- Konu Sahibi LadySubaru
-
3.gecem olacak,7'ye tamamlayayım,sonrasını da dediğin gibi aralıkla yaparım artık,çok teşekkür ederim canım
tamamdır canım,ikisini aynı anda halletmiş olurum hem,takip etmek zorunda kalmam
bir başka konuda fikrinizi almak istiyorum Diren ve Lady :)
melisa kremini vücuduma sürerken zorlanıyorum ben,kuru bir cilde sahibim,pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağından katsam mı içine?
Senin yazdıklarını okumadan yazmışım
Evet canım hindistan cevizini dolapta tut..Katı kıvamda kalması daha iyi bence..
Ozonu da mutlaka buzluğa at..hatta hemen şimdi git koy
Argan var mıydı eline? Eğer varsa argan koyabilirsin canım..Yoksa pirinç kepeği de uygundur. Nar çekirdeği koyma bence..Tuhaf bir kokusu var
Shea yağın varsa, benmari usulü eriterek o da koyulabilir bak..
evet kızlar ya yağlarınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz ?
Hindistan cevizinini dolapta, ozonu buzlukta..
Diğer yağları dolabımda, bir sakıncası yoktur heralde:44:
bir sonraki siparişe kremi de kesin alıcam o zamannn
subaru çok teşekkürler az önce dustan cıktım ve yazıyı gorunce koltuk altıma da sürdüm sonucları merakla bekliyorum, melissa solidin kremsi bir kokusu var cok guzel
bu arada benim cildim karma, hergün mutlaka günes koruyucumu sürerim ama altına nemlendirici de surmek lazım galiba gunes kremlerinin yaglı bir yapısı var diye surmuyodum ama sanki kuru kalıyo cildim biraz...
karma cilde uygun yüz için kullanılabilecek bir nemlendiricisi var mı doanın?
arganım yok ühühü
nar çekirdeğinin kullanmadım ya henüz,hala bana çok masum geliyor :):)
melisa'nın için shea var diye biliyorum yine de katsam mı ki,sıvı yağları katmayı da cildim için daha sürülebilir kıvam elde ederim diye düşünmüştüm,çorba haline getiririm yakında kremi :)
subaru çok teşekkürler az önce dustan cıktım ve yazıyı gorunce koltuk altıma da sürdüm sonucları merakla bekliyorum, melissa solidin kremsi bir kokusu var cok guzel
bu arada benim cildim karma, hergün mutlaka günes koruyucumu sürerim ama altına nemlendirici de surmek lazım galiba gunes kremlerinin yaglı bir yapısı var diye surmuyodum ama sanki kuru kalıyo cildim biraz...
canım pirinç kepeği, nar çekirdeği yağıda işini görür hatta içine 1-2 ampul evigen bile ilave edebilirsin madem yüze kullanacaksın
canım pirinç kepeği, nar çekirdeği yağıda işini görür hatta içine 1-2 ampul evigen bile ilave edebilirsin madem yüze kullanacaksın
Ne ara gelsin sen yav
Kuzu vücut için sormuş..
Benim bb kremim mi var diyosun? yoksa siyahla şekil yaptığım tırnaklarım mı
Tırnaktan, ojeden falan hiç anlamam ben kuzu, yanlış adrestesin yani
laydsubarucum bugün ozon yağım geldi.dondurucuya attım hemen.gece yatarken yüzümü kil sabunuyla yıkıyorum ardından pirinç k.yağını sürüyorum.bunun yerine yağı sürereken pirinç k. yağıyla ozon yağını karışıtıp süresem olur mu?hem gözeneklerim sıkılaşır hemede lekelerim azalır die düşündüm sence olur mu??
Canim iki yagin yapisi farkli haftada bir gece pirinc kepegi yagi bir gece ozon yagi olarak uygula .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?