• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

Bende bugün kedi85(kusura bakma canım ismini bilmiyorum) arkadaşımızın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağını sipariş ederek doa kozmetiğede elimi atmış bulunuyorum hayırlısı olsun:))

Hayırlısı olsun. İnşallah memnun kalırsın. Çok şanslısın, tam da hediye keratin maskesi'nin çıktığı zamanda almışsın. Sana hediye olarak maske de gelecek. Maskem dolabımda bekliyor, saçımı boyatınca kullanacağım.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. İnşallah memnun kalırsın. Çok şanslısın, tam da hediye keratin maskesi'nin çıktığı zamanda almışsın. Sana hediye olarak maske de gelecek. Maskem dolabımda bekliyor, saçımı boyatınca kullanacağım.

Hadi ya gerçekten mi hiç haberim yoktuu:)) Oh iyi olmuş maskeyede ihtiyacım vardııı sevindim:16:

merhabalar

dün akşam gördüm bu başlığı,sonra baktım çook önceden açılmış meğer. merak ettm doa kozmetiğe mail attım,gece 23 civarı olmasına rağmen bilgilendirdiler hemen beni. maskeyi 20 tl üzeri alışverişimde kargo ücretsiz gönderebilecekleri gibi, 5 tl kargo ücretini benim ödemem şartıyla ücretsiz de gönderiyorlarmış.

sonra aklıma geldi ben shea butter alacağım diye alışverişe geçtim. zamanında saçlarım boyalı olduğundan yanaşmadığım sülfatsız şampuan olayına artık saçlarımı boyamadığımdan girişebilirim düşüncesiyle sülfatsız şampuan da aldım. bakalım gelsin sonuçları beraber değerlendiririz. en iyisi fotoğraflayayım saçımı.

lavinya tatlım sülfatsız şampuan boyalı saça kullanılmıyor mu acaba öyle anladım ben yazından ben de sülfatsız almayı düünüyorum saçlarım boyalı. acil cevap verebilirsen sevinirim

lavinya tatlım sülfatsız şampuan boyalı saça kullanılmıyor mu acaba öyle anladım ben yazından ben de sülfatsız almayı düünüyorum saçlarım boyalı. acil cevap verebilirsen sevinirim

Merhaba, benim saçlarım da boyalı, sülfatsız şampuan kullanıyorum, ama yanında saç kremi de kullanıyorum. Saçları boyalı olan birçok kişi sülfatsız şampuan kullanıyor. Keratin maskesiyle de sülfatsız şampuan kullanmak daha iyi sonuç verir diye okumuştum bir yerden.

Son düzenleme:
Merhaba, benim saçlarım da boyalı, sülfatsız şampuan kullanıyorum, ama yanında saç kremi de kullanıyorum. Saçları boyalı olan birçok kişi sülfatsız şampuan kullanıyor. Keratin maskesiyle de sülfatsız şampuan kullanmak daha iyi sonuç verir diye okumuştum bir yerden.

sağol kedi peki ne gibi değişiklikler oldu saçında fayda gördünmü sülfatsız şampuandan

sağol kedi peki ne gibi değişiklikler oldu saçında fayda gördünmü sülfatsız şampuandan

Değişiklik varmı pek farkında değilim. Benim amacım zararlı şampuanlardan uzak durmak, ama evdekilere bir türlü kullandıramıyorum, sadece kendim kullanıyorum. Ama saçlarım sağlıklı. Biraz zorlanıyordum saçımı yıkarken (köpürmediği için) ama alışmaya başladım.

Son düzenleme:
Değişiklik varmı pek farkında değilim. Benim amacım zararlı şampuanlardan uzak durmak, ama evdekilere bir türlü kullandıramıyorum, sadece kendim kullanıyorum. Ama saçlarım sağlıklı. Biraz zorlanıyordum saçımı yıkarken (köpürmediği için) ama alışmaya başladım.

Kızlar ben çok uzun süredir sülfatsız şampuan kullanıyorum ilk zamanlar alışması oldukça zor saçı keçe gibi yapıyor açmak için bisürü krem sürüp aynı zararı verdiğimi düşündüğüm zamanlarda oldu ama o geçiş süresi sadece saç alıştıktan sonra hiç krem kullanılmıcak kaadar yumuşacık oluyor tabi asla arada birkez bile market grubu şampuan kullanmamalısınız. ben çok memnunum en azından saçımı hergün yıkadığım için zarar veriyorum endişesinden kurtuldum:)) bu arada saçım boyalı bal tonlarında ama bir sorun yaşamadım bence aksine diğer şampuanlar kimyasal olduğu için boya çabuk akıyordu:)

Kızlar ben çok uzun süredir sülfatsız şampuan kullanıyorum ilk zamanlar alışması oldukça zor saçı keçe gibi yapıyor açmak için bisürü krem sürüp aynı zararı verdiğimi düşündüğüm zamanlarda oldu ama o geçiş süresi sadece saç alıştıktan sonra hiç krem kullanılmıcak kaadar yumuşacık oluyor tabi asla arada birkez bile market grubu şampuan kullanmamalısınız. ben çok memnunum en azından saçımı hergün yıkadığım için zarar veriyorum endişesinden kurtuldum:)) bu arada saçım boyalı bal tonlarında ama bir sorun yaşamadım bence aksine diğer şampuanlar kimyasal olduğu için boya çabuk akıyordu:)

hangi markanın şampuanını kullanıosun acaba??

priorin kullanıyorum ben..

aa bende onun bi ara hapını kullanmışştım..çok iyi gelmiştii..ama ilk çıktığı zamanlar olduğu içinn çok pahalı geliodu..ama şimdi tekrar başlicamm saçlarım çok dökülmeye başladıı şampuanınıda kullanırımm..teşekkür ederimm..

aa bende onun bi ara hapını kullanmışştım..çok iyi gelmiştii..ama ilk çıktığı zamanlar olduğu içinn çok pahalı geliodu..ama şimdi tekrar başlicamm saçlarım çok dökülmeye başladıı şampuanınıda kullanırımm..teşekkür ederimm..

bişey değil canım..

