ejce Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 4.424 4.106 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Kpymk #41 Teyocan .!.: Aynen varikosel var ama sperm normaldi. Hasar da düştü. Ama tüp bebek negatif oldu maalesef Genişletmek için tıkla... Peki sizin sağlık durumunuz nasıldı? Üzüldüm adınıza inşallah yakın zamanda pozitif olur
Teyocan .!.: Aynen varikosel var ama sperm normaldi. Hasar da düştü. Ama tüp bebek negatif oldu maalesef Genişletmek için tıkla... Peki sizin sağlık durumunuz nasıldı? Üzüldüm adınıza inşallah yakın zamanda pozitif olur
C Capanin Gururu Teyom Nirvana Pro Üye 26 Mart 2018 28.443 127.947 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Kpymk #42 ejce .!.: Peki sizin sağlık durumunuz nasıldı? Üzüldüm adınıza inşallah yakın zamanda pozitif olur Genişletmek için tıkla... Benim 6 yumurta oluyor, 4ü dölleniyor. Ama 5.güne sadece 1 tanesi kalıyor maalesef. O da tutmuyor 2 denememde de
ejce .!.: Peki sizin sağlık durumunuz nasıldı? Üzüldüm adınıza inşallah yakın zamanda pozitif olur Genişletmek için tıkla... Benim 6 yumurta oluyor, 4ü dölleniyor. Ama 5.güne sadece 1 tanesi kalıyor maalesef. O da tutmuyor 2 denememde de
ejce Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 4.424 4.106 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Kpymk #43 Teyocan .!.: Benim 6 yumurta oluyor, 4ü dölleniyor. Ama 5.güne sadece 1 tanesi kalıyor maalesef. O da tutmuyor 2 denememde de Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda pozitifi görün inşallah
Teyocan .!.: Benim 6 yumurta oluyor, 4ü dölleniyor. Ama 5.güne sadece 1 tanesi kalıyor maalesef. O da tutmuyor 2 denememde de Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda pozitifi görün inşallah