• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

valla imrendim hepiniz harikasınız bayıldım gelinliklerinize. bende koymak istiyom ama pc de uygun foto yok:(

canım ya aradım ama bulamadım. sen başı yazmalıkızın esarp baglaması farklıydı zaten ben anlım çok cıkar dıye korkuyorum bıde boyun acık ya bogazlı yaptırmak lazım gelınlıgı

o banada yakışmaz sanırım suratım kocaman çıkar ben normal eşarp şeklinde bağlatıcam o kesinde duvak konusunda kararsızım ama uzun rahibe hoşuma gitmiyo fotolara bakıyorumda rahatsız eder beni rahat hareket edemem ben sanırım rahibe duvağı ama kısa yaptırıcamkaydirigubbakcemile5

ya uff ya...insan bunlari görünce evlenmek icin can atiyor....

ya offf...yarin olsun ilk isim sokaga cikip ilk gördügüme evlenme teklifi etmek ve hemen söz, nisan kina...vesaire günler icin kiyafet, aksesuar...alam gitcem....

ya insanin cani cekiyor yaaa...olmaz böyle sey...ayip sizde en güzellerini eklemissiniz öyle....offff offf....:)

Kizlar, bende bulabildigim önlü, yanli görüntülerimi ekliyorum..maalesef baska yok..idare edin artik.!

gelinmasasi.jpg

gelin.jpg

dsc01818hmp.jpg

dsc01852z.jpg

yandan.jpg

:nazar:

hoşçakala canım senin türbanında değişik olmuş iç bone çarpraz geliyo

Evet canim...hem capraz gidiyor, hemde capraz giden kismin bir tarafina Swarovski kristal yapistirmisti kuaförüm...daha detayli resim bulmaya calisacagim..! kaydirigubbakcemile5

Bunuda kendim albümdeki foto´lardan cektim..henüz cd elime gecmedi..!

albm.jpg

opuyorumnanaktan

fransiyum ve hoşçakal süper ya :) tabi hepiniz öyle.
bu arada fransiyum abla qözlerin muhteşem..

bone tarzı çok güzel =) mutluluklar cnm

bu arada müebbet sevdam gelinliğini çok merak ettim.. tekrar koy lütfennnnnnnnnopuyorumnanaktan

Tesekkür ederim kizlar..! opuyorumnanaktan

hoscakal canım bu boneyi nerden buldun. gelinlikci mi dikti. ben gelinligimi açık alıp bolero diktirmistim, haliyle esarp bone hep kendim bulup ekledim. simdi arkadasımın dügünü icin soruyorum da. satılıyormu böyle bişiy.benneyaptımkibenneyaptımki

hoscakal canım bu boneyi nerden buldun. gelinlikci mi dikti. ben gelinligimi açık alıp bolero diktirmistim, haliyle esarp bone hep kendim bulup ekledim. simdi arkadasımın dügünü icin soruyorum da. satılıyormu böyle bişiy.benneyaptımkibenneyaptımki

Canim, bu boneyi kuaförüm esarp icin aldigim saten kumastan kendisi kesi ve yapti..! Ön kismini caprazdan üst üste getirip katladi...arkadan´da saglam bir sekilde dikti..! Hazir degil..el emegi yani..! Uffff yaaaa..düsününce, ne ugrasmisti ama beni yolcu edene kadar...Saat 11de girdim 17de ciktim..! kaydirigubbakcemile3

canım benim de çok hoşuma gitti bonen, hatta başörtünde abartısız ama çok şık olmuş. bone zaten ayrı bir hava katmış. çok iyi fikir oldu. sağol paylaştığın için opuyorumnanaktan

esma kısmet cok gzelmış
boydan resım yokmu canım gelınlıgın onu da gorseydık

Back