muhitdin eski ağustos 2021 itibariyle taban fiyat 18binden burun estetiği yapıyor. Burna göre fiyat artıyormuş. Size de yardımcı olması açısından 2 doktor gezerek izlenimlerimi paylaşıcam. Öncelikle muhitdin bey hastayı pek dinlemiyor, hastanın istediğinden çok kendi istediği şekilde dümdüz inen bir burun yapıyormuş kendi arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla.(o da 2019’da muhitdin beye
estetik oldu) fiyatının çok olması ve doktorun kendi istediği burnu yapması sebebiyle muhitdin eski’yi eledim. İkinci doktor da ozan luay abbas. O kadar canayakın geldi ki bana ikna oldum. Yaptığı yorumlar gerçekçiydi ve muhitdin bey’le aynı şeyleri söyledi. Doktorun birkaç hastasıyla da görüşerek karar vermiştim ki bunlar 1-2 aylık burunlar değil,ozan beye 3 sene önce burun yaptıranlardı. Yorumlar olumlu olunca ve gördüğüm burunlar hoşuma gidince ben de randevu alıp gittim. O kadar ikna ediciydi ki yaptığı burunlardan örnek göstermesini söylemeyi unuttum. Görüşmeden sonra ameliyat günü aldık. Hemen olmak istiyordum ama 15 gün full ameliyat doluydu. 15 gün sonra burun ameliyatı olacağım. İçime çok sindi gerçekten. Ameliyattan sonra burayı güncellerim. Bu arada fiyatı 11 bin sabit başka bir şey ödemiyorsunuz. Bir de covid testi isteniyor. Bahsettiğim iki doktor da memorial hastanesinde ameliyat yapıyor. Herkese güzel burunlar:))))))