Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı bakımlar canım ben doanın sabunlarını kendıme hıc almadım ama teyzeme kil ve aloe veralı sabununu almıstım henuz yenı denıyor bı dahakı sefere bende sabnlarından deneyecegım canım helede narlısı memnun kalırsanız soyleyınde bende alayım kızlar[/QUOTE]şu an çok ümitlendim valla hemen sipariş veresim var ama ayın başını beklemeliyim :) bende hindistan cevizi yağı , shea butter , nar sabunu almak istiyorummmm :) bu arada dersim bende çok seviyorum japon kirazını kime göstersem bi sürünüp kokluyo :) bugün bakım günüm bakım yapıcam saçlarıma yüzüme :)
kızlar dun surdugum yag bakımının ıcıne bır kasık keratınlı maskeden katıp oyle surdum boylede cok guzel oldu bılgınıze
yolk canım dıplere sadece hınt yagı surdum sonrada yag kaseme keratınlı maskeden ve hındıstan cevızı yagı ekleyıp uc ve boylaına surdum bu sekıldede cok memnun kaldım sanırım ben her seyın ıcıne azda olsa katarım artık bu maskedendiplerine sürdünmü canımm?
ben maskeyi uç ve boyuna uyguluyorum saçıımın.. :44::44:
yolk canım dıplere sadece hınt yagı surdum sonrada yag kaseme keratınlı maskeden ve hındıstan cevızı yagı ekleyıp uc ve boylaına surdum bu sekıldede cok memnun kaldım sanırım ben her seyın ıcıne azda olsa katarım artık bu maskeden
canım bellı bır kalıbım yok o an elımde hangısı varsa kullanıyorum.ama en cok memnun kaldıgım shea ve hındıstan cevızı yagı.onlar vazgecılmezım ayrıca evde varsa hınt badem yada susuam yagı ve az bısey pırınc kepegı yagı da kattıgm oluyor.evet hındıstan cevızı yagı muhtesem bısey ılla her bakımıma katıyorum sacım nem depoluyor adeta kesınlıkle tavsıye ederımhmmm ..
kuzum sen neler koyuyosun yağ karışımının içine..
hindistan cevizi yağı bnm yok hemen almalıyım
canım bellı bır kalıbım yok o an elımde hangısı varsa kullanıyorum.ama en cok memnun kaldıgım shea ve hındıstan cevızı yagı.onlar vazgecılmezım ayrıca evde varsa hınt badem yada susuam yagı ve az bısey pırınc kepegı yagı da kattıgm oluyor.evet hındıstan cevızı yagı muhtesem bısey ılla her bakımıma katıyorum sacım nem depoluyor adeta kesınlıkle tavsıye ederım
yolk canım dıplere sadece hınt yagı surdum sonrada yag kaseme keratınlı maskeden ve hındıstan cevızı yagı ekleyıp uc ve boylaına surdum bu sekıldede cok memnun kaldım sanırım ben her seyın ıcıne azda olsa katarım artık bu maskeden
al canım al memnun kalacagına ınanıyorumbende alıyım canıımm en kısa sürede
sorma canım sac konusunda hayal gucum baya gelıstıtesekkur ederım guvenın ıcınde kuzum gercekten memnun kaldıgım seylerı paylasıyorum yararı oluyorsa ne mutlu bana.yaparsan deneyımlerını beklerız tatlımooo gördüğüm kadarıyla yeni muhtesem bi bakım çıkmış ortaya :) sen beğendip memnun kaldıysan denemek lazım canım :))
:al canım al memnun kalacagına ınanıyorum
sorma canım sac konusunda hayal gucum baya gelıstıtesekkur ederım guvenın ıcınde kuzum gercekten memnun kaldıgım seylerı paylasıyorum yararı oluyorsa ne mutlu bana.yaparsan deneyımlerını beklerız tatlım
tesekkur ederım canım benım ama aslında bende kılıcbalıgı ve amonradan ogrendım cogunu asıl usta onlar ben hala cırak sayılırım kuzum:
hindistan cevizi yağım yok ben zaten yağları diplerine uygulyamyrm ama uçlarınakeratnli maskemi dax supergro ile karıştırark uygulamayı düşünüyorum onun içine de menekşe , buğday koymayı düşünüyorum :)) bi akslk çıkmazsa yarın deniycem :)) tabki yorumlarmı da yazıcam : bu arada rica ederim canım seni sürekli görüyorum saç topiklerinde nasıl bi bilgin var düşünemyrm bile güvenm tam :)
tesekkur ederım canım benım ama aslında bende kılıcbalıgı ve amonradan ogrendım cogunu asıl usta onlar ben hala cırak sayılırım kuzum
tatlım bı sakıncası olacagını sanmam ama genede bırınden bırını koyma her ıhtımale karsı.belkı ıkı maskenın ıcındkı mmaddeler bırlesınce reaksıyona sebep olur hıc maceraya atılma bencebu sefer bırını kullan dıger sefer otekını dene hem kıyasta yapabılırsın boylecebiraz sonra saçlarımın boy ve uçlarına maske hazırlıycam :) ama önce otlarla hazırladığm sulu bemiksli evigenli karışımla dilplerini ıslatıcam :) sonra saç boylarına ve uçlarına badem , ısırgan tohumu , ceviz , dax supergro , buğday , fındık yağlarından minnacık belki 3-5 damla dökerek karıştırıcam iiçine senın sahane fikrin sayesnde doa maske koycam ama aklmda şimşekler çaktı azcık da selective koysak nasıl olur ki acep :)
tatlım bı sakıncası olacagını sanmam ama genede bırınden bırını koyma her ıhtımale karsı.belkı ıkı maskenın ıcındkı mmaddeler bırlesınce reaksıyona sebep olur hıc maceraya atılma bencebu sefer bırını kullan dıger sefer otekını dene hem kıyasta yapabılırsın boylece
bızde beklıyoruz canım merakla bakalım nasıl olacak bızede fıkır olursana söylemiştim ama burda da söyliyim canım yaptım ve sonucu sizlere yazıcam :) bende merak içindeyim kafam sarılı bbekliyorum :)
cok ıyı canım ıyı gelmesıne sevındım denedıgın farklı bakmlar olursa nlarıda paylasırdın bızımle kuzum olurmusaçlarımın uçlarında beyaz noktalar oluşmuştu ve sürekli kurutma makinasıyla kuruttuğum için uçları kırılmaya başlamıştı ve sonuç beyazlıklar gitmiş saçlarım gayet sağlıklı :) dün kendim kurutmadım dalgalı oldu ama parlak ve yumuşak :))
cok ıyı canım ıyı gelmesıne sevındım denedıgın farklı bakmlar olursa nlarıda paylasırdın bızımle kuzum olurmu