- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
-
Cicilerim geldi
Eki Görüntüle 462392 Eki Görüntüle 462393 Eki Görüntüle 462390 Eki Görüntüle 462391 Eki Görüntüle 462394
# Kil
# Gingseng Katkılı Kil
# Lavanta Suyu
# Gül Suyu (bir miktarına arkadaşım el koydu bile)
# Lavanta Suyu
# Lavanta Yağı
# Nar Çekirdeği Yağı
# Susam Yağı
# Kara Üzüm Çekirdeği Yağı
# Pirinç Kepeği Yağı
# Laktik asit %10-20-40
# Shea Butter
# Sandal Ağacı Solid
# Vanilya Solid
# Mersin Çiçeği Solid
# Yasemin Solid
# Lilium Solid
# Basil solid (etiketini çıkarttım oynarken)
Akşama kil maskesinin kıvamını ayarlayıp tarifi yazacağım size kızlar
Neredeyse bır yıl yetecek malzeme almıssın sen lady, gule gule kullan cıcılerını.
Laktık asıtlerın hepsınden almıssın kullanacak mısın onları şimdi :26:
Bir de bu ıkı kılın kullanım yerlerı farklı mı yoksa karıstırarak falan mı kullanacaksın?
Lavanta suyu cam şişede mi gelıyor?
Cicilerim geldi
Eki Görüntüle 462392 Eki Görüntüle 462393 Eki Görüntüle 462390 Eki Görüntüle 462391 Eki Görüntüle 462394
# Kil
# Gingseng Katkılı Kil
# Lavanta Suyu
# Lavanta Suyu
# Lavanta Yağı
# Nar Çekirdeği Yağı
# Susam Yağı
# Pirinç Kepeği Yağı
# Laktik asit %10-20-40
# Shea Butter
# Sandal Ağacı Solid
# Vanilya Solid
# Mersin Çiçeği Solid
# Yasemin Solid
# Lilium Solid
# Basil solid (etiketini çıkarttım oynarken)
Akşama kil maskesinin kıvamını ayarlayıp tarifi yazacağım size kızlar
canım ya, çok teşekkür ederim.. sipariş geçmek istiyorum hemen... resmen kafamda tablosunu çizdim bakımın..
hem benim 30 eylülde düğünüm var,o zamana kadar biraz parlayım yaaa.. :78::108:
bırakma sen beni, tut öyle işte...
Neredeyse bır yıl yetecek malzeme almıssın sen lady, gule gule kullan cıcılerını.
Laktık asıtlerın hepsınden almıssın kullanacak mısın onları şimdi :26:
Bir de bu ıkı kılın kullanım yerlerı farklı mı yoksa karıstırarak falan mı kullanacaksın?
Lavanta suyu cam şişede mi gelıyor?
ben de istereeeem kil tarifindeeeen
sipariş versem bana da gelse, ama tabii soru da gelir ardından....
kili haftada kaç kere yapacağız, sıralaması ne olacak. önce sabun, sonra kil, sonra hazırladğmız laktikli tonik sonra krem... bu mudur sıralama
ha bir de lavanta yağını ne zaman kullanacaksın canım? diğer 3lü karışımla mı karıştıracaksın yoksa ??
