- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
yapıcam yapıcam canım her dediğini harfi harfine yapıcam ama önce yağlı görünmeyen bi koruyucu alıcam ondan sonra başlıcam. hatta senin önerin var watsons daki koruyucuya gidince bakıcam olmadı sebamedinkide parlama yapmıyormş onu alıcam. sonra başlarım artık
Bazen gunes koruyucularla da kozmetıkcıler acaba özellıkle bır pazar mı yarattı dıye dusunmuyor degılım. Hepımız o kadar koruyucuları kat kat suruyoruz aksama kadar ama yıne de lekelenıyor cıltlerımız, etrafımdakı ınsanlara bakıyorum artık bırcok kısının cıldınde leke var koruyucu kullansalar da bu böyle ozon tabakası mozon tabakası delınmıs, gunes ısınları daha etkılı gelıyormus falan fılan tamam da bızım analarımız tarlalarda aksama kadar gunesın altında dururmus yuzlerınde bır tane leke yok ustelık koruycu bır tarafa krem dıye bırsey bılmezlermıs o zaman bu gunesın hıc mı etkısı yokmus.
Belkıde cıldımızde olusan lekeler sadece gunesın etkısıyle degıldır, netıcede bırcok farklı krem kullanıyoruz cıldımızde zamanla bunlara tepkı gosterıyordur bılemıyorum tabıkı bunlar sadece benım kafamda olusan fıkırler ve tabıkı bızlerın yapacak bırseyi yok aksı kanıtlanıp soylenınceye kadar suandakı bızlere önerılen koruycu kremlerle korunmaya calısacagız ki ben yaz kış 50 faktor kremımı gunde ıkı kere surerım.
Doğru düşünüyorsun aynı konuda benimde kafam karışık ama malum biz güneş ışınlarının en dik geldiği saatlerde güneşlenmeyi pek severiz .
Şahsen direkt güneşe asla çıkmıyorum artık ki cildimde leke yoktu bembeyazım.
Bir defa güneşin altında kaldım anlamadım, vücudumda minik minik kabarcıklar oluştu, birini patlattım hepsi aynı anda söndü sonra onlar leke oldu mesela omuzlarımda, kollarımda.
Ciltte üretiyor belkide ki doğum sebebiyle lekelenenler de var, yediğimiz içtiğimiz, gıda boyaları, gıda koruyucuları vs... hepsi etken olabilir, dönüşebilir.
Zaman gösterecek tatlım