Doç Dr. Gürcan Aslan ve Prof. Dr. Muhitdin Eski'ye ameliyat olanlar?

Ben azönce alçı ve tamponları alması için ozan luay abbas beyin yanından ayrıldım, mükemmel bir işçilik çıkardı çok beğendim ki benim burnum çok zorlu bir burundu üstelik öyle sıcak ve naif birisi anlatamam çok güvende hissettiriyor kendinizi kesinlikle tavsiye ediyorum üstelik doçent olmasına rağmen birçok doktor gibi fahiş fiyatlarla çalışmıyor.
MERHABA AMELIYATINIZDAN MEMNUN MUSUNUZ SISLIKLERINIZ INDI MI ?

muhitdin eski ağustos 2021 itibariyle taban fiyat 18binden burun estetiği yapıyor. Burna göre fiyat artıyormuş. Size de yardımcı olması açısından 2 doktor gezerek izlenimlerimi paylaşıcam. Öncelikle muhitdin bey hastayı pek dinlemiyor, hastanın istediğinden çok kendi istediği şekilde dümdüz inen bir burun yapıyormuş kendi arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla.(o da 2019’da muhitdin beye estetik oldu) fiyatının çok olması ve doktorun kendi istediği burnu yapması sebebiyle muhitdin eski’yi eledim. İkinci doktor da ozan luay abbas. O kadar canayakın geldi ki bana ikna oldum. Yaptığı yorumlar gerçekçiydi ve muhitdin bey’le aynı şeyleri söyledi. Doktorun birkaç hastasıyla da görüşerek karar vermiştim ki bunlar 1-2 aylık burunlar değil,ozan beye 3 sene önce burun yaptıranlardı. Yorumlar olumlu olunca ve gördüğüm burunlar hoşuma gidince ben de randevu alıp gittim. O kadar ikna ediciydi ki yaptığı burunlardan örnek göstermesini söylemeyi unuttum. Görüşmeden sonra ameliyat günü aldık. Hemen olmak istiyordum ama 15 gün full ameliyat doluydu. 15 gün sonra burun ameliyatı olacağım. İçime çok sindi gerçekten. Ameliyattan sonra burayı güncellerim. Bu arada fiyatı 11 bin sabit başka bir şey ödemiyorsunuz. Bir de covid testi isteniyor. Bahsettiğim iki doktor da memorial hastanesinde ameliyat yapıyor. Herkese güzel burunlar:))))))
Muhitdin Eski beni dinledi epey ve ayrıntılı bilgi verdi. Yaptığı burunlar güzeldi gösterdiği kadarıyla. İçime sindi fakat ücreti biraz fazla geldi bana da. Veremeyeceğim bir ücret değil ama tasarruf yapmak cazip geliyor. O yüzden karar veremiyorum.

Muhitdin Eski beni dinledi epey ve ayrıntılı bilgi verdi. Yaptığı burunlar güzeldi gösterdiği kadarıyla. İçime sindi fakat ücreti biraz fazla geldi bana da. Veremeyeceğim bir ücret değil ama tasarruf yapmak cazip geliyor. O yüzden karar veremiyorum.
Bende araştırıyorum Hacettepe hastanesinde mert çalış hocaya olmaya çalışacağım inşallah. Ama ücretini bilmiyorum daha, çünkü randevu alamadım

Burnunuzu bana kalırsa plastik cerraha değil kbb doktoruna teslim edin.BuRun bu goguse,kalcaya benzemez. Fonksiyonel özelliklerini kaybetmemeli.
Ben de bu konuyu araştırdım ve öyle düşünmüyorum. Plastik cerrahın yaptığı burun fonksiyonel özelliklerini niye kaybetsin ki? Heykeltraş değil sonuçta, cerrah bu, burnu biliyor. Bence önemli olan doktorun yoğunlaştığı alan ve makaleleri, yayınları. Plastik cerrahların işi estetik olduğu için ben daha çok güveniyorum açıkçası. Keşke ikisinin birden uzmanı olsa ama öyle biri var mı bilmiyorum.

Ben de bu konuyu araştırdım ve öyle düşünmüyorum. Plastik cerrahın yaptığı burun fonksiyonel özelliklerini niye kaybetsin ki? Heykeltraş değil sonuçta, cerrah bu, burnu biliyor. Bence önemli olan doktorun yoğunlaştığı alan ve makaleleri, yayınları. Plastik cerrahların işi estetik olduğu için ben daha çok güveniyorum açıkçası. Keşke ikisinin birden uzmanı olsa ama öyle biri var mı bilmiyorum.
2sinin birden uzmanı var zaten 2 ayri doktor da ameliyata girebiliyor bütçenizi konusturursaniz,çok fazla mağdur gördüm nefes alamayan tabi doktora güveniyorsanız o ayrı sizin karariniz

2sinin birden uzmanı var zaten 2 ayri doktor da ameliyata girebiliyor bütçenizi konusturursaniz,çok fazla mağdur gördüm nefes alamayan tabi doktora güveniyorsanız o ayrı sizin karariniz
Benim listeme aldığım doktorlar içinde böyle biri yoktu. Sizin var mı bildiğiniz ikisinin de uzmanı olan?

X