• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

Fatolinam buraya sadece dugun resimlerimi olcak? Nisan, soz yada baskalarin dugununde yaptirdigimiz turban modelleri ekleyemicekmiyiz?

kızlar hepiniz çok güzel olmuşsunuz maşallah
tek tek alıntı yapmim dedm
bende inş. eklerim evlenince:)

teşekkürler fatolina seninde gelinliğin ve türbanın çok hpş oldu ben evleneli tam 6 sene oldu zaman o kadar çabuk geçiyoki daha dün gibi geliyo bana oysaki...

çok sağol tatlım bende evleneli temmuzda 2 sene olucak zaman nasıl geçti bende anlamadım haklısın

fransiyum güzellik maşallah türbanın süper olmuş yahu
gelinliğinde çok güzel tütütüü

hüzünyılı gelinliğinin modeli çok değişik türbanında çok güzel çok beğendim hamişsin galiba hayırlı olsun şekerim

Fatolinam buraya sadece dugun resimlerimi olcak? Nisan, soz yada baskalarin dugununde yaptirdigimiz turban modelleri ekleyemicekmiyiz?

canım ekleyelim tabi konuyu açarken çok acele ettim senağlamayazıcaktım söz nişan özel günlerde yaptırdığımız resimleride ekleyelim sen evli olmadığın için seninde hakkın tabi ekle bidanem bekliyorum

canım ekleyelim tabi konuyu açarken çok acele ettim senağlamayazıcaktım söz nişan özel günlerde yaptırdığımız resimleride ekleyelim sen evli olmadığın için seninde hakkın tabi ekle bidanem bekliyorum

Tamam canim. Tatilde kuzenim evlencek. Kina resimlerimi falan eklerim o zaman.

Back