serdar bey hakkındaki izlenmimlerini paylaşabilir misin, ondan randevumu iptal edip 2 doktora gittim ikisi ni de beğenmedim. Yarın 3. ye gideceğim. Ya ben çok korktuğumu söylüyorum, muayeneden,rahatlatacak cesaret verecek tek birşey söylemiyorlar. Sadece sen bilirsin diyorlar. Ben yıllar önce diş tedavisinden de çok korkuyordum. İğne yaptırmam mümkün değildi. Ama küçük bir tıp merkezinde genç bir diş hekimi, çok rahatlatıcı şeyler söyledi. Ve iğne yapacağı yere uyuşturucu sprey sıktı ve kanal tedavisi yaptı. yani benim şimdi dişci korkumu yendi. Sanırım böyle bir kadın doğumcu arıyorum.
Popüler doktorların aşırı yoğunluğu beni korkutuyor. Çünkü benzeri biz öğretmenlerde de var. Önce öğrencileriyle çok ilgilenir ki bu başarıyı getirir. Ama özel ders sayısı çok artınca artık sadece çok başarılılarla ilgilenir.
serdar bey, alanında çok bilgili ve deneyim sahibi biri, 22 yıldır bu işi yapıyor... muayeneden korkman için tabii bana göre bi sebep yok; ama senin için erkek olması mı yoksa muayene mi seni korkutuyor bilemiyorum. ben özellikle erkek doktor istedim tabi tercih meselesi, muayeneye gelince ben de ilk defa jinekolojik muayene de biraz zorlandım ancak yapılamayacak bi şey değil emin ol. bence garip bi diş doktoru daha korkutucu serdar bey kibar ve ne kadar bilgi vermesi gerektiğini ve ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. zaten beni cezbeden bu; ancak 22 yıldır bu işi yapıyor ve bu milyonlarca muayene, usg anlamına gelir, o yüzden bi rutinlik var. genel olarak iyi, şimdi tabii beni ilgilendirense doğumda nasıl olduğu, ne yaptığı doğru kararı verirsin diye düşünüyorum
benim ilk doğumumu 2004 yılında serdar bey yaptırdı lokal anestezi ile....ayrı bir güve vere tarafı var serdar beyin.2.bebeğiminde takiplerii serdar bey yaptı fakat onu karnımda iken kaybettik.şimdi tekrar 2.bebeği düşünüyoruz fakat serdar beyin son zamanlardaki muayene ücretin bilmiyorum..bilen varsa paylaşsın lütfen...ayrıca son zamanlarda serdar bey tarafında doğum yaptıysanız herşeyiyle doğumun kaça geldiğinide yazarsaız sevinirim
merhaba annecik 82 ben 04 11 2011 tarihinde serdar bey tarafından medicana hastanesinde doğum yaptım mükemmel bi doktor sezeryanla yapyım doğumumu epğiduralle hiç birşey hissetmedim hemende ayağa kalktım kesinlikle tavsiye ediyorum 3500 ytlye mal oldu olsun hem hastane mükemmel hem doktor bende ikinci bebeğimi 7 aylık kaybettim karnımda serdar bey takip ediyodu bu 3 bebeim 9 ay bıyunca serdar bey takip etti allahıma çok şükür bunda herşey yolundaydı epğer maddi durumun varsa kesinlikle medicana hastanesi ve serdar bey inşallah sende saĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA EVLADINI
canım allah analı babalı büyütsünn...ben 2004 de epidural sezeryanla doğum yaptım.yine serar bey tarafından gerçeklşti doğumum.ama artık devlet hastahaneside değil özel hastahanelerde yapıyor doğumu.beni ilgilendiren kısmı aslında işin ücret kısmı oldu.yoksa serdar beyi biliyorum hiş kuşkum yok o konuda.sana özel msj attım cevaplarsan sevinirim.
serdar beyin muayene ücreti 200 tl devlet hastamnesinde görwev yapmıyo artık
özel hastanede doğum yaptırıyo muayanesindede kontrollerini. ben 04 11 2011 tarihinde sezeryanla yaptım doğumumu 3500 tlye malodu jhastyane ve doktor paraı hepsi içinde ama ilgi süper tavsiye ederim.
selaaamm..ben yaklasik 2 aydir genital sigil sikayeti cekiorum..yarin serdar bey'den randevu aldim, kendisi bu konuda uzmanlasmidir acaba? cunku cok korkuorm ve iyi bir doktora gitmek istiyorum bana da tekrar kontrole gel filan derse 10-15 gun ua da 1 ay icerisinde muayene ucreti alirmi? tesekkurler
Canım ne yaptın? Serdar Bey'e gittin mi genital siğiller için. Serdar Bey üstelik jinekolog onkologmuş.Diğer jinekologlar vagen içinde siğilleri göremiyorlar bende serdar bey'e gidicem tavsiye edersen tabi.
Merhabalar, Ben buradaki yorumları da dikkate alarak doktor seçmeye çalışan bir anne adayıyım. Buradaki güzel yorumları okuduktan sonra hemen Doç. Dr. Mehmet Serdar Oğuz'dan randevu aldım. Gittiğimde beta HCG değerim 112'iydi. Doktora gittiğimde beni hemen muayeneye aldı (bu dönemde muayenenin riskli olduğunu sonradan öğrendim) ve keseyi göremedi. Sonrasında keseyi göremediğini ve gayet mekanik bir şekilde bunun iki sebebi olabileceğini söyledi. Ya dış gebelik, ya da sağlıksız gebelik... Öyle 'dan dan'. Beta HCG değerimin de normal olmadığını ve bunun da sağlıksız bir gebeliği işaret ettiğini anlattı.
Bu arada çalıştığı hastanede beni muayyene etmesine rağmen kan tahlillerim için özel bir laboratuvara yönlendirdi.
Tüm bunlar olduktan sonra ne kadar kötü olduğumu size anlatamam. Çok hevesli gitmiştim fakat doktorun gayet soğuk kanlı ve sert biçimde bana anlattıklarını dinledikten sonra ağlama krizine girdim. Daha sonra , bu durumun erken gebeliklerde çok normal olduğunu ve bu değerde kesenin görülemeyeceğini maalesef sonra gittiğim başka bir doktor vesilesi ile öğrendim. Bu kadar yıllık tecrübeye sahip bir doktorun bunu bilememesi benim güvenimi çok sarstı açıkçası. Serdar Bey bana kendi düşmezse ilaç yoluyla düşüreceğinden bahsetmişti. Bu yaşadığım olaydan 10 gün sonra yani bugün kese göründü ve her şeyin normal seyirde olduğunu öğrendim çok şükür ( Tabi ki başka ve daha güvendiğim bir doktora gittim). Doç. Dr. Mehmet Serdar Oğuz'a gitmek isteyenleri özellikle bu konu ile ilgili uyarmak istedim.
Ayrıca çalıştığı hastaneden hasta bakmaktan çok memnun değil sanırım, özel muayenesinde çok daha ilgili davranıyormuş (ama tabii benim yaşadığım bu olay ilgisizlikten çok bilgi eksikliği). Bu yaşadıklarımı başka bir yeni hamilenin yaşamasını asla istemem. Bu nedenle bu doktoru asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum.