Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonnn 86 guncugumuz kaldı cancagızımlaaa evlenmemızeee
amınn papatyacımmmm ismin ney tatlım benım ısmım kubraaa hazrlklarr nasıl gdıyo
memnun oldum kübra, benim ismimde nil.bizim de son 157 günümüz :) hazırlıklar nasıl olsun, aslına bakarsan pek çok şeyi ayarladık.salonlar tutuldu kına ve düğün için,zaten mutfak eşyalarım tamamdı,büyük eşyalarımı aldım.bulaşık makinası-çamaşır makinası gibi.bir de sona misafir için yemek takımı ve çatal bıçak takımını bırakmıştım onu aldım.oturacağımız ev nişanlımın evi,kendi evimiz olacak inşallah.içinde kiracı var şuan,bayram sonrası çıkacakmış ev bulmuş.artık kiracı çıktıktan sonra aldıklarımızı yerleştiricez yavaş yavaş.yatak odamı da aldım, salon için vitrin ve masada tamam bir tek salon için koltuk takımı kaldı.onu da beğendik ama daha kesin karar veremedik.bunların dışında ufak tefek detaylar kaldı.duvar saati,elbise askıları,kova-leğen,banyomun rengine göre banyo takımı ve paspas, böyle ufak detaylar.allahtan bir liste yaptım, aldıkça çiziyorum üstlerini unutma riski olmuyor.
Ayy ne çok konuştum.senin tarih daha yakın asıl senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
merhaba nilcim bnde m.o.tatlım maşalahh 157 gun olmasına ragmen herseyını hazrlamsnnn
tatlım agız tadıyla oturrsnz ınsalahh...
ıvett tatlım benmde 74 guncugum kaldıı hazrlıklara sımdılık ara verdık gelınlgmı kına kıyafetlerımı herseyı aldım ufak olarak pıke takımı-halı perde yaptrcam okadarcıkk kaldı bunlarada ramzandan sonra baslıycazz ınsalhhh ama aılemden ayrılcam ıcın cok uzuluyorummm:/(
merhaba nilcim bnde m.o.tatlım maşalahh 157 gun olmasına ragmen herseyını hazrlamsnnn
tatlım agız tadıyla oturrsnz ınsalahh...
ıvett tatlım benmde 74 guncugum kaldıı hazrlıklara sımdılık ara verdık gelınlgmı kına kıyafetlerımı herseyı aldım ufak olarak pıke takımı-halı perde yaptrcam okadarcıkk kaldı bunlarada ramzandan sonra baslıycazz ınsalhhh ama aılemden ayrılcam ıcın cok uzuluyorummm:/(
bunda koşturmaca ve heyecan arasında belki de gözden kaçan tek şey ailelerden ayrılmak.Annem ve babamdan ayrılmak çok üzüyor tabi ki ama beni asıl üzen kardeşimden ayrılmak.Sağolsun o belli etmemeye çalışıyor,kına ve düğün için kıyafet seçimi yapmakla meşgul arada sırada da elinde paketlerle geliyor eve ufak tefek eksiklikleri almış.Ama geçen akşam uykusundan uyanmış ağlayarak evlendiğimi görmüş rüyasında kalmış hemen bana bakmış yataktamıyım diye( Zor olacak mutlaka ama hayat herkes gibi bizlerde yaşayacağız önemli olan gittiğimiz yerde mutlu olmamız.
Nilcim çalışıyorum ksrbakma geç gordummGeçen ekim ayında benımde ıkız kardesm evlendııı taaa antalyaya gonderdıkk okadar zorlandmkı ve ınan hala alısamadımmm gecelerı uyanıyrum yatagına bakıyorummm yokkkzor ama mutluluk onemlı olan mevlamın emrı evlenmekk...sen farklı bır ılemı gıtcen tatlım çalısıyon mu ...UMarım cok mutlu olurzzz
Sorun değil bende çalışıyorum.Fırsat buldukça bakıyorum,gerçi bu ara işler oldukça durgun o yüzden çokça fırsatım oluyor :) Uzak olsun da mutlu olsun en önemlisi bu.Yok ben aynı şehirdeyim.Hatta evlerimiz bile yakın olacak ama aynı evde yaşamaya benzer mi hiç.
aynen nilcim annemde dıyo enazındn bılıyom aksam eve gelıp burda aytıyon ama evden cıkınca olemı olcak off bn cok ozlycemmm sımdıdennn aglıyom arada bııı
Bende geçen gün hafta sonu odamı temizliyim dedim toz alırken bir duraksadım etrafıma baktım ayy dedim sadece 5 ay sonra burası benim odam olmayacak oysa ki tüm hayatım burada geçti.Bu oda da güldüm,heyecanlandım belki gizli gizli ağladım kıyıya köşeye annemlerden saklı şeyler sıkıştırdım :) derken oturdum ağladım valla şaşırdım kendime.sanırım zaman yaklaştıkça insana daha çok dokunacak
aynen nıll yaa benımde zoruma cok gıdıyo ama bazende dıyom sevdklermıze kavscaz ben 7 yıldır berabrm cunku alışcezz ınsalahh kuzum yaa
sonn 18 gün
bir ömür mutluluklar :) bizim şafak daha 148 :)