kızlar herkesin gelin başları çok güzel olmuşa.s.amaa
hiçkes ve hüzünyılının gelinlikleri ve gelin başları benim tarzıma çok daha yakın:sm_cool:
herkese mutluluklar diliyorum kızlar darısı başıma inşallah
müebbetsevdam ve başı yazmalıkızın resimlerini de dört gözle bekliyorumdelikafadulden
hüzün yılı türbanınada gelinliğinide bayıldım canım tek kelimeyle harika ömür boyu saadetler diliyorum evladınıda hayırlısıyla kucağına almanıa.s.
müebbet sevdam buda düğün hediyen umarım beğenirsin :1hug:
müebbet sevdam çok güzel olmuş gelinliğin
en güzel gününde mutlu mesut şekilde giyinirsin inşallah hayırlı olsun şimdden
a.s.
müebbet sevdam gelinliğin çok hoş canım.ışıl ışıl. Allahım huzur mutluluğu eksik etmesin inşallah. gelinliğin straplez üstüne bolero giydin deilmi canım. boyun kısmı türbanlamı kapatmayı düşünüyorsun. benimkide aynen öyle napcağıma karar veremedim. provaya gidince bakacam artık
müebbet sevdam
canım harika olmuş bayıldım sade diyodum baya bi şaşalı valla parıl parıl parlıyosun çok yakışmış,bişey sorucam yaka kısmı nasıl ora görünmemiş tam şeker
amanda amanda topiğimizde taze çıtır gelin adayı var Şeniz
rabbim iki cihan saadeti versin tatlım hayırlı olsun inşallah sende evli sultanlar kervanına katılıyosun rabbim ağız tadı ve huzur versin mutluluğunuz daim olsun inş. a.s.
çok teşekkür ederim canım çok sağol. allah razı olsun hihoyyyt
inşallah canım çok teşekkür ederim çok sağol. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
çok teşekkürler canım. evet bolerosu var üstünün.ben bolero istemedim ama modeli kapatamadılar :1no2: öyle olunca mecburen bolero oldu. bakalım inşallah rahat ederim. evet canım önünü eşarpla kapatacağım.eşarbı arkadan değil bu şekilde önden bağlarsam rahat kapanır diye düşünüyorum... sende eklesene gelinliğini
yaka kısmını nasıl tarif ediyim bilmiyorum ki :1no2: anca yakından olan fotosunu bulup ekleyebilirim.o da ilk denediğim vitrin gelinliği. inşallah onu bulup eklerim canım.
güzel duan için çok teşekkür ederim.o kadar mutlu oldum ki anlatamam. iyi ki varsınız hepiniz ve inşallah bütün dualarımız gerçekleşir hihoyyyt
bende eklıyım gormeyen kalmadı gercı ama
ama cıkıyorum yorumlara sabah bakarım
canım senin türbanında çok değişk olmuş
çok hoş görünüyo çok beğendim valla
fatoşgül çok hoş görünüyo türbanın makjında çok hoş olmuş
saol canıımm...
Fatosgul ben goremiyorum resmi ya. bende mi sorun acaba?
canıım duzelttim sorun vardıııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?