Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

Kızlar bende mail atmayı dusunuyorum ınsallah banada gelır. Denemek ıcın sabırsızlanıyorum. Bana lutfen ozelden mesaj atabılır mısınız ınternet sıtesını ve ne yazacagımı?

sumosh arkadaşımızın dediği gibi bende istiyorum banada mesaj atarsanız çok sevinirim :)

Doa kozmetik yazın çıkar.
Şampuan, saç kremi, shea ve hindistan cevizi yağlarını da deneyin, bu fiyatlara kaçırmayın derim.

o zaman benım saçım kaynaklı olabılır.çünku bende kuru saçlar için olanı ayrıca yanında dakremı aldım yenı nesıldır çunku 1 hafta kadar oldu.ne banyoda nede çıkınca hiç yumuşaklık yok hatta tam tersı kazık gibi(henuz keratın maskesını denemedım ama belkı ondan sonra bıraz yumuşar

kızlar tamam gönderdikleri keratin maskesi bedava bişey demiyorum ben siparişimi verdikten sonra bana bir mail geldi diyorki ubo hanım aldıgınız ürünlerin llistesine baktık fakat ürünlerinizin arasında sülfatsız şampuan ve saç kremi göremedik bu yüzden size yoladıgımız keratin maskesi hiçbir işe yaramaycak yani diyorki şampuan ve saç kremi al yoksa bu maske ölü arkadaş. güzel bir fikir şampuan satmak için bedava maske veriyorlar akıllı insanları seviyorum şimdi ilk fırsatta alıcam şu sülfatsız şampuandan

Doa çalışanları akıllıdır..lakin tanıdığım kadarıyla akıllarını ürün satmak için bu yollara başvurmak için kullanmıyorlar canım..

sls nin keratini bozduğunu bilmemenizden kaynaklı bir durum yaşamışsınız. Yani işe yarar, ama market şampuanı kullandığınızda saç eski haline geri dönecektir.
Dolayısıyla sülfatsız şampuan kullanmanız gerekir..zaten saçınızın genel sağlığı için sülfatsız şampuan kullanmayı alışkanlık haline getirmeniz sizin faydanıza olur..

Ama bu şampuanı illa doadan almak zorunda değilsiniz.
Mesela live clean var, kalite ve doğallık bakımından doanın şampuanına şahsımca yaklaşamaz, fiyatı da 23 civarlarında.
Nude ona keza.
Bunlardan birini de tercih edip, hiç ürün almadan bedava yollanmış maskenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:

Normalde ne tür şampuan kullandığını bilmiyorum ancak sülfatsız kullanarak keratin maskesinin yararını daha çok göreceğini düşünüyorum

Eminim onlar da böyle düşünmüşlerdir, sadece ürün satmak için yapmazlar.

banada yolladılar bu keratınlı maskeden.mını bır kutudaydı zaten yarısını uyguladım saçıma... 4 saat beklettım.kokusu dokusu superdı ama felaket kabardı saçım taramakta gucluk cektım neden boyle oldu anlayamadım yapışık gbıydı bırbırıne..normalde cok kuru ve kalın tellı saçlarım var..cokda kepek yaptı

yaklaşık 1 ay once sac botoxu yaptrdım bıde sımdı denemek ıstıyorum belkı daha guzel olur.kalan yarısını uygulayıp yazıcam..
ama fırmanın ılgısınden bende cok memnunum.

Son düzenleme:

Keratin içerikli hiç bir şey saçı kabartmaz, yanlış bir şey yapılmadığı takdirde. Örneğin sülfatlı şampuan kullanmak gibi.
Kepeklenmesinin sebebi de, muhtemelen diplerine de sürmen.
Yine keratin içerikli hiç bir şeyi saç derinize sürmeyin. Hatta normal saç maskelerini de sürmeyin.

2. kez keratinli maskemi uyguladım :)
Saçımda şu an kafama ne zaman eserse yıkarım artık :)
2. verdiğim siparişlede geldi bi kutu daha.
Ben bunları nasıl bitiricem
1. kutunun yarısı bile bitmedi daha

kargo ücreti ne kadar oldu sizin?Bir de dormokil şampuanla beraber kullanabilirmiyim bunu?sülfatsız şampuan pahalıdır şimdi;almak istemem.?

benim de kabarma oldu ve hayal ettigim kadar bi yumusama olmadı,cok heveslenmistim halbuki:26:talimatlara uyarak uyguladım.2.5 saat te beklettim.olmadı..sanırım benim sacımın durumu cok kotu,dogal icerikler kurtarmıyor

2. kez keratinli maskemi uyguladım :)
Saçımda şu an kafama ne zaman eserse yıkarım artık :)
2. verdiğim siparişlede geldi bi kutu daha.
Ben bunları nasıl bitiricem
1. kutunun yarısı bile bitmedi daha
bende oyle dıyordum ama aklıma estıkce uyguladım ve zaten sacımı gorende kaptı elımdekılerı dıbı gorundu gene ısteyecegım sahsen

kargo ücreti ne kadar oldu sizin?Bir de dormokil şampuanla beraber kullanabilirmiyim bunu?sülfatsız şampuan pahalıdır şimdi;almak istemem.?
15 tl nın ustunde alısverıs yapınca kargo bedava bız cogumuz oyle alıyoruz canım ama oyle yapmasanda 4-5 lıra falan tutar.sulfatsız sampuanda pahalı falan degıl tatlım doa nın 400 ml sampuan 10 lıra bı goz atabılırsın..market sampuanlarını bu maskeden kullanmasan bıle onermıyorum tatlım ha prılle yıkamıssın ha onlarla sırf kımyasal dolu ıcı

