- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
yok canım 1 ay önce yandı sadece uçları o da şuan gittim dün keratin tedavisi yaptırdım %50 toparladı o bir aylık sürede de turp yapıp topladım saçlarım da yanık çok çok çok Az var uçlar 1 cm bile değil 2. seansımda tamamen miss olucaklar çam terebentini ile uzatıcam özet doğanım maske tırt. hatta bakın mail cevapları
Saç kremini bütün talimatlarına uyarak kullandım. Kesinlikle saç derime değdirmedim, sadece uçlarına kullandım. Ama saçlarımı keçe gibi yapıp döktü, yanık kısımlar daha da yandı.
merve hanım teorik olarak saç dibinize sürmediğiniz birşeyin saçınızı dökmesi mümkün değil, yanık kısımlara gelince içeriğindeki keratin saç pullarıa temerküz eder, yani saçınız çok yanıksa etki göstermemiş olabilir, bir sefer daha uygulayınız 3 saatten aşağı bekletmeyiniz. bu arada saçınız çok yanıksa silikon yani dimethicone içeren bir saç kremi saç toniği gibi bir maddeyi uygulama sonrası saçlarınızın boylarna uygulayın, böylece silikon da saç tellerinizi doldurucu etki yapar, anladığımız kadarıyla sizin saç telleriniz çok fazla yanık
Tatlım açıklama mantıklı ama tabii her ürün her saç tipine iyi gelmez.
Doğru saç dibine sürülmeyen birşey saç dökmez, o dökülenler zaten yıpranmadan dolayı küsmüş saç telleri olabilir.
Turpta benim saçlarımı bir ilginç hale getiriyor yahu anlamadım gitti nasıl tarif etsem bilemedim, turp suyu ile ne zaman bakım yapsam saçlarım kafama yapışıyor resmen:44:
Mesela yine aksine doanın maskesi bana iyi geliyor, sanırım saç tipi, yıpranış şekli, ihtiyacı farklı işe.
Sen yağ bakımlarını mutlaka uygula, dinle beni saçları röfleli hatun tavsiyesidir sana
Son düzenleme: