• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Dnmzde yaptrdmz trban modellerimizi paylaalm (resimli)

fatolina

2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
4.201
0
156
Kocaeli
evet hatunlar kendi düğünümüzde yaptırdığımız türban modellerimizi paylaşalım hem evleniceklere fikirde olabilir hadi bekliyorum paylaşımlarınızı a.s.
kızlar konuyu açarken çok acele etmişim başlık konusunda aslında söz nişan kına ve özel günlerde yaptığınız, yaptırdınız türban modellerinizide ekleye bilirsiniz

Son düzenleme:
2mrw212.jpg

4sz8lz.jpg

f3hx1g.jpg

benim türbanım böyleydi kızlar
sizinkileride bekliyorumm

Son düzenleme:
fatolinaa, leptap cok güzel , cok begendim , ccok hoş olmussunuzz a.s. ben de eklerim bi ara güzelleerrr :1hug:

yaa ben bu bölümü şimdi keşfettim fotogrof koyamam ama güzel bi fikir olur leptabım fotolinaacım çok güzelll gelin olmuşsunuzzz maşallahhh

tiamo sağol tatlım benim ee bekliyoruz hayırlısıyla evlende senide görelim beyazlarla
else çok sağol tatlım
leptap sağol canım benim canım türbanın çok güzel olmuş görmüştüm ama ayrıntılı görünce dahada bi hoşuma gitti
hic_kes sağolasın canım,tatlım sendende bekliyorum en kısa zamanda

pericik55 senin türbanında değişik olmuş farklı bi model
gelinliğinde çok hoş görünüyo

pericik 55 türbanınız değişik olmuş ve ayrı bir hava katmış :lepi:gelinliğinizi boydanda ekleyebilrmisiniz fatolinacım çok teşekkür ederim senin türbanında çok güzeldi

pericik 55 türbanınız değişik olmuş ve ayrı bir hava katmış :lepi:gelinliğinizi boydanda ekleyebilrmisiniz fatolinacım çok teşekkür ederim senin türbanında çok güzeldi

canım bulabildiğim en iyi boy foto buydu :) ama aşağı yukarı anlaşıyo sanırım

dscn07542.jpg

pericik55 çok beğendim farklı bir tasarım olmuş yanlış anlama ama kolların gözükmüyomu keşke fransız gipürünün altında astar gibi birşey olsaydı model çok güzel amaalkisalkisalkis

kizlar alinti yapmiyorum tek tek hepinize wowwwwwwwwww diyorum bayildim cidden
rabbim mutlulugunuzu dayim etsin ve hersey gönlünüzce olsun insallah:nazar:

Back