Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

teşekkur ederım kıslar..Meryem03 Allahım sanada hayırlısından nasıp etsın gulum..
FERHATINSIRINIYIMBEN sanada cok tesekkur ederım canım benım... Allah herkeze hayırlısıyla gymek nasıp etsın...

merhaba hanımlar; ben yeni üyeyim siteyi sürekli takip ediyordum.bende aranıza katılmak istedim öncelikle şunu söylemek istiyorum hepiniz ço güzel olmuşsunuz bende 21 haziranda evleniyorum sayenizde çok güzel fikirler edindim inşallah bende resimlerimi paylaşıcam sizlerle

canım benim hosgeldın oncelıkle... aynı gun evlenıyoruz ne guzel...:) a.s.

hadi hayırlısı tatlım süper bi gelin olucağın kesin dört gözle bekliyorum resimleri bu arada dikildimi gelinliğin??

canım kusura bakma nolur anca gördüm yazdığınısenağlama
benim gelinliğim çok şanslı bir ana geldi canım..
dikimle uğraşmadım..
kolu boynu herşeyi hazır kapalı bir model buldum..
sadece bedenime göre küçültülecek..
provalar başlamadı bakalım hayırlısı
hemen eklerim resimlerimi inşAllah..

4 gözle bekliyoruz hemen provadan sonra resimler resimler resimler oy oy oy oy :teytey:

guzelll bak begendimm bunuu ama anası gibi dilli olmasınn bakkkkkzemuszemus
bak o konuda bişey diyemicem kesin bana benzer he delikafadulden
bu kadar şaka gerçek oldu ya demek ki her şakanın altında gerçekten bi gerçeklik payı varmış tatlım delikafadulden

canım bende yeni gördüm çok sevindim senin adına
eminim çok güzel olucağına
dört gözle bekliyorum gelinliğini tatlım

şeymaaa
tatlım gelinliğin çok güzelmiş yeni gördüm daha
hayırlı olsun tatlım benim ya

Bu konu iyiki açılmış ya bende gelinliğimin siparişini verdim gelinbaşı içinde rahibe duvağı istiyorum ama rahatsız edici olurmu bütün düğün boyunca o düşündürüyo. normal duvakmı yaptırsam kızlar tecrübelisiniz ne dersiniz?

bende rahibe duvağı yaptırmıştım canım gayet rahattı ayrıca çokta zarif duruyo ben yaptır derim.

Bende çok beğeniyorum ama gelinliğimin modeli bu eteğinin arkasıda aynı şekilde yani biraz kabarık düz olsa hiç çekinmeden uzun rahibe duvağ yaptırıcam ama etek tül üzerine bi kat daha tül karmaşık olur gibi geliyo. rahibe duvağının kısası daha iyi olmaz mı fotoğraftaki gibi.

Eklentiler

• $benim gelinliğim.JPG
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
Bende rahıbe duvagı sevıyorum ama dun baŞıyazmalı kızın tÜrbanını gordum bayıldım Çok kafam karıstı gelınlıgının kollarıda cok guzeldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…