bu nedi ki böle yaaaatoplamışsın herşeyii Lady'cim. Güle güle iyi günlerde kullan inş. hepsini.. benim de siparişimden bi gün sonra çıktı gül ve lavanta suyu ne kadar da bahtsızmışımm ama tutcam kendimi bu ay sipariş vermicem daha da çünkii bugün elime ulaşan siparişerimden annem bile haberi yook
ben de vanilya solid isteriimmmm bana göndermemişler çok üzüldüm halbuki ne kadar da çok istemiştim vaniş vaniş kokmayııı neyse çıkınca alırım artııkk
güle güle kullan cnm uyguladığın yöntemleri takip edicem
Tanıştırayım yardımcılarım
Eki Görüntüle 462433 Eki Görüntüle 462426 Eki Görüntüle 462425 Eki Görüntüle 462424 Eki Görüntüle 462434 Eki Görüntüle 462427 Eki Görüntüle 462430 Eki Görüntüle 462431 Eki Görüntüle 462428 Eki Görüntüle 462429 Eki Görüntüle 462432 Eki Görüntüle 462435
# Ozon Yağı
# Kakao Yağı
# Nane, Lavanta, Okaliptus, Bal Süt Sabunu, Zencefil Sabunu
# Yağlı Saçlar İçin Şampuan
# Boyalı İşlem Görmüş Saçlar İçin Saç Kremi (Keratin katkılı yeni nesil)
# Kil
# Gingseng Katkılı Kil
# Lavanta Suyu
# Lavanta Suyu
# Lavanta Yağı
# Nar Çekirdeği Yağı
# Susam Yağı
# Pirinç Kepeği Yağı
# Laktik asit %10-20-40
# Shea Butter
# Sandal Ağacı Solid
# Vanilya Solid
# Mersin Çiçeği Solid
# Yasemin Solid
# Lilium Solid
# Basil solid (etiketini çıkarttım oynarken
# Argan Yağı
# Hindistan Cevizi Yağı
tatlım eksik yok maşallah
lavanta yağını biraz yorumlasan nasıl mutlu olurum bide doğal deodorant nedir nasıl bişeydir bilen var mı
bakım günleri yapsak daha verimli olmaz mı şeçenekler çoğaldı benim planlar altüst oldu benim gibi aklı karışanlara günlük bakım çıkarsan
Canım doğal deodorant aynen şu
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-23.html#post25420806
Evet planlar biraz karıştı akşamı bekleyin ben bu sürede düşünüp planı çizeyim uygulamaya koyalım, hem kil maskesi tarifi yazacağım uygun kıvam için deneme yapmam lazım
Lavanta suyu, lavanta yağı ve lavantanın kendisi pek faydalı tatlım.
Gece uyumadan önce yastığınızın altına bir iki damla damlatmak uyku kalitesini arttırıyor, dinlendirici, sakinleştirici, baş ağrıları üzerinde de iyileştirici etkisi varmış.
Antiseptik, anti bakteriyel, antidepresan, dekongestan, diüretik ve doku yenileyici özelliği yanında yara bere ve kesikler, burkulmalar, ezikler ve atletlerin formdan düşmelerine karşı kullanılıyormuş.
Bunlardan başka egzama, ergenlik sivilceleri, yanıklara karşı etkisi, cilt yenilenmesine katkısıda var, nemlendircinizin içine ve yağ karışımlarınıza 2şer damla karıştırabilirsiniz.
Bende yağ karışımıma 2 damla ekleyeceğim, pamuklu minik bir parça beze damlatıp giysi ve ayakkabı dolabıma da koyacağım
canlarımm yazamıyordum bı kac gundur herkeslere merhabaa
bugun geldi siparişlerim yağ karışımımı hazırladım pirinç kepeği+ nar çekirdeği kullandıkca etkılerını yazıcam ınsallah
nar sabunu ve shea butter de almıstım gül solid ve erguvan tohumu hediye geldi sagolsunlar
kızlar sampuan + sac kremı ındırımde hemen almayı planlıyorum bugun gene sıparıs vercem yaglı saclar için şampuan ;+ işlem görmüş saçlar için saç kremi sizce de uygun değil mi fiyatı bi girin bakın kacırmayın ındırımı((( bu sampuanları kullanann arkadaslardan yorum beklıyorum bu aradaaa)))
yeni çıkan ürünlerden sepet hazırlıyorum bende alıyım o zaman lavantalarıda :13: :13:
canım planını sabırsızlıkla bekliyorumhepimiz daha fazla verim alırız böyle bir planla
ay cok tesekkurler cnm hemen gecıyorum o zaman sıparısı pazartesi fılan elımde olur
cok tsekkurleer ya ne guzel tanıtıyosun bıze emek harcıyosun allahn senden razı olsun
inşallah hepimiz faydasını görürüz aldıgımız ürünlerinnn
lady merakla bekliyoruzzzzzzzzzhemen cevap ver plzzzzz çatlamak üzereyim
ürünler geldiii :) nar çekirdeği yağı, kara üzüm çekirdeği yağı , ısırgan , kil ve nar sabunu. çilekli duş jelifakat hediye falan hiçbişey yoktu buna üzüldüm sadece bana yadigar kalan fatura
evet leydi beklemekteyiz sık boğaz etmek bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?