- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
-
Bir güzel temizledim makyajımı sonra nane sabunumla yüzümü yıkadım ve miss kokulu ozan yagımı sürdüm
Pirinç kepeği yağını da bol bol sürdüm sivilceli bölgelere yine
Yalnız yarısına geldim4-5günde ben bunun yakındır bitmesi ya
Tatlım bol değil az miktarda al yağı ve parmak uçlarınla masaj yaparak yedir cildine, bakım yapacağız diye pehlivan gibi olmanın alemi yok
Mühim olan az az ama sık düzende uzun vadeli uygulama yapmaktır, bol süreyim çok etkilesin diye bir mantık yok
Ve şunu belirtmek isterim, kendimize ne kadar güzel davranıyoruz doğal ürünler ile artık farkında mısınız?
Bir sürü kimyasal yok, paraben, boyar madde, sülfat, silikon, ... vs yok ne saçımıza ne cildimize işlemiyor artık.
Sadece düzenli bakım yapmamız bize neler kazandıracak görebiliyorum, hemde çok çok çok uygun fiyatlara yapıyoruz bakımlarımızı
Evet canımm ben senin sayende yöneldim bu ürünlere mesela sana ne kadar tesekkür etsem azdır
Hem o bir kerelikti bilmiyordum neden yüzüme vuruyorsun artık az sürüyorum
Pirinç yağını çok yere sürüyorum ondan azaldı canım ozon daha bir yıl gitcek gibi duruyor
Rice ederim tatlım ben memnunum ne mutlu sizlerde görüp kullanıp memnunsunuz
Bir daha yapma diye tedbir alıyorum, bazı laflarımı da sana söylüyorum lady marmalede sen anla sevgili diğer topik sakinleri kıvamında oluyor
Ozon jel kıvamı gereği de ( buzlukta formu katı istesek bile fazla miktar almak kolay değil) epey dayanıklı diğeri sıvı tabi kullanım miktarını ayarlayıp alışmak zaman alabiliyor.
Anladım canım benim :)
Evet mesela yüzüme elimle masaj yaparak sürüyorum pirinci ama diğer bölgelere pamukla sürüyorum artık pamuğa dökünce az cok geliyor bir şeylerr ayarlanmıyor.Ama cok memnunum sivilce izlerimi azalttı resmen farkedebiliyorum yani ve cok mutluyum.Umarım yüzümde de etkisini gösterir en yakın zamanda
Bu arada bepanthen kremim gecen gun bitti canım elimde feslegen var nemlendirici yapmalı mıyım sence yüzüm yaglı ya bir sorun olur mu acep :44::44:
Bir de burnumun ucuna lilyum sürdüm suan ozon-lilyum karısımı bir koku oldu
Sorun olmaz tatlım kır 2 tane evigen homojen şekilde karıştır şahane nemlendirici olur(güneş görmeyen bir çekmecede tutarsan iyi olur içine eklediğin vitaminin kalıcılığı için)
İsabet olmuş bepanthen in bitmesi ben onun cilde uzun süre kullanılmasını faydalı bulmuyorum neticede ilaç sınıfı bir krem o bir sürü aktif ve etken madde var içinde, bunlara cildi alıştırmak doğru değil ki çokta yağlı resmen vazelin var içinde(krem olanı da bence çok yağlı)
Haklısın aslında canım.ama tedavi edici özelliği var ya ondan kullanıyordum.Neyse feslegene baslıyorum yarın.
Tesekkur edıyorum cokkk sana.
Şimdi uyuyorum sabah yenilenmiş ışıldamış ciltlerle uyanmak dileğiyle
Aaa çok şaşırdım sabunla ilgili ilk defa şikayet gördümhangisininde yaşadın canım bu sorunu?:44:
Kesinlikle o da fazla kullanıp iyi durulamama yada parça parça yıkamamaktan kaynaklı oldu. Doğru kullanımda düzeldi. Market şampuanı gibi tek noktaya uygulayıp kullanılmıyor tekrar belirtelim.
Sabunla ilgili bir şikayet okudum o kullanıcıda günde 7-8 defa yüzünü ova ova yıkadığını belirtmişti! Şaka gibi
Arkadaşımızın başlıklarına baktım dolgu ve hyaluronic acid tarzı uygulamaları var, doğal olarak alerji olduğunu düşünmeme sebep oldu.
En doğru açıklamayı geldiğinde kendisi yapacak bizlere
Sabunlar en çok sevdiğim ürünleri arasında doa'nın. Şuana kadar kullandıklarım, karanfil, zencefil, nane, lavanta ve bunlardan arkadaslarıma da hedıye ettım onlar da memnun kaldılar. Ben artık duşta duş jelı kullanmayı bıraktım bu sabunlardan kullanıyorum. Şimdi gelecek siparısımde de henuz kullanmadıgım sabunlardan aldım. Kezzap gıbı buldugunuz sabun hangısı acaba belkı benım henuz kullanmadıklarımdandır bilmiyorumdur?
