Dnden Bugne Mchael Jackson

'Jackson babam değil'

Michael Jackson'ın oğlu olduğu iddia edilen Ömer Bhatti, söylentileri yalandı. Norveçli 25 yayındaki Ömer Bhatti "Michael babam değil, yakın arkadaşımdı" diyerek dedikodulara açıklık getirdi. Michael Jackson tarafından manevi evlat ilan edilen Bhatti, "Hep beni oğlu gibi gördüğünü söylerdi. Ama benim gerçek anne babam Norveç'te yaşıyor. Cenazesinde oğlu değil yakın arkadaşı olduğum için önde oturdum" diye konuştu. Bhatti, manevi babasının öldüğüne inanamadığını, yemekten kesildiği için kilo verdiğini söyledi. Jackson ve Bhatti'nin ailesi 1996'da Tunus'ta tanışmış, daha sonra Ömer Bhatti ebeveynleri ve kız kardeşiyle birlikte sürpriz bir şekilde Jackson'ın yaşadığı ABD'nin Los Angeles kentine taşınmıştı.

Michael Jackson'ın burnunu çaldılar....!!!
MJ üzerinden para kazanma hırsı sonunda bunu da yaptırdı. 25 Haziran'da hayatını kaybeden pop dünyasının kralı Michael Jackson'ın burnunun morgdan çalındığı ortaya çıktı. Los Angeles Adli Tıp Morgu'nun kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, 2 görevlinin Michael'in burnunu çaldığı anlaşıldı. Morg görevlilerin tamamı halen sorguda... Bu arada Jackson'ın evinde yapılan incelemede, sanatçının doktoru Conrda Murray'e ait gizli bir ilaç bölmesi tespit edildi.
takvim.com.tr'den alıntıdır.

babası olmadığına inanmıyorum...bu kadar benzerlik tesadüf olamaz....

tamam mutlaka dünyanın bir yerlerinde michael a benzeyen hatta aşırı benzeyen insanlar vardır ama evlatlık aldığı yanından ayırmadığı çocuk ikizi kadar benzerse ben bu kadar tesadüfe kolay kolay inanmam...

şu güzellik ve sağlık bölümünde yada gerçek dünyada beyazlamaya çalıştı kanser oldu hap içti beyazlamak için ameliyat oldu bu yüzden öldü michael beyazlaştı biz beyazlayamadık gibi yazılara ve bunları yazan michael jacksondan bir haber olan sadece magazin ve dergilerde yazan şeylere sağa sola inanan kültürü 0 olan şahıslara gıcık oluyorum bilip bilmeden araştırmadan yazmasınlar artık

HUZUR İÇİNDE UYU PETER PAN!!

beyazlaya beyazlaya öldü,ne şrinmiş oysa zenciyken..

Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun üstünde bir leke oluştu."

- 2009 26 Haziran 2009 saat 01.21'de Michael Jackson'ın kalp yetmezliği sonucu hayata veda ettiği açıklandı.

süprizzzzza.s.

ağzına sağlık arkadaşım :a015::a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…