Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

canım farklı bir model herkese yakışmaz ama sana çok yakışmış, yuvarlak yüzlüsün uzun yüzlü biri olsa yakışacağını zannetmiyorum...

HOŞCAKAL çok şık bir gelin olmuşsun maşaAllah...
Çiçeğinde çok harika.. İnciler ayrı bir hava katmış
Gerçek çiçek mi yoksa Yapma mı??
Ayrıca başörtünede diyecek yok opuyorumnanaktan

HOŞCAKAL çok şık bir gelin olmuşsun maşaAllah...
Çiçeğinde çok harika.. İnciler ayrı bir hava katmış
Gerçek çiçek mi yoksa Yapma mı??
Ayrıca başörtünede diyecek yok opuyorumnanaktan

Cok tesekkür ederim canim...opuyorumnanaktan El cicegim yapay ama icindeki ince beyaz otlar canli...Sadece güllerin kendisi ve yapklari yapay...! Gerisi canliydi..opuyorumnanaktan

Bu topik çok güzelmiş ya bu gece farkettim.Devamı için sanıyorum yaz dönemini bekliycez:gitme:
Hepiniz çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın.Darısı başımızakaydirigubbakcemile3

hiç_kes hüzün yılı ve hoşçakal gelinlikleriniz çok güzel çok beğendim..çok mutlu olursunuz umarım..bu topiğide bu gece bende fark edenlerdenim...çok güzelmiş...kaydirigubbakcemile3

24 sayfayı baştan aşağı baktım. sürekli birbirlerinize yorum yapmuşsınız. doru dürüst hiç resim koymamışsınız. deli oldum yaaaa koyduğunuz resimler iki elin parmaklarını geçmezdelikafadulden türban modeli görür mym diyee onca vaktimi harcadımm yazık olduuuu klava:

evet seçenekler var ama daha çok olsaydı keşke. güzel fikir edinirim diye girmiştim. resim ekleyen arkadaşlara teşekkürler. güzel modeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…