Dnden Bugne Mchael Jackson

ben öldüğünü duyduğum anda içime kurt düşmüştü...öldürüldü demiştim....şimdi bunun doğru olduğunu duymak çok kötü....kralın normal bir şekilde eceliyle ölmesi belki kabullenilebilir bişey....Allah'ın takdiri deriz ama cinayett olmasıısenağlamasenağlamasenağlama hiç kabul edilebilir değil....

Allahlarından bulsunlar bunu yapanlarrrr.....ya ne istediler ki ondaaaaaaaaaaannnnsenağlama

İnanamıyorum gerçekten..lmaz:nasıl yapabilirler..:1no2:ölüm hepimiz için..nasıl düşünemezler:çok üzgünüm:. .anlayamıyorum .lmaz:

ablası la toyanın dediği çok doğru bence ölüsü dirisinden çok para eder diye öldürdüler...mafoldumben

yapım şirketleri servetlerine servet katıyorlar şu ankötükedihüso...bakalım hangi şirket çıkacak bu cinayetin altından...

Sardunya, canım maalesef insanın duygularını alt üst eden, acı biten yaşamlar ve daha nicelerini içimize sindiremiyoruz

Tüm paylaşımlarına gerçeten teşekkürler a.s.

yeşilim çok haklısın böyle bir ölümü içime sindiremiyorum:gitme:

ben de desteğin için çok teşekkür ederim:1hug:a.s.

yanlızca onlara değil
onu bu denli yanlız bırakanlaraaaaaaaaaaaa dolu dolu sövmek geliyor içimden
para için herseyını satar bunlar
garipsemiyorum
aile üyelrinden bazılarıda bu işin içindedir hatta

çok üzgünüm
ve seviyorum onu yaaaaaaaaaaaaaaa.....

öldürülmüş mü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama inanamıyorum ya biz daha öldüğüne inanamazken senağlamasenağlama ablası babası diyordu ama inanmak istemiyordum açıkçasısenağlama

DEDEKTıFLER SON NOKTAYI KOYDU

Tuesday, 21 July 2009

Pop müziğin ikonu Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten dedektifler “Ortada cinayet suçlamasını doğrulayacak hiçbir şey yok,” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz ay ani ölümüyle tüm dünyayı üzüntüye boğan pop müziğinin taçsız kralı Michael Jackson’ın ardından ölümüyle ilgili birçok soru işareti kalmıştı.

Özellikle Jackson’ın kız kardeşi La Toya Jackson, erkek kardeşinin birisi ya da birileri tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durmuştu.

Pazar günü açıklanan bir raporla kralın ani ölümünü araştıran dedektifler, ünlü pop yıldızının öldürüldüğüne dair bir kanıt bulamadıklarını söyledi.

Soruşturmayı sürdüren görevlilerden biri Times gazetesine "Ortada cinayet suçlamasını doğrulayacak hiçbir şey yok" açıklamasında bulundu.

Jackson, normal şartlarda ameliyatlarda kullanılan, ağrı kesici ilaç kullanmış ve bu da kalbinin durmasına sebep olmuştu. Özellikle reçetenin nasıl alındığına dair çok sayıda spekülasyon ortaya çıkmış ve bazı kesimler tarafından Michael Jackson’ın doktorları da suçlanmıştı.

sardunya
moonwalker daki sihirli ayaklar kareleri varya
ışıltılı çorapları ile
onlarıda eklermisin

Göz göre göre ölümüne seyirci kalındı sanki(( Sardunyam yine harika fotolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…