Dnden Bugne Mchael Jackson

sardunyacım seni yürekten kutluyorumm..eline yüreğine emeğine sağlık....vereliniortak

harika bir topik yapmışsın....

mj için ise ne söyleyeceğimi bilmiyorum...12 yaşımdan beri hayranıyım..28 yaşındayım şuan...çocukluğumun kahramanı,efsanesi gitti.....yaşayan efsaneydi şimdi ölümsüz efsane oldu.....

onu çok seviyorummmmmm.......gülüşüne bir dikkat edin.....böyle bir gülüş yokkk.....o çok saf,çocuksu,melek kalpli biriydi....senağlamasenağlamasenağlama

ölmeden 2 gün önce videolarını izlemiştim....cilt kanseri olduğunu duymuştum...yakında ölürmü acaba diye geçmişti aklımdan...senağlama şom ağızlıymışım diye kendime kızdım....

ahh ahhh bebeğim benimm.....nasıl ki bir elvis daha gelmez,bir michael da aslaaaaaa gelmezz.......

gitti ama bir gün evlenirsem çocuklarıma mj aşkını aşılıycam kesinlikleee....senağlamasenağlama

millet onun hakkinda konusmaya devam etsin , insallah tüm günahlarini alirlarda oda rahat uyur mekaninda..

ayrica diyorlarya hani güya MJ ölmemis, sadece konserlere cikmamak icin öyle birsey uydurmus INSALLAH dogrudurda bari simdi güzel bir hayat yasar..

I Love YOU MJ ! !

Michael Jackson'ın katilleri bir kaç gün içinde yakalanacak!

Pop Kralına yapılan otopside ağır dozda ağrı kesiciler ve aşırı dozda uyuşturucu tespit edildiğini. Vücudunun çeşitli yerlerinde özellikle boyun kısmında bir kaç tane iğne izi olduğunu açıklandı.

Michael Jackson’un kendisine iğne enjekte edemediğini, iğne yapılması gerektiğinde başkalarının Jackson’a yardım ettiğini anlatan Harvey, “Jackson’a farklı iğneler yaparak öldürdüler” dedi.

Michael Jackson’un cesedinde Diprivan ve mide hapları ile aşırı dozda uyuşturunun Otopsisi sonucunda belirlendiğini (Drug Enforcement Administration) Amerikan Uyuşturucu ile Mücadele Polis biriminin durumu aileye bildiridiğini söyleyen Harvey, Michael Jackson’un cinayete kurban gittiğinin kesinleştiğini belirtti.

Michael Jackson’un ölümünün ikinci derece cinayet olduğunu polisin zanlıları bir kaç gün içinde tutuklayacağını açıklayan Müzik Yapımcısı Terry Harvey çok üzgün olduğunu söyledi.

Geçen hafta Jackson'ın kızkardeşi La Toya Jackson, Michael Jackson’ın öldürüldüğünü ve katilleri bildiğini açıklamıştı.

mafoldumben

Son düzenleme:
yakalansin en kisa zamanda katilleri insallah
ya inan ölümünden bu yana cok üzülür oldum ki
birkere daha belirtmisdim hatirlarsan melegim uzaktan yakindan pek ilgilenmezdim kendisiyle tarzim olmadigi icin
ama sonucda oda bir can bir allahin kulu
ve suclular yakalanip cezasini cekmeli
buarada bisey sorcam michael jaksonun ölümünün ardindan intihar eden fanlari oldumu???
öyle biseyler duydumda sen cok arastiriyosun masallah belki biliyosundur

öldüğü zaman 12 hayranı intihar ederek hayatına son verdi...bunu topikte yazdım gözünden kaçmış olmalı meleğim...

öldürüldüğüne kahroldum şimdimafoldumben acım tazelendimafoldumben cinayet olmasaydı şu an yaşıyor olacaktımafoldumben

acaba senin topiktemi okudum yoksa ben ya aklim karisdi iyice
kusuruma bakma melegim
elimden geldigince takip etmeye calisiyorum cünkü
aynen öldürülmüs olmasi dahada aci gercektende
zaten hayranlari ellerine gecirseler ne yapabileceklerini düsünemiyorum bile
ama 12kisi intihar ettiyse cok seviyolarmis demekki derler ya canimdan bile cok seviyorum diye öyle bir sevgiymiski gözlerini kirpmadan canlarina kiyabilmisler
iyimi yapmislar kötümü bilmem cünkü nekadar cok sevsemde cani veren allah alanda odur deim ki gerci bu durumda cinayete kurban gitmis yazik ama yinede intihar etmezdim sanirim

bilinen intihar edenler sadece 12 tane..daha bilinmeyen hayatina son veren nice fanlari var !!
mafoldumben

Keşke gerçekten kaçmış olsa,saklanmış olsa.ben kızmam bilakis çok sevinirim.Eminim tüm hayranlarıda benim gibi düşünüyordur..hernerdeyse artık huzurludur.huzurlu,rahat,mutlu.........................................................................mafoldumben

Michael Jackson'ın katilleri bir kaç gün içinde yakalanacak!

Pop Kralına yapılan otopside ağır dozda ağrı kesiciler ve aşırı dozda uyuşturucu tespit edildiğini. Vücudunun çeşitli yerlerinde özellikle boyun kısmında bir kaç tane iğne izi olduğunu açıklandı.

Michael Jackson’un kendisine iğne enjekte edemediğini, iğne yapılması gerektiğinde başkalarının Jackson’a yardım ettiğini anlatan Harvey, “Jackson’a farklı iğneler yaparak öldürdüler” dedi.

Michael Jackson’un cesedinde Diprivan ve mide hapları ile aşırı dozda uyuşturunun Otopsisi sonucunda belirlendiğini (Drug Enforcement Administration) Amerikan Uyuşturucu ile Mücadele Polis biriminin durumu aileye bildiridiğini söyleyen Harvey, Michael Jackson’un cinayete kurban gittiğinin kesinleştiğini belirtti.

Michael Jackson’un ölümünün ikinci derece cinayet olduğunu polisin zanlıları bir kaç gün içinde tutuklayacağını açıklayan Müzik Yapımcısı Terry Harvey çok üzgün olduğunu söyledi.

Geçen hafta Jackson'ın kızkardeşi La Toya Jackson, Michael Jackson’ın öldürüldüğünü ve katilleri bildiğini açıklamıştı.

mafoldumben

öldürüldüğüne kahroldum mafoldumben acım özleme dönüşmeye başlamıştı şimdi eskisinden beter olarak tazelendimafoldumben cinayet olmasaydı şu an yaşıyor olacaktımafoldumben

öldürüldüğüne kahroldum mafoldumben acım özleme dönüşmeye başlamıştı şimdi eskisinden beter olarak tazelendimafoldumben cinayet olmasaydı şu an yaşıyor olacaktımafoldumben

Sardunya, canım maalesef insanın duygularını alt üst eden, acı biten yaşamlar ve daha nicelerini içimize sindiremiyoruz

Tüm paylaşımlarına gerçeten teşekkürler a.s.

Bugün bazı haber sitelerinde boynunda ve çeşitli yerlerinde iğne izi bulunduğu yazıyordu.Üstelik kendine iğne yapamayan bir insanmış.yani yaptırıyormuş.2. derece cinayet olma ihtimali gittikçe kuvvetleniyormuş ne yazık ki((

İnanamıyorum gerçekten..lmaz:nasıl yapabilirler..:1no2:ölüm hepimiz için..nasıl düşünemezler:çok üzgünüm:. .anlayamıyorum .lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…