olmuşken biraz da şeklini düzeltsem diyorum bir de çok pahalı bu ameliyatlar ya doktorlar çıldırmış olmalı ne o öle 5 10 milyar paralar acaba diyorum ssk da sadece deviasyon mu olsam....:=)

Canım merhaba dediklerine çok katılıyorum hangi doktora gitsem içem bi şeyleri sinmiyor sonuncusu da arkadaşım sayesinde hüsran oldu...:=) Neyse ama aslında burnum kemerli ve büyük ama çok sırıtmıyor içerde problem var sadece onu düzelttirebilirim ama ne biliyim olmuşken biraz da şeklini düzeltsem diyorum bir de çok pahalı bu ameliyatlar ya doktorlar çıldırmış olmalı ne o öle 5 10 milyar paralar acaba diyorum ssk da sadece deviasyon mu olsam....:=)

Canim evet fiyatlar can yakiyor,psikolojik olarak seni rahatsiz etmiyorsa inan hic olma derim git bir cok dr.ile gorus fikir al,eger ssk daki dr.tecrubeli ise neden olmasin ben ikinci ameliyatimi ozel bir arastirma hastanesinde oldum,fiyat tabiki uygun dr.da tecrubeliyse sonuc memnun edici olur.

kızlar ömer özkan ile görüşmeye gidicem ama önce yardınlarınızı bekliorum hadii ltf yya burun estetiği olan yokmu şu koskoca forumda nasıl iştir anlamadım antalyalılar nerdesiniiz lütfen yardımı olun

kızlar ömer özkan ile görüşmeye gidicem ama önce yardınlarınızı bekliorum hadii ltf yya burun estetiği olan yokmu şu koskoca forumda nasıl iştir anlamadım antalyalılar nerdesiniiz lütfen yardımı olun

Lidyamm,Görüştün mü?İzlenimlerin neler?Ben de kendisiyle görüşmeye gitmek istiyorum lakin bu 2. ameliyat olacağı için bu sefer yoğurdu üfleyerek yeme derdindeyim.1.. ameliyatımı 'seçkin okşar'a' olmuştum.

Lidyamm,Görüştün mü?İzlenimlerin neler?Ben de kendisiyle görüşmeye gitmek istiyorum lakin bu 2. ameliyat olacağı için bu sefer yoğurdu üfleyerek yeme derdindeyim.1.. ameliyatımı 'seçkin okşar'a'

sevgili orontes geçmişş olsunn revizzyonn içinsee sen çok dikkatli olmlısın bugün kursta bir kız arkadaşımın burnunu gördüm k.islamoğlu yapmış inan vazgeçtim yaptırmaktan antalyada çok korktumm çok ömer özkan ile ggitmedimm ben görüşmeye ama bence eğer inknın varsa istanbull emre ilhan ii diorlar 2.ameliyat önemli o arkadaşımda burda olmıcakk herldee kızı çok kötü yapmışş mafetmişş aman dikkat ett ömer özkanı bilmiorumm daha gitmedimm ii araştırr cnm

Başka bir yere gitmem zor çalışıyorum ama ömer özkan isminde duruyorum,genellikle onun ismi zikrediliyor;farkındaysan.ah ah 2009 a geri dönsem:)çok dikkatli olmalıyım haklısın lakin burnum kusurlu zaman geçtikçe de kusurlar belirginleşiyor.Düzeltme yaptırmam şart yani,sen özerdem ile görüştün mü?paylaşır mısın?İletişim halinde olsak:)

Başka bir yere gitmem zor çalışıyorum ama ömer özkan isminde duruyorum,genellikle onun ismi zikrediliyor;farkındaysan.ah ah 2009 a geri dönsem:)çok dikkatli olmalıyım haklısın lakin burnum kusurlu zaman geçtikçe de kusurlar belirginleşiyor.Düzeltme yaptırmam şart yani,sen özerdem ile görüştün mü?paylaşır mısın?İletişim halinde olsak:)

hayatıım ben annemle gittim özerdemle görüşmeye ben burun ucu diyerek gittimm kemiğime ellensin istemiyorum belki törpülerler ama kırılmasını istemiorum benim burnum gaga burun gibi değil ucu yuvarlak ve düşük hanii ben düşündümm burun ucum düzeltilsinn yeter dedimm işte senin burnun yamuk dedi sen aynaya bakmıyomusun dedi üzerinden biraz almam lazım dedi antalyadakinler en iyi burunları istiyorlar neden bilmiorum dedi türkler şöyle türkler böyle dedii kadınlar klübünde sizzden bahsediorlar onların üzerine size geldimm dedim kadınlar eskiden mahallelerde dedikodu yapıolardı şimdi orda yapıolar dedi:)alemm yanii açıkçassıı biz hiç elektrik alamadıkk ondan annemde bende güven vermedi bizee çok üstten konuşuyoo bu hoş değill minneti yokmuşş gibi

hayatıım ben annemle gittim özerdemle görüşmeye ben burun ucu diyerek gittimm kemiğime ellensin istemiyorum belki törpülerler ama kırılmasını istemiorum benim burnum gaga burun gibi değil ucu yuvarlak ve düşük hanii ben düşündümm burun ucum düzeltilsinn yeter dedimm işte senin burnun yamuk dedi sen aynaya bakmıyomusun dedi üzerinden biraz almam lazım dedi antalyadakinler en iyi burunları istiyorlar neden bilmiorum dedi türkler şöyle türkler böyle dedii kadınlar klübünde sizzden bahsediorlar onların üzerine size geldimm dedim kadınlar eskiden mahallelerde dedikodu yapıolardı şimdi orda yapıolar dedi:)alemm yanii açıkçassıı biz hiç elektrik alamadıkk ondan annemde bende güven vermedi bizee çok üstten konuşuyoo bu hoş değill minneti yokmuşş gibi

Teşekkür ederim,dediğim gibi ne hikmetse takıldım Özkan'a:)Sanırım ilk adres orası olacak!Kendisi ile ilgili burun konusunda bize yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler;tecrübelerinizi paylaşmanız adına...

Back