- 16 Eylül 2008
- 1.309
- 12
- 45
-
- Konu Sahibi Halikarnas
şu güzellik ve sağlık bölümünde yada gerçek dünyada beyazlamaya çalıştı kanser oldu hap içti beyazlamak için ameliyat oldu bu yüzden öldü michael beyazlaştı biz beyazlayamadık gibi yazılara ve bunları yazan michael jacksondan bir haber olan sadece magazin ve dergilerde yazan şeylere sağa sola inanan kültürü 0 olan şahıslara gıcık oluyorum bilip bilmeden araştırmadan yazmasınlar artık
HUZUR İÇİNDE UYU PETER PAN!!
Ölmeseydi, eşcinsel aşkıyla evlenecekti!
.Haziran ayı sonunda hayatını kaybeden pop müziğin kralı Michael Jackson hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor
Michael Jackson hakkında biyografik bir kitap yazan Kanadalı araştırmacı-gazeteci Ian Halperin'in Fransız Paris Match gazetesine verdiği röportaj ise akıllara durgunluk verici detaylar içeriyor.
YÜZÜKLERİ HAZIRDI
Halperin, Jackson hayattayken zaten zedelenmiş olan imajına daha da zarar vermemek için sustuğunu, ancak artık her şeyi açıklamanın zamanı olduğunu söyleyerek "Jackson hâlâ NBA'de oynayan ünlü siyahi bir basketçiyle aşk yaşıyordu. Ancak bu basketçinin ismi gizli tutmayı tercih ediyorum" dedi. Halperin'in bu eşcinsel ilişkiyle ilgili iddiaları bununla da sınırlı kalmadı ve şunları söyledi:
"Pop star hayatının son kısmında tek bir şey istiyordu; tutkuyla sevdiği bu erkekle evlenebilmek! Sürekli saklanmaktan sıkılmıştı. Aşkını doyasıya yaşamak istiyordu. Aralarında o kadar yoğun bir sevgi vardı ki birbirlerine 50 bin dolarlık yüzükler aldılar. Rusya'da yapılan bu yüzüklerin nikâh yüzükleri olmasını istiyorlardı."
(Kanal D Haber)
artık neye inanacağımızı şaşırdık,birde bunu cıkardılar.
ben niyeyse hiiç yakıştıramıyorum.gey olsaydı bu zaman kadar cıkmazmıydı.
gerek giyiniş olsun gerek hareketleri,benzemiyordu..
hangi gey üst üstüne çocuğu olmuş kafam iyce karıştı kafamçokkarıştı
bakalım daha neler cıkacak
Ölmeseydi, eşcinsel aşkıyla evlenecekti!
.Haziran ayı sonunda hayatını kaybeden pop müziğin kralı Michael Jackson hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor
Michael Jackson hakkında biyografik bir kitap yazan Kanadalı araştırmacı-gazeteci Ian Halperin'in Fransız Paris Match gazetesine verdiği röportaj ise akıllara durgunluk verici detaylar içeriyor.
YÜZÜKLERı HAZIRDI
Halperin, Jackson hayattayken zaten zedelenmiş olan imajına daha da zarar vermemek için sustuğunu, ancak artık her şeyi açıklamanın zamanı olduğunu söyleyerek "Jackson hâlâ NBA'de oynayan ünlü siyahi bir basketçiyle aşk yaşıyordu. Ancak bu basketçinin ismi gizli tutmayı tercih ediyorum" dedi. Halperin'in bu eşcinsel ilişkiyle ilgili iddiaları bununla da sınırlı kalmadı ve şunları söyledi:
"Pop star hayatının son kısmında tek bir şey istiyordu; tutkuyla sevdiği bu erkekle evlenebilmek! Sürekli saklanmaktan sıkılmıştı. Aşkını doyasıya yaşamak istiyordu. Aralarında o kadar yoğun bir sevgi vardı ki birbirlerine 50 bin dolarlık yüzükler aldılar. Rusya'da yapılan bu yüzüklerin nikâh yüzükleri olmasını istiyorlardı."
(Kanal D Haber)
artık neye inanacağımızı şaşırdık,birde bunu cıkardılar.
ben niyeyse hiiç yakıştıramıyorum.gey olsaydı bu zaman kadar cıkmazmıydı.
gerek giyiniş olsun gerek hareketleri,benzemiyordu..
hangi gey üst üstüne çocuğu olmuş kafam iyce karıştı kafamçokkarıştı
bakalım daha neler cıkacak