Bende keşke daha önce tanışsaymışım bu firmayla dedim. Dürüst satıcı görmek bir tuhaf doğrusu. Ben deneme amaçlı argan yağı lavanta suyu aldım cildim ve saçım için hem uygun hemde kalitesini beğendim. Hediye çanta gönderdiler. Saç ürünleri almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun kalmış.
bende burdan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım
bir kere kafanızda ürünlerle ilgili soru varsa mail atın hemen geri dönüyorlar.siz tatmin olana kadar sorularınızı cevaplıyorlar
stokta olmayan bir ürünün ne zaman geleceğini sordum örneğin. şu an bilmiyoruz ama siz sipariş verin not olarakta o üründen istediğinizi söyleyin arkadaşlar ellerinde varsa hediye yollasınlar dediler
bunun yanında nerdeyse aldığım kadar üründe hediye koymuşlar kutuya
Bende alsam mı almasam mı arasında kalmıştım ama deneyeceğim:) Doğal bitkisel şeyden niye korkayım ki ben piyasadaki şampuanları pahalı buluyorum içinde ne var belli değil. Bide, size de oluyor mu bilmiyorum bebeklerin kafasında konak olur ya onun benzeri bişey oluyor bende önlerde kepek oluyor deri döküntüsü gibi. Özellikle elseve elidor çok yapıyor bunu. Takip ettim sanırım derim hassas. Head shoulders yapmadı bi o toparlıyor. Zararlı birşeyler var ki böyle bir yan etkisi var. Şampuan ve krem alacağım hemen :) Şampuan kullanımıyla ilgili çok az miktar uygulayın demişler durulanmama sebebi oymus. Alışıyoruz tabi avucumuzu şampuanla doldurup saçlara boca etmeye :)
Kızlar Doa kozmetik 23 nisana özel yüzde 33 indirim yapmış :) Ben de sipariş verdim... Yüz için güneş kremi falan da yapmışlar ama onu anneler gününe bıraktım
SHEA BUTTER
SÜLFATSIZ YÜZ YIKAMA JELİSÜLFATSIZ YÜZ YIKAMA JELİ
KERATİNLİ SAÇ BAKIM MASKESİKERATİNLİ SAÇ BAKIM MASKESİ
ARGAN YAĞIARGAN YAĞI (10 ML)
LAVANTA SUYULAVANTA SUYU
Hepsi 25 tl tuttu ve kargo ücretsiz
Şu an görünen fiyatlar üzerinden mi %33 indirimli yoksa görünen fiyat bu güne özel %33 indirimli fiyatı mı? Daha önceden bakmadığım için bilemiyorum ama anladığım üye olan herkese bu fiyatlar üzerinden %33 indirim oluyor.
Doa kozmetik ne oluyo canım. Oriflame avon gibi katalog markası mi?
Canım benim o deri döküntüsü ara ara oluyordu. hatta yüzde ve kulakta da oldu. egzema dedi doktor. ketoral şampuan verdi saç için. şişe bitene kadar ketoral dışında başka bi şampuan kullanmadım. hemen geçirdi öneririm...
merhaba arkadaşlar bende 23 nisana özel %33 indiriminden dolayı baya bi ürün sipariş ettim
HİNT YAĞI
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
KERATİNLİ SAÇ BAKIM MASKESİ
YAĞLI SAÇLAR İÇİN SÜLFATSIZ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI
SHEA BUTTER
L-ASCORBİC ASİT
SÜLFATSIZ YÜZ YIKAMA JELİ
GÜNEŞ KORUYUCU CİLT KREMİ
SİVİLCELİ CİLTLER İÇİN BAKIM SABUNU
NEMLENDİRİCİ CİLT SERUMU
SKUALEN
KIRIŞIKLIK KARŞITI CİLT SERUMU
TON DÜZENLEYİCİ CİLT SERUMU
KİL
Kendimi tutamadım böyle indirimi görünce bakalım ürünler gelince yorumlarını yazarım ama gerçekten hepsi normalde uygun fiyatta birde indirim olunca biz kadınlar ne var ne yok alıyoruz...
özellikle şunları kullandıktan sonraki fikirlerini paylaşırsan mutlu olurum
GÜNEŞ KORUYUCU CİLT KREMİ
SİVİLCELİ CİLTLER İÇİN BAKIM SABUNU
NEMLENDİRİCİ CİLT SERUMU
SKUALEN
KIRIŞIKLIK KARŞITI CİLT SERUMU
TON DÜZENLEYİCİ CİLT SERUMU
KİL
buaralar sahte yollamaya başladı başına gelen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?