benim de kabarma oldu ve hayal ettigim kadar bi yumusama olmadı,cok heveslenmistim halbuki:26:talimatlara uyarak uyguladım.2.5 saat te beklettim.olmadı..sanırım benim sacımın durumu cok kotu,dogal icerikler kurtarmıyor
bakımlara devam et canım pes etme sac emek ısteyen bısey hemen sonuc beklememelıyız.aycangulun verdıgı gunlerde bakım yapmaya calıs cok ısıne yarayacak

tekrar aynı mesajı yazmısım kızlar cok pardon

Son düzenleme:
dersimm neyapıyorsun naslsın:) ben ne zamandr maske yapmadım çok üşeniyorum ya off off yeni saç ürünleri alıcam ama karar veeremedm mavi su ve saç serumu almak istiyorum bunlar hakkında bilgin var mı :)

dersimm neyapıyorsun naslsın:) ben ne zamandr maske yapmadım çok üşeniyorum ya off off yeni saç ürünleri alıcam ama karar veeremedm mavi su ve saç serumu almak istiyorum bunlar hakkında bilgin var mı :)
teşekkür ederim canım ıyıyım sen nasılsın?maskeyı bende bekletıyorum aycangülün tarıhlerini beklıyorm tatlım sen denedınmıı hıc o tarıhlerde yapmayı?gercekten cook etkılı oluyor canım.mavi su yıllarca kullandım tatlım seletıve ınkını onerırım.sarıkız falanda denedım ama onun yerını tutmadılar.guzel bır ürün cok severekte kullandım yumusacık yapıyor fönden önce sıkınca ısıya karsı koruma özelliğide var.sac serumu olarakta lorealin kuafor malzemesı satan yerlerde bulunan serumları sahane oluyor ben turuncu bır serumunu kullanmıstım cok hostu.o pahalı gelır dersende elidorun ısıldayan parlaklık serumu var hıc lorealden asagı degıl performansı mutlaka tavsıye ederım tatlım

ortadakını dıyorum tatlım

Eklentiler

• $Elido1r.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 47

bende iyiyim canım çok saol nasıl gidiyo bakımlar:)) yok canım hiç denemedim aycangülün bakım zamanlarını sen işe yarıyo diyosan bende denerim:)) bu arada selective bende düşündüm sarıkız kullandım memnundum şimdi de aklımın kenarında benim amacım saçlarımı açsın tarak aksın gitsin ve dökülmesin . bi ara magicare aldım mavi su ay nasıl bi berbatlık o.serum olarak elidor pek sevmiyorum genel olarak loreal de pahalı gelir bana malum öğrenci halleeri. aklımda nevacare , totex, morfose, sarkız var . nevacare ile yorumları internette blog sitelerinde okudum çok memnunlar onun da mavi suyu varmış ikisini mi alsam diyorum. sarıkızın serumunun yanında 125ml mavi su hediyeydi , bide sarıkızın keratin sütü var o nasıl bişeydir bilemedim . kafam da karıştı azcık zaten kararsız bi yapıya sahibim :))

bakımlar gayet ıyı gıdıyor tatlım son bır kullanımlık keratın maskem kaldı ılk aycangul tarıhınde kullanacagım.canım totexi burda bır kac arkadastanda duydum pek methettiler memnnlardı oldukca.ama sarıkızda yılların markası madem uygunada gelıyor hedıyesıyle bır dene ıstersen yorumlarınıda yaparsın bızde fıkır sahıbı olruz.aycangulun tarıhlerı muhtesem fark yaratıyor kesınlıkle denemenı tavsıye ederım canım benım.bu aralar doa dan sıparıs verırsende ozon yagını mutlaka mutlaka ıste deneyınce ne demek ıstedgmı anlayacaksın

aa ozon yağı da mı çıkarmış doa :))canım bu arada az önce sipariş verdim sarıkız saç serum 125 ml yanında da 125 ml fön suyu hediyeydi lila olandan. ayrıca nevacare fön suyu aldım. nevacare serum da alacaktım ama okuduklarıma göre yanıcı etkisi varmış onu sürünce saçını kendi halinde kurumasıa brakıyomuşsun ki bu pek bana göre değil =)) kullanıp yorumlarımı yapıcam =) birde bişey sormak istiyorum bu yağlar yüzüne mi sürüyosn canım sen . ben nemlendirici secerken bile zor seçiyorum çünkü yüzüm de sivilce yapıyolar. eczaneden alırken bile ya sivilce yaparsa diye ısrarla bi kaç kez soruyorum bi ara papatya yağı sürüyodum sivilce önlüyo diye o bile sivilce yapmştı =)) doa dan en son neler aldın var mı önereceğin birşey =) acangülün bakım tarihlerine de bakıcam şimdi hemen =)

canım en son sac kremı badem yagı aldım sıvılce ıcınde ozon yagını onerırım her derde deva bısey.yagları genelde sacım ıcın kullanıyorum tatlım arada bırde shea yagını ellerıme falan suruyorum cok ıyı bır nemlendırıcı onuda sacın ve ellerın ıcın onerırım canım.urunlerın gelınce yorumlarını beklerız tatlım

kızlar daha once keratın bakımı ben brezılya fonu gıbı bırsey sanardım ,yanı sadece brezılya fone ozel bır durum sanardım ama ,ılla brezılya fon ıcın degıl de

yıpranmıs sacları onarmak ıcın de kullanıldıgını tesadufen ogrendım .keratın bakımı kuafor de 100-150 tl gıbı fıyatlara yapılıyormus .neyse o degılde

ben kuafor pazarından sac serumu almaya gıttıgım de ,bana ısrarla nano keratın sac serumunu tavsıye ettıler .

ınternette baktım ama hıc rastlamadım bu urune :44: nedır ne ıse yarar tam emın olmadıgım ıcın de uygulamadım .

kullanan var mı arkadaslar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…