- 28 Eylül 2010
- 342
- 3
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Doa kozmetiğin en beğenilen ürünleri diye topik açmıştım:44: ama ilgilenen olmadı .En ezından top 5'nizi yazaydınız iyi olurdu .
Neyse ben de alınacaklar listesi oluşturdum .
Shea butter
Ozon yağı
Pirinç kepeği yağı
Hindistan cevizi yağı
Kil ,nane ,bal-süt ,yosun ve ısırgan sabunu .
Gül suyu
Ginseng Katkılı Kil
Bunlar dışında tavisye edebileceğiniz neler var:44: ona göre sipariş vereceğim
250 gr lık saç kremı ve dokulme ıcın sac bakım yagı alabılırsınız ıkısının karısımından guzel bır bakım maskesı oluyor saclar ıcın.
Doa kozmetiğin en beğenilen ürünleri diye topik açmıştım:44: ama ilgilenen olmadı .En ezından top 5'nizi yazaydınız iyi olurdu .
Neyse ben de alınacaklar listesi oluşturdum .
Shea butter
Ozon yağı
Pirinç kepeği yağı
Hindistan cevizi yağı
Kil ,nane ,bal-süt ,yosun ve ısırgan sabunu .
Gül suyu
Ginseng Katkılı Kil
Bunlar dışında tavisye edebileceğiniz neler var:44: ona göre sipariş vereceğim
Zaten bu ürünlerle ilgili 4 ayrı başlık var, insanlar nereyi takip edeceklerini şaşıracaklar ( her ne kadar bir tanesi hala açıklama yapılmadan kapalı bekletilsede)
Nar çekirdeği yağı ekleyebilirsin sanırım leke bakımında kullanacaksın pirinç kepeği ile nar çekirdeği yağı ikilisinden daha iyi sonuç alırsın
Ladym pirinç kepeği yağının faydasını görmeye başladımmm
Ne kadar zamandır kullanıyorsun canım pirinç kepeğini?
Bir hafta falan canım.Yüzüme her gün uygulamadıgım için yüzümde haha göremedim.
Ama başka bir yerimde kullandım vücudumda her gün sürdüm sivilce izlerim resmen hafiflemiş cok az gözükür halde
kızlar merhaba burnum için ağlamaktan kargomu açıpta bakamadım hediye var mı, yağlar dökülmüş mü.. yüzümde aşırı sivilcelendi kil sabunu kontrol altına alır diye düşünüyorum...
Ben yüzüm için dün kullanmaya başladım...
Ama üçlü karışım yaparak...
Bacaklarımda batıkları çıkarırken biraz iz bıraktım bende sadece pirinç kepeği yağı sürüp denicem bakalım faydasını ne kadar zamanda görücem :)
Bu arada sen sadece pirinç kepeği yağı sürdün dimi üçlü karışımdan değil..
kızlar bu kil maskesini yoğurtun alt suyuyla yapsak nasıl olur? Yatmadan önce aklıma geldi de size bi sorayım dedim
Haklısın :44: takibi çok zor hepsinin80 kusur sayfayı oku oku kafam allak bullak oldu .Kim neyi beğeniyor kullanıyor ,memnun vesaire diye ...
Lekem yok ama elimde bulunsun.O zaman nar çekirdeğinide listeme ekleyip, siparişimi veriyorum .
Pirinç kepeği yağı, cildin kalojen üretimini artırıyormuş .Tek başına kullanacaktım :44:ama senin önerdiğin gibi yaparım artık.
kızlar benimde bişeyler alasım var. aslında evde sabunlarım şampuanım var ama yağlardan da almak istiyorum neler alsam ki =) bide laktik asit alanlar var mı=) bide tüz azaltcı krem kullananlar var mı yorumlarını yapabiliriler mi =9
ben sabunlarını beğenmedim
ellerimi mahvetti ailem bile o marka mı ı-ıhh diye kaçıyor nasıl bitiricez bilemedik
acilen formulasyonu değişsinler o ne öyle yaw, kezzap gibi sabun aşklar olsun :26:
Ya kızlar sivrisinekden ölüyoruz ısırmadık yerımızı bırakmadılar sıcaktan kapılar pencereler acık devamlı ısıktan butun sıvrıler ıcerıye doluyor sanırım, ustelık bu yıl cok sıvrı var fesleğen kremını suruyorum yarım saat kadar faydası olur gıbı oluyor ama sonra yıne gelıyor sıvrıler, sınek ılacı almayı hep unutuyorum yarın ılk ısım ılac almak olacak bu sıvrılerın baska caresı yok mudur(
Sanırım bana artık laktik asitli toniğim yüzünden yaklaşamıyorlar
kızlar size bir soru : ozon yağını göz altına da sürüyorum , ok. Ama diğer karışımı (nar yağı+üzüm çek. yağı+pirinç kepeği yağı) göz altına da sürebilir miyim sakınca var mı ?
Gülme komşuna gelır basina..