Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

arkadaşlar bu linke türbanlı gelinlikle evlenenler gelinlik resimlerini de ekliyebilirler mi türbanlı gelinlik modelleri bana çok az geliyo da

hepiniz çok cici olmuşsunuz kızlar...
az kaldı yakında ben de bu topikteyim :)
bakalım ben neye benzicem:roflol:
hadi hayırlısı tatlım süper bi gelin olucağın kesin dört gözle bekliyorum resimleri bu arada dikildimi gelinliğin??
arkadaşlar bu linke türbanlı gelinlikle evlenenler gelinlik resimlerini de ekliyebilirler mi türbanlı gelinlik modelleri bana çok az geliyo da

canım dediğim gibi topiği açarken çok acele etmişim gelinlik resminide koyabilirsin tabi
isteyen özel günlerdeyaptığırdığın gelin başınıda ekleye bilir söz nişan kına vs.

tiamo tatlım elbisen çok güzel pardüse giyme tabiki o elbiseyi giy
kınada giyiniceğin büstüyerde çok güzel altına pantolan etekler var bulabilirsin oralarda öyle bişeyse olabilir bekliyorum resimlerini

Fatolinam ben siyah veya gri hafif kuyruklu saten etek dusunmustum. Uzerinede ayni renkten bolero. Olmazmi o sekil? Sence siyahmi gri mi?

şimdi oldumu:uhm:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

buda ben :CüvCüv:

sadeliği seven birisi olarak 3ünüze bayıldım arkadaşlar. bağladığımız eşarbın hakkı sadece bağlamakla kalmamalı.çok abartı ve gösterişte eşarba yakışmıyor.bende yakıştıramıyorum zaten.inşallah bende sade ve deve hörgücü gibi olmayan bir model yaptırırım.benim gelinliğimde tamamen fransız danteli ve üzeri kristal boncuk ve swarovski taşlı ama tabi ki abartı değil sade inşallah 10 temmuzdan sonra bende paylaşırım sizlerle

kizlar bi girdimki amaniiiiin topik cosmus almis basini gidiyo :)
gözüm gönlüm acildi ya
alinti yapmiyorum yine saygi duyuyorum hepinizede
tek tekde nik sayamicam ama bayildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizinkide süper olmus heleki gelinliklere offf offfffffff bide kimisi kapalilar icin güzel gelinlikler yok diyolar bunlar sahane ya birer prenses olmussunuz resmen

rabbim mutlulugunuza mutluluk katsin ve hersey gönlünüzce olsun insallah

benim kardesimde evlendi gecen yaz köyümüzde 5gün 5gece dügünümüz oldu yani nisan ertesi gün kiz kiza eglendik kina gecesi dügün ve gelin ertesi :))))

nisan ve kinada acikdi gelinimiz dügününde tessetürlüydü gelin ertesi gelinligini giydi ve yine acikdi

biara resmini eklerim

ama tesettürlü arkadaslar icin süper fikir süper konu süper topik olmus ya

hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar cok sagolun:1hug:a.s.

müebbet sevadam hayırlı olsun canım düğününe az kalmış merak ettim şimdiden gelinliğini bekliyorum canım
dileğim kına resmini de eklemişsin ne güzel gelinliğin çok hoş türbanında öyle mutluluklar arkadaşım

canımsın sen ya güzel sözlerin için çok çok teşekkürler tatlım seninde herşey gönlünce olsun inşallah

waww 5gün 5 gece he süpermiş yahu abim evlense bende 10 gün 10 gece yapıcam (bi evlenemedi gitti yahu:)))
resim bekliyorum en kısa zamanda çok merak ettim açıkcası a.s.

kızlar hepiniz birbirinizden hoşşunuz yaa. Allah nazarlardan saklasın bende gelinliğimi beğendim.bana göre ayarlanıyor şimdi hihoyyyt bende eklerim inşallah kaydirigubbakcemile5
cimcime eses canım kıyafetin çok güzel. tekbirde görmüştüm ordanmı aldın :jeyyar:

kıslar sağolun varolunnnkaydirigubbakcemile3 rabbim hepinisi melek gibi bir gelin olmanızı nasib etsinnnnn inşallahhhhhhhhhh:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…