Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

6 ay 5 gün bitmiyor gerçekten ya bizde ayları bırakıp günlere geçebilecekmiyiz bi gün acep kafamçokkarıştı

ay kız 4 gün kalmış sen netlerde gezyorsun :1shok:
ay bizde mi böyle olcaz yoksa.. bana sanki çok işimiz gücümüz olacakmış gibi geliyor. ne iş olacaksa:roflol:

aynen bana da öyle geliyo, evin düzeni eksikleri balayı işleri, gelinlik, düğün salonu, orgazinasyon falan nefes alamicakmışım gibim :delphin:

podmena traffica testn bilmem ben 27 haziran 2009 da düğünüm var işte kaç günse artık say say sıkıldım 2007 de nişanlandım zaten artık nişanlı yaşamaya alıştım kötükedihüso bundan sonra evlilik zor olacak gibi neyse bakalım 2009 a girdik artık bundan sonra geçer herhalde :kahve:

sinay kısmet olursa aynı gün evleniyoruz:içelim:.benim de düğünüm 27 haziran 2009 da.saymaktan usandım evlilik takvimi yaptım arasıra kaç gün kalmış diye oradan takip ediyorum sen de arasıra benim takvime bak kaç gün kalmış öğrenirsinyerimseniben.yeter ki sağlık olsun zaman geçmiyor gibi gelsede öyle bir geçiyor ki....

hayatımın anlamıyla nikahımıza 221 gün yani 7 ay 9 gün kaldı :asigim:
düğün için henüz gün sayamıyorum çünkü tam günümüz konmadı :1rolleyes:

benim nikah tarihim muhtemelen en fazla 1 ay öncesinde belli olacak bu yaz inşallah:asigim:
benim geri saymaya bile vaktim olmayacakkaydirigubbakcemile

2 ay 27 gün kaldı aşkımla bir ömüre :asigim:

Back