Cilt Bakımı Ürünleri Doa Kozmetik bitkisel yağları, kremleri, sabunları ve katı parfümleri kullananlar :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Şaka gibiydi be tatlım..Koca gazete Ne akla böyle bir saçmalığı yayınlamışlardı aklım bir türlü almadı..:18::18:

ya kuzum bazen öyle oluyor gazetede yer kaplasın ilgi çeksin vs diye. bu ıkımızın yaptıgı muzlu maske ınternette de var hatta yıpranmıs saclar için diye. ama ben hiç tavsiye etmem. muzu kafana sürecegine ye daha yararı olurr

Canlarım çok sağ olun. Ne güzel ya hediye yolluyorlar. Tebrik ettim valla :)

Evet hem de dörder tane gondermısler..
Ben doa'nın yerinde olsaydım birer tane gönderirdim diye düşündüm, galiba sanırsım ben cimriyim

kızlar yağlı saçlar için sülfatsız şampuan kullanan ve nar çekirdeği yağı kullananlar beni aydınlatabilir mi acaba...

Canlarım çok sağ olun. Ne güzel ya hediye yolluyorlar. Tebrik ettim valla :)

Ben doa'nın yerinde olsaydım birer tane gönderirdim diye düşündüm, galiba sanırsım ben cimriyim

Onu geçtim 4 tane katı parfüm ve fesleğen kreminide yollamışlar yani hediye olarak.
Eli açık, cömert bizim doamız.

kızlaar ((((((
sarımsaklı şampuan alerji yapmış her yerim sivilce dolmuştu.zar zor geçirmiştim..
salı günü burun ameliyatı oldum maşallah alnımda yanaklarımda bile bant var bugün biraz kaldırdım birde ne görüyüm!! yine sivilce çıkmış hemde bantlı yerlerde offf nedir bu çektiğim ya

kızlar yağlı saçlar için sülfatsız şampuan kullanan ve nar çekirdeği yağı kullananlar beni aydınlatabilir mi acaba...

Canım ben nar çekirdeği yağını prinç kepeği yağı ile karıştırdım ve o şekilde kullanıyorum.Lekeler amaçlı..siteden 2 sini karıştırıp kullanırsak daha etkili olacağını yazmışlardı kızlar...eğer prinç kepeği ile karıştırıp geceleri yatmadan önce yüzüne uygularsan bu arada iyi bir sabun kullanırsan kısa zamanda cildindeki renk tonunda düzelmeler ve duruluğu gözlemleyebilirsin..Lekeler için ise bayağı bir zaman düzenli kullanmak gerekir diye düşünüyorum..Ben yaklaşık 1 aydır bu şekilde kullanıyorum...
Bu arada ben dökülme için olan sülfatsız şampuan kullanıyorum 2 aydır..Şükür bende dökülme problemi kalmadı..tabi bu arada yağı ve kremini de bir arada kullandığım için..Şampuan na başta zorlanıyorsun market şampunları gibi köpürmediği için ve yıkarken parça parça şeklinde yıkadığın için..ama bir süre sonra normal şampuan gibi geliyor sana..
Yağlı saçlar için olanı Ladysubaru yada diğer kızlardan kullananlardan daha detaylı yazarlar....

Aaaa canım benim ya çok geçmiş olsun..Hiç canını sıkma tatlım geçerler birkaç güne birşeyciğin kalmaz

Melisa kremini çok merak ettim siparişime onuda ilave ettiricem.. Nasıldır acaba ?

Canım biz onun içine 1 yada 2 adet evilgen ampül kırarak kullanıyoruz..Nemlendirici olarak..Güzel oluyor..Aslında tek başına bile iyi..Sürdükten sonra yağlı kalmıyor cildin o bakımdan ben şahsen memnunum...

yaaaaaaaa yeni solidlerden mi yolluyolar allaaam nolur alaaam bana da göndermiş olsunlaaaaaarr

Yüz içinde kullanılıyo dimi ?

Ben onu kil maskesi yaptıktan sonra gece cildime sürüp yatıyorum..Bazende gündüzleri kullanıyorum evde olduğum zamanlar gündüzleri yağ kullanmadığım için..
Ha bu arada canım okuduğum kadarıyla kimi cildine kimi vucuduna kullanıyor...Bence cilt için gayet iyi...

Son düzenleme:

4 tane ya bakar mısın:)) Diğer sitelerden dünya alışverişini yapıyoruz 1 tane çek gondermiolar doa tam aksine yaptığın alışveriş kadar bir de hediye gönderio :) Valla helal olsuunn
Onu geçtim 4 tane katı parfüm ve fesleğen kreminide yollamışlar yani hediye olarak.
Eli açık, cömert bizim doamız.

4+1 hu huuu yok mu arttıran bende istioruumm yaaa benim de olsunn solidlerimm kokulu kokulu vanilya vaniş kokıyıımm
Güle güle kullan tatlım, misler gibiii..

Kesinlikle o kezzapla eş tutulan sabunları çok merak ettim
Nane, zencefil,lavanta, süt bal, okaliptus ve diğer bitirdiklerim var...
Ailece severek kullanıyoruz demem hafif kalır, dayılarım yengelerim kuzenlerim misafirimiz bayıldılar

Şampuan kullanımına gelirsek market şampuanlarından doğan memnuniyet sebebi içinde olan silikondur saçı sarar.
Beklenti noktası tam bu silikon etkisinin görülmediğinde kırılıyor bence.
Beklenti ürünün silikon ilavesiz olduğunu unutmadan, temizliğinde alınacak başarıya endekslenmeli, işte tatlım seninde bahsettiğin alışma dönemi.

Paytak kendi yaşadıklarımı okumuş gibi oldum o sarımsak ve zeytin yağı bileşimi hatasına bende düştüm, ah o koku ah o kokuuuuu
Aynı şekilde saç kremi ve solid 2lisi kurtardı beni de

Melisa kremini çok merak ettim siparişime onuda ilave ettiricem.. Nasıldır acaba ?

Ya bu hediye olayını çok merak ettim acaba bana ne göndercekler 40 liracık alışveriş ettim gerçi..

Merhaba.
Yağlı saçlar için şampuanı kullanıyorum ve şöyle bir alışkanlık edindim kendime, sadece saç diplerini ön, yanlar arka olmak üzere 4 parça üzerine şampuan alıp hafif masajla uyguluyorum gayet memnunum.

Melisa kremi ve fesleğen kreminden memnunum yağlanma yapmıyor. İkisine 2şer ampul evigen ilave ettim, e vitamini candır
Hem vücut hem yüz nemlendiricisi olur bana kendileri

Siparişine gelecek hediyeyi alışveriş miktarın ile doğru orantılı düşünme lütfen, ister 10tl ister 100tl alışveriş yapılsın sağolsunlar hediye gönderiyorlar.
(erguvan tohumları, fesleğen kremi, tahta tarak, şimdi de piyasaya henüz sürmedikleri ama deneyip fikir edinmemiz için solidler)
Arkadaşımız çok güzel yazmış, yüzlerce lira alışveriş yapıp ne indirim ne hediye yollamayan firmalar var:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…