Doç Dr. Gürcan Aslan ve Prof. Dr. Muhitdin Eski'ye ameliyat olanlar?

Muhitdin hoca hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
Muhittin Hoca ile bugün
randevum vardı. Öncelikle burnunuzda fonksiyonel ve estetik açıdan nelerden rahatsız olduğunu soruyor. Sonra burnunuzu analiz edip yapısal olarak değerlendiriyor. Benim burnum kalın derili ve etli bir burun.Kalın derili burunların handikaplarını bildiğim için çok büyük beklentilerle gitmedim. Doktor da zaten bu yönde konuşmadı. Ama ameliyatta hangi bölgelerini şekillendireceğini söyleyip şu halimden daha iyi bir buruna sahip olabileceğimi belirtti. Kalın derili burunlardan örnekler gösterdi. Gayet güzel görünüyordu. Benim herşey aklıma yattı ama ücreti çok fazla bulduğum için Muhittin Hoca’yı eledim. Çünkü benzer şeyleri söyleyen bir doktorla daha görüşmem oldu .Fiyat olarak da daha makuldu. O doktora daha yakınım şuan

Aklınızdaki diğer doktor kim acaba?

Ben muhitdin hocaya olmaya karar verdim. Diğer doktor kim acaba?
Ozan Luay Abbas. Doktorun yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi. Güven verdi. Burnumla ilgili değerlendirmeleri Muhittin Hoca ile benzerdi Sadece yaptığı burunları pek paylaşmıyor.Paylaştıkları da genelde yan profilden.

Siz görüşmeye gidince gösterdi mi? Ücreti ne kadar?

Merhaba Muhitdin beye ameliyat oldunuz mu acaba?

Muhittin hocanın ameliyat ücreti ne kadar acaba?

Burnunuz çok doğal ve güzel görünüyor. Sanırım pandemi sonrasında Muhittin hocadan randevu alacağım.

Merhaba netice itibariyle Ozan beye ameliyat oldunuz mu? Tesekkurler

Ben de ozan luay abbas hakkında bilgi arıyorum nedense doktor instagramda bana daha reklamdan uzak ve bilgili geldi paylaştığo burunlar da güzel ama paylaşım az

Ben azönce alçı ve tamponları alması için ozan luay abbas beyin yanından ayrıldım, mükemmel bir işçilik çıkardı çok beğendim ki benim burnum çok zorlu bir burundu üstelik öyle sıcak ve naif birisi anlatamam çok güvende hissettiriyor kendinizi kesinlikle tavsiye ediyorum üstelik doçent olmasına rağmen birçok doktor gibi fahiş fiyatlarla çalışmıyor.

muhitdin eski ağustos 2021 itibariyle taban fiyat 18binden burun estetiği yapıyor. Burna göre fiyat artıyormuş. Size de yardımcı olması açısından 2 doktor gezerek izlenimlerimi paylaşıcam. Öncelikle muhitdin bey hastayı pek dinlemiyor, hastanın istediğinden çok kendi istediği şekilde dümdüz inen bir burun yapıyormuş kendi arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla.(o da 2019’da muhitdin beye estetik oldu) fiyatının çok olması ve doktorun kendi istediği burnu yapması sebebiyle muhitdin eski’yi eledim. İkinci doktor da ozan luay abbas. O kadar canayakın geldi ki bana ikna oldum. Yaptığı yorumlar gerçekçiydi ve muhitdin bey’le aynı şeyleri söyledi. Doktorun birkaç hastasıyla da görüşerek karar vermiştim ki bunlar 1-2 aylık burunlar değil,ozan beye 3 sene önce burun yaptıranlardı. Yorumlar olumlu olunca ve gördüğüm burunlar hoşuma gidince ben de randevu alıp gittim. O kadar ikna ediciydi ki yaptığı burunlardan örnek göstermesini söylemeyi unuttum. Görüşmeden sonra ameliyat günü aldık. Hemen olmak istiyordum ama 15 gün full ameliyat doluydu. 15 gün sonra burun ameliyatı olacağım. İçime çok sindi gerçekten. Ameliyattan sonra burayı güncellerim. Bu arada fiyatı 11 bin sabit başka bir şey ödemiyorsunuz. Bir de covid testi isteniyor. Bahsettiğim iki doktor da memorial hastanesinde ameliyat yapıyor. Herkese güzel burunlar:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…