Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhittin Hoca ile bugünMuhitdin hoca hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
Aklınızdaki diğer doktor kim acaba?Muhittin Hoca ile bugün
randevum vardı. Öncelikle burnunuzda fonksiyonel ve estetik açıdan nelerden rahatsız olduğunu soruyor. Sonra burnunuzu analiz edip yapısal olarak değerlendiriyor. Benim burnum kalın derili ve etli bir burun.Kalın derili burunların handikaplarını bildiğim için çok büyük beklentilerle gitmedim. Doktor da zaten bu yönde konuşmadı. Ama ameliyatta hangi bölgelerini şekillendireceğini söyleyip şu halimden daha iyi bir buruna sahip olabileceğimi belirtti. Kalın derili burunlardan örnekler gösterdi. Gayet güzel görünüyordu. Benim herşey aklıma yattı ama ücreti çok fazla bulduğum için Muhittin Hoca’yı eledim. Çünkü benzer şeyleri söyleyen bir doktorla daha görüşmem oldu .Fiyat olarak da daha makuldu. O doktora daha yakınım şuan
Ben muhitdin hocaya olmaya karar verdim. Diğer doktor kim acaba?Aklınızdaki diğer doktor kim acaba?
Ozan Luay Abbas. Doktorun yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi. Güven verdi. Burnumla ilgili değerlendirmeleri Muhittin Hoca ile benzerdi Sadece yaptığı burunları pek paylaşmıyor.Paylaştıkları da genelde yan profilden.Ben muhitdin hocaya olmaya karar verdim. Diğer doktor kim acaba?
Siz görüşmeye gidince gösterdi mi? Ücreti ne kadar?Ozan Luay Abbas. Doktorun yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi. Güven verdi. Burnumla ilgili değerlendirmeleri Muhittin Hoca ile benzerdi Sadece yaptığı burunları pek paylaşmıyor.Paylaştıkları da genelde yan profilden.
Merhaba Muhitdin beye ameliyat oldunuz mu acaba?Ben de Muhitdin Eski'den randevu almak istiyorum ama çok kararsısızım kızlar artık bir çok doktor simülasyonla nasıl bir şekil vereceğini anlatıyor.Bildiğim kadarıyla Muhitdin bey bunu yapmıyor bu benim için bir eksi. İnstagram sayfasında da çok az fotoğraf var genelde hepsi profilden çekilmiş benim için karşıdan görünüşte çok önemli.Bir yanım kendisinin tecrübesine güvenmem gerektiğini söylüyor bir yanımda hakkında çok az yorum olduğu için kararsız. Kendisine ameliyat olan varsa özellikle karşıdan fotografı özelden veya burdan atabilirse çok memnun olurum
Muhittin hocanın ameliyat ücreti ne kadar acaba?Muhittin Hoca ile bugün
randevum vardı. Öncelikle burnunuzda fonksiyonel ve estetik açıdan nelerden rahatsız olduğunu soruyor. Sonra burnunuzu analiz edip yapısal olarak değerlendiriyor. Benim burnum kalın derili ve etli bir burun.Kalın derili burunların handikaplarını bildiğim için çok büyük beklentilerle gitmedim. Doktor da zaten bu yönde konuşmadı. Ama ameliyatta hangi bölgelerini şekillendireceğini söyleyip şu halimden daha iyi bir buruna sahip olabileceğimi belirtti. Kalın derili burunlardan örnekler gösterdi. Gayet güzel görünüyordu. Benim herşey aklıma yattı ama ücreti çok fazla bulduğum için Muhittin Hoca’yı eledim. Çünkü benzer şeyleri söyleyen bir doktorla daha görüşmem oldu .Fiyat olarak da daha makuldu. O doktora daha yakınım şuan
Burnunuz çok doğal ve güzel görünüyor. Sanırım pandemi sonrasında Muhittin hocadan randevu alacağım.Merhaba ben muhitdin hocaya agustos 2017de burun estetigi oldum. 10 ay oldu. Cok memnunum. Kendisi cok ilgili bir doktor size fotograflari atiyorum. Cunku ben de olmadan once cok cirpinmistim birileri bana yardim etsinndiye. Sizi cok iyi anliyorum. Eski hali ve 10.aydaki halini attim. Ilk aylarda daha kalkikti cunku sisti zamanla oturdu. Artik son halini aldi. Yeni halini az evvel cektim :)) foruma cok az giriyorum o yuzden sorulariniz olursa biraz gec yanitlayabilirim. Sadece su kadarini bilin asla ama asla Muhitdin hocadan vazgecmeyin. Bir tane bile hakkinda sikayet bulamazsiniz internette ben cok arastirdim sadece iki yil muhitdin hocayi arastirdim. Yaptiranlarla konustum vs. En sonunda karar kildim. Muhtesem bir hastanede cok ozel cok degerli hissettirildim. Ben cok kalkik bi burun istemedim cok dogal istedim hatta burun ucu dusuklugunden rahatsiz oldugum halde yine de gulunce burnum odun gibi durmasin dedim tam da dedigim gibi oldu. Sizin anlayacaginiz kimse ameliyatli oldugumu anlamiyor.
Merhaba netice itibariyle Ozan beye ameliyat oldunuz mu? TesekkurlerOzan Luay Abbas. Doktorun yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi. Güven verdi. Burnumla ilgili değerlendirmeleri Muhittin Hoca ile benzerdi Sadece yaptığı burunları pek paylaşmıyor.Paylaştıkları da genelde yan profilden.
Bana 15 000 demişti 400 lira da muayene ücreti vermiştim. Ameliyata karar verirsek düşüyormuş o fiyatı.Muhittin hocanın ameliyat ücreti ne kadar acaba?
Ozan luay Abbas a ameliyat oldunuz sanırım. Ben de Ozan beyi düşünüyorum.Bana 15 000 demişti 400 lira da muayene ücreti vermiştim. Ameliyata karar verirsek düşüyormuş o fiyatı.
Ben geçtiğimiz cuma ozan beye ameliyat oldum. Ön görüşme ücreti alınmadı 10500 ücret verdikOzan luay Abbas a ameliyat oldunuz sanırım. Ben de Ozan beyi düşünüyorum.
Ücreti nedir?