Teşekkürler. Benim saçlarımda sertleşme gibi bir sorun olmuyor, zaten saç kremini de kullanıyorum, hatta bir defa yağ bakımı yaptığımda krem de kullanmadım, kuruduğunda yumuşacıktı, ama sanki her tarafı iyi yıkayamıyormuşum gibi geliyor, bazı bölgeler çabuk yağlanabiliyordu ama alıştım. Azar azar alıp ön, arka, yanlar olarak sürüyorum. Saç maskesini de saçımı boyattıktan sonra kullanacağım, yani 1 ay sonra sonucu yazacağım.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Benim saçlarımda sertleşme gibi bir sorun olmuyor, zaten saç kremini de kullanıyorum, hatta bir defa yağ bakımı yaptığımda krem de kullanmadım, kuruduğunda yumuşacıktı, ama sanki her tarafı iyi yıkayamıyormuşum gibi geliyor, bazı bölgeler çabuk yağlanabiliyordu ama alıştım. Azar azar alıp ön, arka, yanlar olarak sürüyorum. Saç maskesini de saçımı boyattıktan sonra kullanacağım, yani 1 ay sonra sonucu yazacağım.

benimde sertlik olmuyor canım ilkkullandığım zamanlar olmuştu ama..

Bugun geldi maskeem yasasin kullanmak icin sabirsizlaniyorum:)) birde hindistan cevizi yagini deneyen varsa kapagini nasil acmayi basardigini soyleyebilir mi 20 dakikadir savas icindeyizde kendisiyle

Bugun geldi maskeem yasasin kullanmak icin sabirsizlaniyorum:)) birde hindistan cevizi yagini deneyen varsa kapagini nasil acmayi basardigini soyleyebilir mi 20 dakikadir savas icindeyizde kendisiyle

kullanır kullanmaz yorumlarını bekliyoruz canım.. ben bu ürünümü alsam keratin yüklemesimi yapsam çok kararsızım

ben aldım hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü yaptı bunu mail yoluyla bildirdim saçınız çok yanmış ondandır dendi sülfatsız şampuan çok kötü beklediğime aldığıma değmedi.

ben aldım hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü yaptı bunu mail yoluyla bildirdim saçınız çok yanmış ondandır dendi sülfatsız şampuan çok kötü beklediğime aldığıma değmedi.

:53: Tatlım o kadar mı kötü durumda saçların o kuaför geçinenleri var ya toplayıp konak meydanında üstlerine benzin döküp yakmak istiyorum:19:

Saçını toparlamak zaman alacak öncelikle yağ bakımlarına ağırlık ver saç diplerine değil de daha çok saç boylarına.
Mesela zeytin yağını ısıtıp (çok sıcak değil elini yakmayacak şekilde) saç boylarına 2-3 günde bir sür yat sabah yıka epey iyi gelir.
Zaten saçının toparlandığını bir süre sonra göreceksin, sonra hindistan cevizi yağı+ badem yağı+ hint yağını karıştırıp bun haftada 2 defa yine boylarına uygula.
Kısaca önce saçlarını yağların içindeki yağ asitlerinin biraz saçın yapısını toparlamasını bekle, sonra maske tipi şeylerden daha çok verim alırsın:34:
Mesela watsons ta ballı ve biralı saç maskesi var (yine sadece saç boylarına uygulanır saçlı deriye uygulanmaz) çok severek kullandığım maskelerdendir ikisinide tavsiye ederim:16:

Son düzenleme:
yok canım 1 ay önce yandı sadece uçları o da şuan gittim dün keratin tedavisi yaptırdım %50 toparladı o bir aylık sürede de turp yapıp topladım saçlarım da yanık çok çok çok Az var uçlar 1 cm bile değil 2. seansımda tamamen miss olucaklar çam terebentini ile uzatıcam özet doğanım maske tırt. hatta bakın mail cevapları

Saç kremini bütün talimatlarına uyarak kullandım. Kesinlikle saç derime değdirmedim, sadece uçlarına kullandım. Ama saçlarımı keçe gibi yapıp döktü, yanık kısımlar daha da yandı.

merve hanım teorik olarak saç dibinize sürmediğiniz birşeyin saçınızı dökmesi mümkün değil, yanık kısımlara gelince içeriğindeki keratin saç pullarıa temerküz eder, yani saçınız çok yanıksa etki göstermemiş olabilir, bir sefer daha uygulayınız 3 saatten aşağı bekletmeyiniz. bu arada saçınız çok yanıksa silikon yani dimethicone içeren bir saç kremi saç toniği gibi bir maddeyi uygulama sonrası saçlarınızın boylarna uygulayın, böylece silikon da saç tellerinizi doldurucu etki yapar, anladığımız kadarıyla sizin saç telleriniz çok fazla yanık

Back