How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

kınaya 8
düğüne 14

heyecandan ölüyoruz :52::52::52::52::52::52::52:

Burda gün sayarken bi bakmısızki biz evlenmişiz hatta bugün ikinci haftamız olmus bile.cok sükür hersey gönlümüze göre cok güzel oldu .Allah bekleyenlere gün sayanlara yardım etsin ama inanın zaman cok cabuk geciyo ve kavusuyosunuz kavusamıyacak hissiyatı oluyor hep insanda ama kavusuyosunuz o güzel günleri atlatıyorsunuz ve geriye cok güzel hatıralar kalıyor.Allah bekleyen herkesin kalbine göre versin ve herkesi sevdiğiyle kavustursun bir ömür ayırmamak üzere...

Tam 50 gün var :)
Evet arkadaşım dediklerin çok doğru, bizde böyle evlenip 2 haftamız falan dolacak mı acaba... Allah hiç bi aksilik vermeden hayırlısıyla evlenip yuvamızı kuraydık iyidi :)

vallahi saatı maatı bilmemde 71 gün var :52:

Son düzenleme:
Son 18 :51:

Aslında smiley olarak :52: yapabilirdim ama hazırlıklarımı tamamladım çok şükür. o yüzden :51:
Darısı hazırlık aşamasında olanlara :17:

Hiç geçmiyo sandığım gün gün takvime çizik attığım evlilik tarihimin üzerinden 6 yıl geçti.. tadını çıkarın kızlar.. evlilikten sonra hızlandırılmış kur başlıyor :))

son 18 gün...

ne kadar cabuk akıp gecti zaman...

Çocukluğuma, asi ergenlik yıllarıma ettiğim vedanın resmi töreni var sadece 2.5 hafta sonra...

Siz beni alkışlarken, ben gidiyorum Baba Ocağı'ndan...

Elimde bir bavul, yüzümde yarısı eksik bir tebessüm, kalbimde umutlar ve kollarımda anıların ağırlığıyla...

Son:16 gün Rabbim sağsalim gelip atlatmamızı nasip eylesin :16:

hayırlı olsun darısı başıma inşallah :)

canım darısı başıma inşallah yazmışsın =) 1,5 yıl sonra görüyorum. Rabbim nasip etmiş, bebişiniz de olacakmış çokkk mutlu oldum gözlerim dolu dolu şu an =) düğünlerimize gün sayarken bebeklerimizin yolunu bekliyoruz şimdi. :nazar::nazar::nazar:
Şimdi de ben darısı başıma diyorum bebiş için :116:. Allah sağık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı. :21:

Back