Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

hiç-kes senınkı cok gusel olmuş.ben de böle bişe düşünüyorum.ben de böle güsel olabilcek miyim yaaakaydirigubbakcemile5

Kapali degilim ama olsaydim kesin böyle bisey yaptirirdim.
Internette gelin baslarina bakarken görmüstüm.
Bayilidim, cok güzel ya.

Sizin tessetürlü gelin baslarinizda cok güzel kizlar a.s.

canım gerçekten harika bi gelin başı beğendim benda ama bizden geçti artık kaydirigubbakcemile3
cimcime bayıldım kıyafetine çok güzelmiş

tiamo, fransiyum, leptabım, müebbet sevdam, acemi pericikk, incitanemtuana, blks hepinize cok teşekkür ederim fıstıklarr, beğenmenize sevindim :)

canım inşallah senin için bu akşam gelinliğimi eklerim buraya

kızlar herkesin gelin başları çok güzel olmuşa.s. amaa
hiçkes ve hüzünyılının gelinlikleri ve gelin başları benim tarzıma çok daha yakın:sm_cool:
herkese mutluluklar diliyorum kızlar darısı başıma inşallah
müebbetsevdam ve başı yazmalıkızın resimlerini de dört gözle bekliyorumdelikafadulden

hüzün yılı türbanınada gelinliğinide bayıldım canım tek kelimeyle harika ömür boyu saadetler diliyorum evladınıda hayırlısıyla kucağına almanıa.s.

kızlar hepiniz çok güzel olmuşsunuz :lepi: bu topiki ilgiyle takip edeceğim ilerisi için bi fikrim oluşsunsengözlerimebaksanab

sağol tatlım inşallah hayırlısı senide görürüz bu topikte canım a.s.
kızlar hepiniz çok güzel olmuşsunuz :lepi: bu topiki ilgiyle takip edeceğim ilerisi için bi fikrim oluşsunsengözlerimebaksanab

sağol canım beklicem resimlerini a.s.

müebbet sevda gelinliğin cok güzeeel , fiziginin de maşallahı var hihoyyyt
prova resimlerin sanırm, son hali bu mu, daha degişiklik yapıcakmısınız, düğün ne zaman canım ? :uhm:

müebbet sevda gelinliğin cok güzeeel , fiziginin de maşallahı var hihoyyyt
prova resimlerin sanırm, son hali bu mu, daha degişiklik yapıcakmısınız, düğün ne zaman canım ? :uhm:

çok teşekkür ederim canım
prova yapılmadı hiç canım.ölçüm alındı ve dikilip geldi o kadar.herhangi bir değişiklik yok bitti bu şekilde. düğün inşallah 10 temmuzda :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…