Cilt Bakımı Ürünleri Doa Kozmetik bitkisel yağları, kremleri, sabunları ve katı parfümleri kullananlar :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

250 gr lık saç kremı ve dokulme ıcın sac bakım yagı alabılırsınız ıkısının karısımından guzel bır bakım maskesı oluyor saclar ıcın.

Son düzenleme:
250 gr lık saç kremı ve dokulme ıcın sac bakım yagı alabılırsınız ıkısının karısımından guzel bır bakım maskesı oluyor saclar ıcın.

Öneririn için sağol canım .Mevsimsel dökülme sorunu yaşadığım için ,maya ve evigen-bemiks-bepanthene ampul karışımını uyguluyorum .Bunların dışındakiler pek iyi gelmiyor.
Evigenin kokusu da güzel değil :26: arkadaşlarım çok dert yanıyor, ilaç gibi kokuyorsun diye.

Son düzenleme:

Zaten bu ürünlerle ilgili 4 ayrı başlık var, insanlar nereyi takip edeceklerini şaşıracaklar ( her ne kadar bir tanesi hala açıklama yapılmadan kapalı bekletilsede )
Nar çekirdeği yağı ekleyebilirsin sanırım leke bakımında kullanacaksın pirinç kepeği ile nar çekirdeği yağı ikilisinden daha iyi sonuç alırsın

Haklısın :44: takibi çok zor hepsinin 80 kusur sayfayı oku oku kafam allak bullak oldu .Kim neyi beğeniyor kullanıyor ,memnun vesaire diye ...

Lekem yok ama elimde bulunsun.O zaman nar çekirdeğinide listeme ekleyip, siparişimi veriyorum .

Pirinç kepeği yağı, cildin kalojen üretimini artırıyormuş .Tek başına kullanacaktım :44:ama senin önerdiğin gibi yaparım artık.

Son düzenleme:
Ne kadar zamandır kullanıyorsun canım pirinç kepeğini?

Bir hafta falan canım.Yüzüme her gün uygulamadıgım için yüzümde haha göremedim.
Ama başka bir yerimde kullandım vücudumda her gün sürdüm sivilce izlerim resmen hafiflemiş cok az gözükür halde

Ben yüzüm için dün kullanmaya başladım...
Ama üçlü karışım yaparak...
Bacaklarımda batıkları çıkarırken biraz iz bıraktım bende sadece pirinç kepeği yağı sürüp denicem bakalım faydasını ne kadar zamanda görücem :)
Bu arada sen sadece pirinç kepeği yağı sürdün dimi üçlü karışımdan değil..

kızlar merhaba burnum için ağlamaktan kargomu açıpta bakamadım hediye var mı, yağlar dökülmüş mü.. yüzümde aşırı sivilcelendi kil sabunu kontrol altına alır diye düşünüyorum...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, bende İKİ defa yaşadığım o anları ondan seni çok iyi anlıyorum..
Alçın çıktımı... dikişlerin alındımı?

Cilt bakımını hiç dert etme bir haftada doa iyileştirir :)

Hayır canım sadece pirinç kepeği yağı kullandım...
Senin karısımın daha etkili olur ne güzel.
Ben de nar çekirdeği yağını almayı planlıyorum en yakın zamanda.

selamlar
doa ürünlerini bugün kullanma fırsatım oldu. önce kendime maske hazırladım, saç için.
içine:
hindistan cevizi yağı
badem yağı
susam yağı
kara üzüm çekirdeği yağı(e vitamini açısından çok zengin diye ekledim)
doğal zeytinyağı
she butter ekledim. (bu arada zeytinyağı hariç hepsi doa'dan :))
güzelce karıştırdım hepsini saçıma sürdüm ve naylonla sardım. 3 saat kadar bekledi saçımda.
girdim banyoya. az miktar su döktüm. sonra parça parça kullandım şampuanı. çok fazla köpürmediği için saki temizlemiyormuş gibi geldi. hatta elim elidor'a gitti ama kullanmadım yıkadım saçımı ve takrar şampuanladım bu sefer daha iyi köpürdü. iyice yıkadım duruladım. sonra saç kremimi sürdüm. şamğuan kötü kokuyor bence ama saç kremi çok güzel kokuyor.
ben dökülmeler için almıştım şampuanı ama sanki daha çok döküldü gibi geldi bana :44: tabi hemen sonuç beklemek olmaz.
birde yüzü kuru olanlar kesinlikle keçi sütü sabununu denemeli onunla da yıkadım yüzümü. defne sabunumla da vücudumu yıkadım mis gibi oldum.
çıktım elime yüzüme de melissa kremi sürdüm. aynaya bir baktım yüzüm parlıyor resmen
melissa kremine de hayran kaldım
vanilya kokusunu sevdiğim için elime bir miktar vanilyalı solid parfümden alıp saçlarıma sürdüm şuan mis gibi vanilya kokuyorum.
vanilya kokusu sevenler kesinlikle almalı.
bugün ozon yağını da kullanmaya başlıycam. benim cildimde hiçbir problemim yok tek sorunum kuruluk maalesef :26:
şampuan dan korkuyordum ama burda yazılan gibi uygulayınca hiç sıkıntı olmadı. şimdi kendi kendine kurumaya bıraktım kurusun kesin sonucu yazıcam.
öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
kızlar benimde bişeyler alasım var. aslında evde sabunlarım şampuanım var ama yağlardan da almak istiyorum neler alsam ki =) bide laktik asit alanlar var mı=) bide tüz azaltcı krem kullananlar var mı yorumlarını yapabiliriler mi =9

Canım hepsini karıştırma bir miktar ayır kenarıya tekte kullanırsın istediğin zaman

Ama sırf yağ almak istediğin için öneremeyiz ki hangi probleme kullanacaksın onu söyle öyle önerelim
Tekrarlamamak adına laktik asitli tonik yorumumun linklerini vereyim o ve devamındaki mesajlarım yardımcı olacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-24.html#post25422431
Hazırlama oranlarıda şu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562

ben sabunlarını beğenmedim
ellerimi mahvetti ailem bile o marka mı ı-ıhh diye kaçıyor nasıl bitiricez bilemedik
acilen formulasyonu değişsinler o ne öyle yaw, kezzap gibi sabun aşklar olsun :26:

Bugün online olmuşsunuz ama hala sorularımıza cevap alamadık sizden!
Yukarıdaki yorumu yazıp ne olduğunu belirtmemeniz çok ilginç geldi bana.
O kezzap gibi niteleyip ağır eleştiride bulunduğunuz sabun hangisi?

Ya kızlar sivrisinekden ölüyoruz ısırmadık yerımızı bırakmadılar sıcaktan kapılar pencereler acık devamlı ısıktan butun sıvrıler ıcerıye doluyor sanırım, ustelık bu yıl cok sıvrı var fesleğen kremını suruyorum yarım saat kadar faydası olur gıbı oluyor ama sonra yıne gelıyor sıvrıler, sınek ılacı almayı hep unutuyorum yarın ılk ısım ılac almak olacak bu sıvrılerın baska caresı yok mudur (

Sanırım bana artık laktik asitli toniğim yüzünden yaklaşamıyorlar

kızlar size bir soru : ozon yağını göz altına da sürüyorum , ok. Ama diğer karışımı (nar yağı+üzüm çek. yağı+pirinç kepeği yağı) göz altına da sürebilir miyim sakınca var mı ?

Ozon yeterli bakımı yapacak göz altlarına diğerlerini sürmene gerek, yok cildinin leke olan kısımlarına kullan onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…