Lady, şampuanlardan memnun kalmayanlara hep, yıkama yöntemındendır nasıl yıkanacagı bılınmıyordur gıbı cevabı yorumlar yapılıyor ama ben şahsen bu şampuanın herkese her saça da iyi gelecegı ıstenen sonuc alınmadıgında bunun tamamen kullanıcı hatasından olacagı fıkrıne katılmıyorum. Nasıl dıger markalarda kullanılan şampuanlardan bırılerı memnun kalıp bırılerı memnun kalmıyorsa doa'nın şampuanlarında da bunun olması gayet normal. Bunu sorumlusu olarak ıllakı kullanıcı da hata aranmamalı. Tamam yenı kullanmaya baslanılan urunlerın dogru kullanım seklını ogrenmelıyız ve kendımıze bır muddet alısma donemı vermelıyız ha bu donem ıcınde memnunuyetsızlıgımız sıkayetlerımız devam edıyorsa bence o urunu kullanmakta cok da ısrar etmemelıyız kı memnun kalınmayan ürünleri kullanmaya devam etmek psıkolojık olarak da mutsuz eder ınsanı ne gerek varki buna dimi ama
Bende şaşırdım hangi sabun bu sorun yaşadığın? :26:
Ben sadece sampuan hakkında şikayet gördüm şimdiye kadar o da cok az... :44:
ben yüze sürmüyorum, ellerime ve kullanabilirsem vucut icin düşünmüştüm
cildim zaten çok hassas, ama aile bireyleri de şikayetçi olunca ben de şaşırdım normalde kalıp sabun kullanan biri değilim
ama doayı beğendiğim için sabun da aldım, yoksa bana kimse kalıp sabun satamaz
belki o seferki üretim öyleydi bilemiyorum sonuc olarak memnun kalmadım
kimsenin bir başkasının yorumuna şüphe ve alay ile yaklaşmaya hakkı yok diye düşünüyorum
Evet web sıtelerı var doa kozmetık yazıp arattırın bulursunuz.Bunları nereden sipariş ediyorsunuz? Web sitesi var mı?
tatlım sana süt-bal veya keçisütlü sabunu öneririm ben 7 aylık bebeğimde kullanıyorum bir sorun yaratmadısabunları kullanan kıslar bir sorum daha olucak. benim bacaklarım çılgınca kurudur öyle böyle değil. nemlendiren sabunu var mı varsa hangisi? illaki tek başına sabun çok etkili olmaz ama şöle yımışatan pürüzsüleştiren bir sabını var mı acaba ? shea yağı da sipariş edeceğim bir dahaki sefere bir sabun önerirseniz onunla shea yağını kombinleyip bacakları yumuşatıp nemlendirmeyi planlıyorum daaa
canım epey oluyor alalı
birden çok adet aloevera, lavanta olabilir mi şu an hatırlayamadım inan çeşit olarak, ve defne idi biri sanırsam
bir yerde çok güzel kokuyor gibisinden bir yorum görmüştüm onu da o yüzden aldım
inan ev halkı dahi kullanmak istemedi halen de kırıntıları var yani
ben de çok şaşırdım
ben elime kullanıyordum yüzüme zaten sabun sürmüyorum
ailem de şikayetçi babam annem ev halkım yani kimse kullanamadı onlarda dolgu filan yok sonuç olarak
ben yüze sürmüyorum, ellerime ve kullanabilirsem vucut icin düşünmüştüm
cildim zaten çok hassas, ama aile bireyleri de şikayetçi olunca ben de şaşırdım normalde kalıp sabun kullanan biri değilim
ama doayı beğendiğim için sabun da aldım, yoksa bana kimse kalıp sabun satamaz
belki o seferki üretim öyleydi bilemiyorum sonuc olarak memnun kalmadım
kimsenin bir başkasının yorumuna şüphe ve alay ile yaklaşmaya hakkı yok diye düşünüyorum
ama herkes memnun değilmiş demek ki az da olsa bir memnuniyetsizlik olabiliyor
enem ben de sipariş vermiştim hemencik yolladılar
saç bakım yağı
pirinç kepeği yağı
melisa kremi
nar sabını
akşam sürüp sürüneceğim hepsini
bunlara ek olarak mimoza ve sandal ağacı parfümü göndermişler sağolsunlar ama benim gibi noadan başka parfüm kullanmayan hafif koku delisi birini kusturuyodu nerdeyse çoğafedersiniz :)
bir de bişi sormak istiyorum fesleğen kremini lady subarunun dedği gibi evigen ampulle kullanmayı düşünüyorum. hani evigeni saçlarımıza da sürüyoruz ya tüy kıl bişi çıkmaz di mi suratımızda sora traş olmayalım hihi
sabunları kullanan kıslar bir sorum daha olucak. benim bacaklarım çılgınca kurudur öyle böyle değil. nemlendiren sabunu var mı varsa hangisi? illaki tek başına sabun çok etkili olmaz ama şöle yımışatan pürüzsüleştiren bir sabını var mı acaba ? shea yağı da sipariş edeceğim bir dahaki sefere bir sabun önerirseniz onunla shea yağını kombinleyip bacakları yumuşatıp nemlendirmeyi planlıyorum daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?