Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu linke türbanlı gelinlikle evlenenler gelinlik resimlerini de ekliyebilirler mi türbanlı gelinlik modelleri bana çok az geliyo da
çok modern ve tesettür ikisini biarada bulmak zor oluyo bazen
ben bu gelinliğe bayıldım
perıcık cok guzelmış bır omur mutluluklar canımmm
hadi hayırlısı tatlım süper bi gelin olucağın kesin dört gözle bekliyorum resimleri bu arada dikildimi gelinliğin??hepiniz çok cici olmuşsunuz kızlar...
az kaldı yakında ben de bu topikteyim :)
bakalım ben neye benzicem:roflol:
arkadaşlar bu linke türbanlı gelinlikle evlenenler gelinlik resimlerini de ekliyebilirler mi türbanlı gelinlik modelleri bana çok az geliyo da
hadi hayırlısı tatlım süper bi gelin olucağın kesin dört gözle bekliyorum resimleri bu arada dikildimi gelinliğin??
canım dediğim gibi topiği açarken çok acele etmişim gelinlik resminide koyabilirsin tabi
isteyen özel günlerdeyaptığırdığın gelin başınıda ekleye bilir söz nişan kına vs.
tiamo tatlım elbisen çok güzel pardüse giyme tabiki o elbiseyi giy
kınada giyiniceğin büstüyerde çok güzel altına pantolan etekler var bulabilirsin oralarda öyle bişeyse olabilir bekliyorum resimlerini
fotolarıma baktım da özelllkle gelin başımın cekildiği bi tane bile yok, hayret bişeyy ya, düğünlerde foto ceken kişi cok önemli kızlarr, düğününzden önce cekecek kişiyi muhakkak tembihleyin, ben hata ettimm, bulabildiklerim bunlar , arkadan , yandan , önden .. cok anlaşılmıyo ama, 1. fotoda daha belirgin model
şimdi oldumu:uhm:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
buda ben :CüvCüv:
oooo maşşallah topic coşmuş yine fransiyum harika gelin olmuşsun çok güzelsin:lepi:hiç kes canım gelinliğini görmüştüm ve çok beğenmiştim arkası inci düğmelerle çok hoş olmuş heleki o gülen yüzün hiç solmasın :Saruboceq:hüzünyılı seninde çok farklı bir gelinliğin varmış çok beğendim modeli çok hoş:lepi:
sadeliği seven birisi olarak 3ünüze bayıldım arkadaşlar. bağladığımız eşarbın hakkı sadece bağlamakla kalmamalı.çok abartı ve gösterişte eşarba yakışmıyor.bende yakıştıramıyorum zaten.inşallah bende sade ve deve hörgücü gibi olmayan bir model yaptırırım.benim gelinliğimde tamamen fransız danteli ve üzeri kristal boncuk ve swarovski taşlı ama tabi ki abartı değil sade inşallah 10 temmuzdan sonra bende paylaşırım sizlerle
kizlar bi girdimki amaniiiiin topik cosmus almis basini gidiyo :)
gözüm gönlüm acildi ya
alinti yapmiyorum yine saygi duyuyorum hepinizede
tek tekde nik sayamicam ama bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizinkide süper olmus heleki gelinliklere offf offfffffff bide kimisi kapalilar icin güzel gelinlikler yok diyolar bunlar sahane ya birer prenses olmussunuz resmen
rabbim mutlulugunuza mutluluk katsin ve hersey gönlünüzce olsun insallah
canımsın sen ya güzel sözlerin için çok çok teşekkürler tatlım seninde herşey gönlünce olsun inşallahkizlar bi girdimki amaniiiiin topik cosmus almis basini gidiyo :)
gözüm gönlüm acildi ya
alinti yapmiyorum yine saygi duyuyorum hepinizede
tek tekde nik sayamicam ama bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizinkide süper olmus heleki gelinliklere offf offfffffff bide kimisi kapalilar icin güzel gelinlikler yok diyolar bunlar sahane ya birer prenses olmussunuz resmen
rabbim mutlulugunuza mutluluk katsin ve hersey gönlünüzce olsun insallah
benim kardesimde evlendi gecen yaz köyümüzde 5gün 5gece dügünümüz oldu yani nisan ertesi gün kiz kiza eglendik kina gecesi dügün ve gelin ertesi :))))
nisan ve kinada acikdi gelinimiz dügününde tessetürlüydü gelin ertesi gelinligini giydi ve yine acikdi
biara resmini eklerim
ama tesettürlü arkadaslar icin süper fikir süper konu süper topik olmus ya
çok güzelsiniz hepiniz.
hıçkes ve hüzünyılı gelinlikleriniz harika